Προβλέψεις Ταρώ εβδομάδας 15 ως 21/4/2024, από τον Μάνο Μηκίδη (video).

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από τον Μάνο Μηκίδη

Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης προβλέπει τα πάντα για την αισθηματική σου ζωή μέσα από το βίντεο του με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για την εβδομάδα 15 ως 21 Απριλίου 2024.

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα στα αισθηματικά σου:

Η κάρτα της εβδομάδας: 10 των Δηναρίων

Είναι μια κάρτα ευημερίας που μας δείχνει μια οικογενειακή εστία, όλη η εικόνα παραπέμπει στις ευτυχισμένες στιγμές μιας οικογένειας Αυτή η κάρτα συμβολίζει την ισχυρή ένωση αλλά και τα ήθη και τα έθιμα και έχει να κάνει και με τα οικονομικά μας. Η αισθηματική ζωή μας επηρεάζεται και από οικονομικά θέματα. Αυτό που λοιπόν που έχουμε να περιμένουμε είναι μια εβδομάδα που πραγματικά το να είμαστε ενωμένοι και δεμένοι με τους άλλους πέρα από τον συναισθηματικό πλούτο μπορεί να μας αποφέρει και οικονομική αφθονία.

Η Κάρτα συμβουλής για την εβδομάδα αυτή είναι ο "ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ", και εκφράζει το συναισθηματικό μας πεδίο. Την ανάγκη να πλησιάσουμε τον εαυτό μας αρχικά αλλά και το πρόσωπο που θέλουμε να είμαστε μαζί. Μας παροτρύνει λοιπόν να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά, να ξεκαθαρίσουμε μέσα μας και απέναντι στους άλλους πως νιώθουμε και τι ζητάμε.

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
875 ΚΛΗΣΗ