Προβλέψεις Ταρώ εβδομάδας 15 ως 21/7/2019 video από τον Μ. Μηκίδη.

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από τον Μάνο Μηκίδη

Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης προβλέπει τα πάντα για την αισθηματική σου ζωή μέσα από το βίντεο του με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για την εβδομάδα 15 ως 21 Ιουλίου 2019.

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα στα αισθηματικά σου:

Η κάρτα της εβδομάδας 15 ως 21 Ιουλίου 2019 - ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΩΝ ΔΗΝΑΡΙΩΝ

Αυτό που θα σας απασχολήσει κυρίως είναι θέματα που έχουν να κάνουν με χρήματα, φόρους, επενδύσεις, χρέη, επαγγελματικά γενικότερα, αλλά και με θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία, το φυσικό σώμα, τις κοινωνικές συναναστροφές, τη δύναμη, την τύχη, το σπίτι.

Στα επαγγελματικά, κάποιοι από σας σκέφτονται ή ήδη πραγματοποιούν μία στροφή στην καριέρα τους αυτό κρίνεται ευνοϊκό σε αυτή την φάση, ειδικά για όσους ασχολούνται με τις επιχειρήσεις.

Το προς τα πού θα πρέπει να κινηθείτε θα το καταλάβετε διαισθητικά δηλαδή ποια επαγγελματική δραστηριότητα έχει πιθανότητες επιτυχίας ή όχι. Αυτό που θα χρειαστεί να έχετε είναι υπομονή, επιμονή, αποφασιστικότητα και σοβαρότητα. Ακόμα κι αν χρειαστεί να μπείτε σε ανταγωνισμό με άλλους, να αποφύγετε αντιπαραθέσεις και αψιμαχίες και επικεντρώστε μόνο στις δίκες σας προσπάθειες στην δίκη σας εξέλιξη.

Στα ερωτικά σας επενδύσετε σε κάτι σταθερό και οι δεσμευμένοι βρείτε τον χρόνο να ασχοληθείτε με την σχέση σας γιατί μην ξεχνάτε ότι η σχέση αυτή καθ αυτή είναι ένας ζωντανός οργανισμός που θέλει την φροντίδα του. Αποφύγετε τις περίεργες συναισθηματικές καταστάσεις, τα παράνομα παιχνίδια γιατί δεν θα οδηγήσουν πουθενά.

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση: