Προβλέψεις Ταρώ εβδομάδας 16 ως 22/5/2022, από τον Μάνο Μηκίδη (video).

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από τον Μάνο Μηκίδη

Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης προβλέπει τα πάντα για την αισθηματική σου ζωή μέσα από το βίντεο του με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για την εβδομάδα 16 ως 22 Μαΐου 2022.

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα στα αισθηματικά σου:

Η κάρτα της εβδομάδας: O ΤΡΕΛΟΣ

Είναι μια κάρτα που φυσικά δεν μιλάμε για μια πραγματική τρέλα αλλά είναι μια κάρτα που μας δείχνει την ανεμελιά, την αμέριμνη στάση απέναντι στα πράγματα. Την εβδομάδα αυτή κυνηγάμε τα όνειρα μας, και μάλιστα οι ιδέες που θα έχουμε θα είναι πραγματικά πολύ ξαφνικές και αναπάντεχες. Χρειάζεται προσοχή για να έχουμε, όλα αυτά που με κόπο αποκτήσαμε να μην χαθούν. Είναι μια εβδομάδα που θέλει προσοχή μιας και έχουμε την ολική έκλειψη Σελήνης οπότε αυτή η κάρτα μας λέει να το ρίξουμε λίγο έξω, να είμαστε πιο ανάλαφροι για να περάσει η μπόρα.

Η κάρτα συμβουλή για την εβδομάδα αυτή είναι η "9 ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ", μας συμβουλεύει να είμαστε αισιόδοξοι, χαρούμενοι και να μην το βάζουμε κάτω ότι και αν συμβαίνει γύρω μας. Να κάνουμε μια ανασκόπηση στα όσα έχουμε πετύχει και κατακτήσει μέχρι τώρα και να μην μας πάρει από κάτω σε καμία περίπτωση.

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση: