Προβλέψεις Ταρώ εβδομάδας 16 ως 22/9/2019 video από τον Μ. Μηκίδη.

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από τον Μάνο Μηκίδη

Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης προβλέπει τα πάντα για την αισθηματική σου ζωή μέσα από το βίντεο του με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για την εβδομάδα 16 ως 22 Σεπτεμβρίου 2019.

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα στα αισθηματικά σου:

Η κάρτα της εβδομάδας 16 ως 22 Σεπτεμβρίου 2019 - ΕΠΤΑ ΤΩΝ ΔΗΝΑΡΙΩΝ

Η εβδομάδα αναδεικνύει την ικανότητα σας να φέρετε σε πέρας μια δουλειά. Όσοι από σας γνωρίζετε καλά τα επαγγελματικά σας δεδομένα δράστε με συνδυασμό ανεκτικότητας και αυτοπειθαρχίας – έτσι θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα έχετε βοήθεια από τρίτα πρόσωπα με υψηλή θέση στην εξουσία ή διορισμένα σε μεγάλα πόστα. Τα πρόσωπα αυτά θα σας βοηθήσουν ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ στην επίτευξη των στόχων σας.

Βρίσκεστε σε μια φάση αναμονής και οι υποθέσεις σας δείχνουν να έχουν κολλήσει, παρουσιάζουν αργή εξέλιξη. Φαίνεται ότι ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσετε το παρόν, είναι να κάνετε υπομονή. Με τον τρόπο αυτό θα καταφέρετε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

Κάποιες αμφιβολίες σχετικά με ένα επαγγελματικό σας ζήτημα, παράγουν φόβο κ’ αναστολές. Μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια σας κι επιμείνετε στους στόχους που έχετε βάλει. Ενδέχεται να βιώσετε μία περίοδο συναισθηματικών αναταράξεων, όπου θα καταφέρετε όμως να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Στο παρελθόν έχετε πληγώσει κι έχετε πληγωθεί κι έτσι έχετε μάθε πότε πρέπει να είστε εκδηλωτικοί και πότε συγκρατημένοι. Γενικότερα θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με σχέσεις και συναισθήματα.

Στα ερωτικά κάποιοι από σας έχετε φτάσει σε ένα συναισθηματικό αδιέξοδο κ’ αυτό μπλοκάρει την επικοινωνία με τον/ην σύντροφο σας. Πρέπει να κατανοήσετε ότι οι σχέσεις έχουν τις δυσκολίες τους κ’ ότι η φυγή δεν είναι η καλύτερη λύση. Αποφύγετε πάση θυσία τις κρυφές- παράνομες σχέσεις.

 

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
\n