Προβλέψεις Ταρώ εβδομάδας 17 ως 23/1/2022, από τον Μάνο Μηκίδη (video).

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από τον Μάνο Μηκίδη

Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης προβλέπει τα πάντα για την αισθηματική σου ζωή μέσα από το βίντεο του με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για την εβδομάδα 17 ως 23 Ιανουαρίου 2022. Διάβασε ΕΔΩ τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 για όλα τα ζώδια, από την Φούλα Γρηγοροπούλου!

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα στα αισθηματικά σου:

Η κάρτα της εβδομάδας: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Η κάρτα για την εβδομάδα μας λέει ότι την εβδομάδα αυτή θα έχουμε την τύχη με το μέρος μας, αυτό που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να ακολουθήσουμε την τύχη αυτή και να μπούμε σε αυτό τον τροχό που δεν σταματά να γυρνά. Η κάρτα αυτή έχει να κάνει με το κάρμα, με εκπλήρωση προσωπικού στόχου, συναντάμε την τύχη μέσα από ένα πολύ τυχαίο γεγονός το οποίο μας ωφελεί απίστευτα!

Η κάρτα συμβουλή για την εβδομάδα αυτή είναι η "7 ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ", μας συμβουλεύει σε αυτές τις ευκαιρίες και μέσα σε όλη την τύχη που θα έχουμε να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στις επιλογές που θα κάνουμε μιας και μπορεί κάποιες από αυτές να φαντάζει ιδανική αλλά να μην είναι. Η τύχη είναι με το μέρος μας αλλά από εκεί και πέρα θα πρέπει να είμαστε διορατικοί προκειμένου να προβλέψουμε τι μπορεί να κρύβει πίσω της μια ευκαιρία!

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
Αισθηματική Ταρώ