Προβλέψεις Ταρώ εβδομάδας 18 ως 24/11/2019 video από τον Μ. Μηκίδη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 1 (1 vote)
Από τον Μάνο Μηκίδη

Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης προβλέπει τα πάντα για την αισθηματική σου ζωή μέσα από το βίντεο του με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για την εβδομάδα 18 ως 24 Νοεμβρίου 2019. Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας στο youtube για να μαθαίνεις πρώτος για όλα μας τα νέα Video!

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα στα αισθηματικά σου:

Η κάρτα της εβδομάδας 18 ως 24 Νοεμβρίου 2019 Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Ίσως αυτήν την εβδομάδα επιλέξετε να αφήσετε μια κατάσταση που δεν ρολάρει πλέον για εσάς - είτε πρόκειται για μια σχέση, είτε για μια δουλειά. Μπορεί να υπάρχει κάποια θλίψη σχετικά με αυτό, αλλά γενικά, οι εξελίξεις είναι προς το συμφέρον σας.

Να ξέρετε ότι τα καλά έπονται. Εάν το ένστικτο σας, λέει ότι πραγματικά πρέπει να βγείτε γενικά από ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής, εμπιστευθείτε τον εαυτό σας.

Πολύ συχνά μια πόρτα πρέπει να κλείσει πίσω από σας πριν η επόμενη πόρτα (μπροστά σας) ανοίξει πλήρως. Είναι σημαντικό να μην ξοδεύετε πάρα πολύ χρόνο και προσπάθεια στο να αναπολείτε τις "παλιές καλές μέρες".

Όλοι έχουμε ευχάριστες αναμνήσεις για να αναλογιστούμε από καιρό σε καιρό, αλλά αν αρχίζουμε να σκεφτόμαστε ότι τα "καλύτερα έχουν περάσει", τότε αυτό μπορεί να γίνει μια.. αυτοεπιβεβαιούμενη προφητεία.

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας στο youtube για να μαθαίνεις πρώτος για όλα μας τα νέα Video!

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
\n