Προβλέψεις Ταρώ εβδομάδας 19 ως 25/9/2022, από τον Μάνο Μηκίδη (video).

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από τον Μάνο Μηκίδη

Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης προβλέπει τα πάντα για την αισθηματική σου ζωή μέσα από το βίντεο του με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για την εβδομάδα 19 ως 25 Σεπτεμβρίου 2022.

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα στα αισθηματικά σου:

Η κάρτα της εβδομάδας: ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Η κάρτα για την εβδομάδα αυτή συμβολίζει την τρυφερότητα και ότι δεχόμαστε τους άλλους δίχως όρους και όρια. Η κάρτα δείχνει μια βασίλισσα να κάθεται πάνω στο θρόνο της και να κοιτάζει ένα κύπελλο. Είναι φανερό το υδάτινο στοιχείο, κάτι που έχει να κάνει με το συναίσθημα, καθώς το υδάτινο στοιχείο αφορά την αισθηματική μας ζωή. Επίσης σηματοδοτεί ένα χρονικό διάστημα όπου αφήνουμε πίσω μας τις δυσκολίες και τα βάρη και φροντίζουμε να περνάμε ποιοτικό χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν ουσιαστικά!!

Η κάρτα - συμβουλή για την εβδομάδα αυτή είναι η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ", μας συμβουλεύει να διοχετεύσουμε την ενέργεια μας, να επικεντρωθούμε στις εσωτερικές μας πηγές και δυνάμεις, ώστε να διαπιστώσουμε τι είναι αυτό που μας εμπνέει και τι είναι αυτό που μπορεί να μας πάει παρακάτω, δηλαδή να μας εξελίξει.

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
875 ΚΛΗΣΗ