Προβλέψεις Ταρώ εβδομάδας 2 ως 8/3/2020 από τον Μάνο Μηκίδη (video).

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από τον Μάνο Μηκίδη

Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης προβλέπει τα πάντα για την αισθηματική σου ζωή μέσα από το βίντεο του με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για την εβδομάδα 2 ως 8 Μαρτίου 2020.

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα στα αισθηματικά σου:

Η κάρτα της εβδομάδας 2 ως 8 Μαρτίου 2020 - 7 ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Σε γενικές γραμμές η εβδομάδα θα είναι ένα διάστημα με ουκ ολίγες εντάσεις κυρίως σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων και ακόμα περισσότερο σε αυτές στις οποίες αισθάνεστε ότι μέχρι τώρα δεν έχετε λάβει είτε την προσοχή είτε τα εφόδια που χρειάζεστε. Θα ανακαλύψετε ότι η πηγή της έντασης δεν εστιάζεται μόνο στις μεταξύ σας άλυτες συγκρούσεις αλλά και σε τρίτα πρόσωπα που με κάποιο τρόπο αναμειγνύονται στις υποθέσεις σας εδώ και αρκετό καιρό -και των οποίων η ξαφνική αποχώρηση θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Μπαίνετε σε φάση αλλαγών οι οποίες όμως αλλαγές θα απαιτήσουν όχι γρήγορες και βιαστικές αποφάσεις αλλά ενεργητική υπομονή.

Μην επιτρέψετε στην πίεση των εξελίξεων να σας επηρεάσει και πάρτε το χρόνο σας για να συγκεντρώσετε περισσότερες πληροφορίες γύρω από τα θέματα που θα σας απασχολήσουν. Θα προκύψει ζητήματα που θα σας φέρουν σε δίλημμα και μία γενικότερη δυσκολία στο να πάρετε μία ξεκάθαρη και συγκεκριμένη απόφαση.

Αυτό που κρίνεται απαραίτητο, είναι να αποφύγετε πάση θυσία τις εκρήξεις που μπορούν να προσέλθουν από την μη επιτυχημένη διαχείριση σχέσεων και επαφών, το αμέσως ερχόμενο χρονικό διάστημα. Μπορεί να αισθάνεστε απογοητευμένοι από διάφορα γεγονότα και ίσως να νιώθετε θιγμένοι από πρόσωπα τα οποία πιστεύετε ότι σας έχουν αδικήσει και κάποιους από σας ίσως σας έχουν εκμεταλλευτεί.

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας στο youtube για να μαθαίνεις πρώτος για όλα μας τα νέα Video!

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
\n