Προβλέψεις Ταρώ εβδομάδας 20 έως 26/11/2017 Video από τον Μ. Μηκίδη.

Βαθμολόγησε: 
No votes yet

Νέα στήλη (video) στο zwdiasimera.gr! Ο αριθμολόγος – μαθηματικός Μάνος Μηκίδης προβλέπει τα πάντα για την αισθηματική σου ζωή μέσα από το βίντεο του με τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για την εβδομάδα 20 έως 26 Νοεμβριου 2017. Διαβάστε επίσης τις Ετήσιες Προβλέψεις 2018.

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα στα αισθηματικά σου:

Η κάρτα που περιγράφει ερωτικά την εβδομάδα 20/11 – 26/11 είναι η κάρτα OI EΡΑΣΤΕΣ

Η κάρτα των Εραστών μπορεί να περιγραφεί με τις λέξεις: EΠΙΛΟΓΗ - ΔΙΛΛΗΜΑ.

Σε μία σχέση υπάρχει το ΕΜΕΙΣ (η πρώτη οντότητα), υπάρχει ο σύντροφός μας (η δεύτερη οντότητα) και υπάρχει και μια τρίτη ‘’οντότητα’’: η Ψυχή της σχέσης.

Η επιλογή μας είναι ή να δούμε την σχέση σε ένα πρώτο επιφανειακό επίπεδο, ή να πάμε βαθύτερα, να αισθανθούμε, να κατανοήσουμε και να επικοινωνήσουμε με τη Ψυχή της σχέσης μας , για να αποκαλύψουμε τον καρμικό σκοπό της.

Σε πολλές Ταρώ, η κάρτα των Εραστών απεικονίζει δύο γυναίκες και έναν άνδρα. Ενώ η μια γυναίκα είναι μεγαλύτερης ηλικίας( αντιπροσωπεύοντας τη μητέρα του νεαρού) η άλλη είναι νέα( αντιπροσωπεύει τη σύζυγο του άνδρα).

Η κάρτα στο πλαίσιο αυτό, συμβολίζει την επιλογή ανάμεσα στην αδράνεια και την αληθινή εσωτερική ανάπτυξη. Επιλέγοντας τη νεαρή γυναίκα, ο άνδρας θα ξεκινήσει μια νέα ζωή όπου θα αναλάβει πραγματικές ευθύνες και θα γίνει ανεξάρτητο, υπεύθυνο άτομο.

Επιλέγοντας τη μητέρα, θα μείνει ένα αγόρι.

Μερικοί άνδρες φαίνεται να μεγαλώνουν μόνο ηλικιακά. Δραστηριοποιούνται επαγγελματικά, παντρεύονται μια γυναίκα, αλλά μέσα τους παραμένουν μικρά αγόρια. Πολλές φορές δε, ζητούν μια σύζυγο που θα είναι η νέα μητέρα τους.

Με αυτό τον τρόπο η σχέση μπορεί να αρρωστήσει καθώς διαταράσσεται η υγιής συναισθηματική ανταλλαγή μεταξύ των συντρόφων.

Η εβδομάδα λοιπόν μας προτρέπει να εξετάσουμε εις βάθος την ποιότητα των σχέσεων μας.''

Τελευταία ενημέρωση: