Προβλέψεις Ταρώ εβδομάδας 20 ως 26/3/2023, από τον Μάνο Μηκίδη (video).

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από τον Μάνο Μηκίδη

Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης προβλέπει τα πάντα για την αισθηματική σου ζωή μέσα από το βίντεο του με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για την εβδομάδα 20 ως 26 Μαρτίου 2023.

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα στα αισθηματικά σου:

Η κάρτα της εβδομάδας: 4 ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Σηματοδοτεί μια εβδομάδα που δηλώνει ανάρρωση και κίνηση, συμβολίζει την επούλωση αλλά και ότι αφήνουμε πίσω μας ότι αρνητικό μπορεί να ζήσαμε. Έτσι λοιπόν αυτό που έχουμε να περιμένουμε την εβδομάδα αυτή είναι ότι αφήνουμε πίσω μας τα δύσκολα και ξεκινάμε με δυναμισμό και θάρρος σε μια νέα εποχή. Μαζεύουμε τα κομμάτια μας και τις αντοχές και προχωράμε μπροστά, νιώθουμε δυνατοί, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά και μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι ξανά ότι τώρα θα τα καταφέρουμε και θα επιτύχουμε.

Η κάρτα - συμβουλή για την εβδομάδα αυτή είναι η "ΣΕΛΗΝΗ", είναι μια κάρτα που μας συμβουλεύει ότι για να αφήσουμε πίσω μας τα δύσκολα, να κοιτάξουμε μπροστά θα πρέπει να ακούσουμε το ένστικτό μας, να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας την διαίσθηση μας και να ακούσουμε τα όνειρα μας. Εμπιστεύσου την εσωτερική σου φωνή και πυξίδα γιατί μόνο εμείς γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουμε, επίσης μας συμβουλεύει να κρατήσουμε τα σχέδια μας, μόνο για εμάς να είναι μυστικά δηλαδή, μέχρι να υλοποιηθούν.

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση: