Προβλέψεις Ταρώ εβδομάδας 21 ως 27/11/2022, από τον Μάνο Μηκίδη (video).

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από τον Μάνο Μηκίδη

Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης προβλέπει τα πάντα για την αισθηματική σου ζωή μέσα από το βίντεο του με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για την εβδομάδα 21 ως 27 Νοεμβρίου 2022.

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα στα αισθηματικά σου:

Η κάρτα της εβδομάδας: Ο ΚΟΣΜΟΣ

Η κάρτα για την εβδομάδα αυτή δηλώνει την εκπλήρωση ενός στόχου και την ολοκλήρωση. Είναι μια εβδομάδα όπου θα μπορέσουμε να ενώσουμε τα κομμάτια και θα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε έναν στόχο μας ή ίσως μια μεγάλης μας επιθυμίας. Φτάνουμε στο σημείο να πούμε ότι τα καταφέραμε και φέραμε εις πέρας μια εργασία ή ένα σχέδιο μας που εδώ και καιρό προσπαθούσαμε να ολοκληρώσουμε. Η κάρτα αυτή σηματοδοτεί και τις λύσεις ή την τύχη που μπορεί να μας παρουσιαστεί ξαφνικά για να επιτύχουμε τα σχέδια μας.

Η Κάρτα - συμβουλή για την εβδομάδα αυτή είναι η "5 ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ", είναι μια κάρτα που μας παροτρύνει να αποφύγουμε την εμπλοκή και την διένεξη με τους γύρω μας. Όποιος και αν είναι ο στόχος μας ή η επιθυμία μας, να έχουμε υπολογίσει ότι δεν θα μας φέρει σε κόντρα με τους γύρω μας αλλά θα είναι σύμμαχοι μας και όχι απέναντι μας.

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση: