Προβλέψεις Ταρώ εβδομάδας 22 ως 28/4/2024, από τον Μάνο Μηκίδη (video).

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από τον Μάνο Μηκίδη

Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης προβλέπει τα πάντα για την αισθηματική σου ζωή μέσα από το βίντεο του με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για την εβδομάδα 22 ως 28 Απριλίου 2024.

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα στα αισθηματικά σου:

Η κάρτα της εβδομάδας: ΉΛΙΟΣ

Η κάρτα για την εβδομάδα αυτή είναι μια από τις πιο τυχερές και αισιόδοξες κάρτες, αυτά που έχουμε να περιμένουμε λοιπόν αυτές τις μέρες είναι χαρά, ζωντάνια, ζωτικότητα και ενέργεια. Γεμίζει την εβδομάδα αυτή με θετική ενέργεια και πολύ αγάπη, θα ζήσουμε όμορφες στιγμές και θα αισθανθούμε μέσα μας και όμορφα συναισθήματα. Επίσης η κάρτα αυτή μας λέει πως αφήνουμε τα δύσκολα πίσω μας και πραγματικά δεν ήταν λίγες αυτές οι δυσκολίες που βιώσαμε.

Η κάρτα συμβουλής για την εβδομάδα αυτή είναι η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΔΗΝΑΡΙΩΝ", και είναι μια κάρτα που συμβολίζει τα ζώδια της Γης. Μας βοηθά η Βασίλισσα να αρπάξουμε τις ευκαιρίες και να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε όλα εκείνα που αποζητάμε. Επειδή υπάρχει και η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό είναι μια καλή ευκαιρία χρονικά να μπορέσουμε να κερδίσουμε όσα πιο πολλά μπορούμε.

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
875 ΚΛΗΣΗ