Προβλέψεις Ταρώ εβδομάδας 24 ως 30/1/2022, από τον Μάνο Μηκίδη (video).

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από τον Μάνο Μηκίδη

Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης προβλέπει τα πάντα για την αισθηματική σου ζωή μέσα από το βίντεο του με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για την εβδομάδα 24 ως 30 Ιανουαρίου 2022.

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα στα αισθηματικά σου:

Η κάρτα της εβδομάδας: ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Η κάρτα για την εβδομάδα αυτή δείχνει έναν άνδρα ο οποίος κάθεται σε έναν θρόνο μέσα στο νερό, έχουμε να κάνουμε με ένα περιβάλλον υδάτινο και με συναισθηματικά θέματα. Πρέπει να δώσουμε μεγάλη βαρύτητα στον συναισθηματικό μας κόσμο. Αυτή η κάρτα φέρνει Ισορροπία και Ηρεμία στη ζωή μας. Κάντε οτι μπορείτε με την καρδιά σας και το συναίσθημα σας. Η στοργή και η τρυφερότητα είναι μέσα στην εβδομάδα αυτή διάχυτα και καλούμαστε να τα εκμεταλλευτούμε με όποιο τρόπο μπορούμε προς όφελος μας.

Η κάρτα συμβουλή για την εβδομάδα αυτή είναι το "ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΔΗΝΑΡΙΩΝ", μας συμβουλεύει να έχουμε ισορροπία, ναι να ακούσουμε την καρδιά μας αλλά να έχουμε στην άκρη του μυαλού μας και την απαιτούμενη ηρεμία και χαλαρή διάθεση. Μας ζητά κατά κάποιο τρόπο να σκεφτούμε και να λειτουργήσουμε με έναν πιο πατροπαράδοτο τρόπο, με αξίες και ηθική.

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση: