Προβλέψεις Ταρώ εβδομάδας 25/9 ως 1/10/2023, από τον Μάνο Μηκίδη (video).

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από τον Μάνο Μηκίδη

Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης προβλέπει τα πάντα για την αισθηματική σου ζωή μέσα από το βίντεο του με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για την εβδομάδα 25 Σεπτεμβρίου ως 1 Οκτωβρίου 2023.

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα στα αισθηματικά σου:

Η κάρτα της εβδομάδας: 8 ΤΩΝ ΔΗΝΑΡΙΩΝ

Η κάρτα για την εβδομάδα αυτή έχει να κάνει με πρακτικά, οικονομικά ή θέματα καθημερινότητας, θα μας απασχολήσουν λοιπόν ζητήματα που θα πρέπει να δούμε τις λεπτομέρειες και να είμαστε επιμελείς. Θα υπάρξουν ευκαιρίες την εβδομάδα αυτή και καλούμαστε να δούμε την ουσία των πραγμάτων, να καταλάβουμε πιο πολλά και να ερευνήσουμε με τον τρόπο μας τα γεγονότα! Σκοπός είναι να καταλάβουμε όσο πιο πολλά μπορούμε, να αποκτήσουμε εμπειρίες και γνώσεις και να μπορέσουμε να μάθουμε ακόμη και μέσα από τα λάθη μας.

Ενώ η Κάρτα συμβουλή για την εβδομάδα αυτή είναι ο "ΆΣΣΟΣ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ", αν με μια λέξη χαρακτηρίζαμε την κάρτα αυτή θα ήταν η λογική. Μόνο μέσα από την λογική θα μπορέσουμε να αρπάξουμε τις ευκαιρίες αυτές που θα μας παρουσιαστούν. Η λογική επίσης θα μας χρησιμεύσει να δούμε και τις λεπτομέρειες, να μην δράσουμε με παρόρμηση δηλαδή αλλά να εξετάσουμε όλα τα δεδομένα που έχουμε.

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
1+1 SMS (ΑΣΤΡΑ)