Προβλέψεις Ταρώ εβδομάδας 26 ως 1/9/2019 video από τον Μ. Μηκίδη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)
Από τον Μάνο Μηκίδη

Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης προβλέπει τα πάντα για την αισθηματική σου ζωή μέσα από το βίντεο του με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για την εβδομάδα 26 Αυγούστου ως 1 Σεπτεμβρίου 2019.

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα στα αισθηματικά σου:

Η κάρτα της εβδομάδας 26 Αυγούστου ως 1 Σεπτεμβρίου 2019 - ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Η τύχη είναι με το μέρος σας αυτήν την εβδομάδα. Συγκεκριμένα, οικονομικές υποθέσεις κυρίως τα κληρονομικά, οι αποζημιώσεις θα εξελιχθούν ευνοϊκά για εσάς και θα βρεθείτε σύντομα με ένα ποσό στη διάθεσή σας.

Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για νέα ανοίγματα στα επαγγελματικά ζητήματα - για επένδυση σε αγορά η ενοικίαση επαγγελματικού ακινήτου, ακόμα και σε επέκταση των δραστηριοτήτων σας.

Κάποιες μικρό-δυσκολίες που θα εμφανιστούν στα διαδικαστικά θα σας βάλουν σε ιδέες - έτσι ώστε να ψάξετε το ενδεχόμενο ενός νέου επαγγελματικού προορισμού. Ήρθε η ώρα για αλλαγές λοιπόν, οπότε ακολουθήστε τη ροή των εξελίξεων με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας. Οι πραγματικές προθέσεις ατόμων που εμπιστευτήκατε θα σας απογοητεύσουν.

Η αντιμετώπιση της αλήθειας είναι δύσκολη αλλά δείξτε ευθύτητα και δυναμισμό. Το μοναδικό στήριγμα στο οποίο χρειάζεται να βασιστείτε είναι ο εαυτός σας. Έχετε τη δύναμη να φύγετε από την οποιαδήποτε δυσκολία αρκεί να πιστέψετε στην εσωτερική σας δύναμη.

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση: