Προβλέψεις Ταρώ εβδομάδας 27/3 ως 2/4/2023, από τον Μάνο Μηκίδη (video).

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από τον Μάνο Μηκίδη

Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης προβλέπει τα πάντα για την αισθηματική σου ζωή μέσα από το βίντεο του με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για την εβδομάδα 27 Μαρτίου ως 2 Απριλίου 2023.

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα στα αισθηματικά σου:

Η κάρτα της εβδομάδας: ΙΕΡΕΙΑ

Σηματοδοτεί μια εβδομάδα με αρκετά αργή δράση, μια σιωπηλή στάση όπου σκεφτόμαστε και υπολογίζουμε τα πράγματα από πριν. Είναι μια εβδομάδα που κοιτάζουμε από απόσταση τα πράγματα, επιτρέπουμε στα γεγονότα να συμβούν χωρίς να αντιδράσουμε, είναι η ώρα που θα πρέπει να ακούσουμε την εσωτερική μας φωνή. Επίσης συμβολίζει ότι κάτι γίνεται κρυφά, μυστικά ή υπόγεια ή μπορεί να είμαστε και εμείς που κάτι σχεδιάζουμε και δεν θέλουμε ακόμη να το ανακοινώσουμε.

Η κάρτα - συμβουλή για την εβδομάδα αυτή είναι ο "ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ", είναι μια κάρτα που δηλώνει την διαίσθηση και το ένστικτο. Μας συμβουλεύει λοιπόν να ακούσουμε το συναίσθημα μας και να προβάλουμε τις χάρες μας, εμπιστεύσου αυτό που βλέπεις από απόσταση και διεκδίκησε το, αν η καρδιά και η διαίσθηση σου συμφωνεί ακολούθησε το δρόμο αυτό και θα βγες κερδισμένος-η.

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
875 ΚΛΗΣΗ