Προβλέψεις Ταρώ εβδομάδας 28/11 ως 4/12/2022, από τον Μάνο Μηκίδη (video).

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από τον Μάνο Μηκίδη

Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης προβλέπει τα πάντα για την αισθηματική σου ζωή μέσα από το βίντεο του με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για την εβδομάδα 28 Νοεμβρίου ως 4 Δεκεμβρίου 2022.

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα στα αισθηματικά σου:

Η κάρτα της εβδομάδας: 6 ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Η κάρτα για την εβδομάδα αυτή δηλώνει ανάρρωση και κίνηση, συμβολίζει την επούλωση αλλά και ότι αφήνουμε πίσω μας ότι αρνητικό μπορεί να ζήσαμε. Έτσι λοιπόν αυτό που έχουμε να περιμένουμε την εβδομάδα αυτή είναι ότι αφήνουμε πίσω μας τα δύσκολα και ξεκινάμε με δυναμισμό και θάρρος σε μια νέα εποχή. Μαζεύουμε τα κομμάτια μας και τις αντοχές και προχωράμε μπροστά, νιώθουμε δυνατοί, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά και μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι ξανά ότι τώρα θα τα καταφέρουμε και θα επιτύχουμε.

Η κάρτα - συμβουλή για την εβδομάδα αυτή είναι ο "ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ", δηλώνει και μας παροτρύνει να είμαστε δυνατοί και θαρραλέοι, να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε αυτά που θέλουμε χωρίς να κάνουμε πίσω. Να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να δείξουμε ότι υπάρχει μέσα μας η σπίθα από εκεί και πέρα η μαχητικότητα μας είναι το κλειδί να τα καταφέρουμε σε όλους τους στόχους μας.

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση: