Προβλέψεις Ταρώ εβδομάδας 29 ως 4/8/2019 video από τον Μ. Μηκίδη.

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από τον Μάνο Μηκίδη

Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης προβλέπει τα πάντα για την αισθηματική σου ζωή μέσα από το βίντεο του με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για την εβδομάδα 29 Ιουλίου ως 4 Αυγούστου 2019.

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα στα αισθηματικά σου:

Η κάρτα της εβδομάδας 29 Ιουλίου ως 4 Αυγούστου 2019 - 9 ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Το διάστημα αυτό θα έχετε ιδιαίτερη έμπνευση προς το ρομαντικό και τρυφερό στοιχείο ενώ φαίνεται ότι θα αναζητήσετε μία καινούργια ευκαιρία για να αναδείξετε αύτη σας τη κλίση στο πρόσωπο ενός συντρόφου. Το γεγονός ότι μπορεί να απογοητευτείτε ενδεχομένως μετά από κάποια συνάντηση η προσέγγιση τέτοιου είδους δεν σημαίνει ότι δεν βρίσκετε αυτό που ζητάτε αλλά ότι χρειάζεται αν αφιερώσετε αυτό το διάστημα στο να βελτιώσετε τον εαυτό σας, έτσι ώστε να ταιριάξετε απέναντι στις προσδοκίες που έχετε διαμορφώσει.

Δουλέψτε λοιπόν την ερωτικο-συναισθηματική σας περσόνα και αναλογιστείτε την ανατροφοδότηση από προηγούμενες σχέσεις έτσι ώστε να εξελιχθείτε και εσείς οι ίδιοι. Έτσι ίσως ανακαλύψετε ότι το πρόσωπο που αναζητούσατε ήδη υπάρχει στη ζωή σας.

Θα είναι ένα άτομο που σας έχει βοηθήσει πολλές φορές να δείτε κάποια στοιχεία του εαυτού σας που χρειάζονται επεξεργασία, ένα άτομο με το οποίο η κοινωνική σας επαφή καταλήγει σε τέτοιες συζητήσεις. Μην ξαφνιαστείτε αν βρίσκεται πιο κοντά από ότι νομίζετε και ότι είναι ένας απλός άνθρωπος όπως ακριβώς είστε και εσείς με ανασφάλειες, ιδιοτροπίες αλλά και αυτό το δέος απέναντι στην αγάπη το οποίο θα σας φέρει πιο κοντά.

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση: