Προβλέψεις Ταρώ εβδομάδας 3 ως 9/8/2020 από τον Μάνο Μηκίδη (video).

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από τον Μάνο Μηκίδη

Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης προβλέπει τα πάντα για την αισθηματική σου ζωή μέσα από το βίντεο του με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για την εβδομάδα 3 ως 9 Αυγούστου 2020.

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα στα αισθηματικά σου:

Η κάρτα της εβδομάδας 3 ως 9 Αυγούστου 2020 - ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Η κάρτα δείχνει μια Βασίλισσα να κρατάει ένα σπαθί και να κουνάει το χέρι σαν να θέλει να δώσει μια διαταγή. Το σπαθί εδώ έχει να κάνει με τον λόγο και συμβολίζει την διανοητική κατάσταση.

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει αν χρησιμοποιήσουμε την λογική και την αναλυτική σκέψη. Το να χρησιμοποιούμε την λογική μέσα στο συναίσθημα είναι κάποιες φορές μια σωτήρια λύση. Ζυγός, Υδροχόος και Δίδυμος έχουν την τιμητική τους αυτό το διάστημα.

Με τη βοήθεια της κάρτας συμβουλής για αυτή την εβδομάδα που είναι ο "Βασιλιάς των Ράβδων", βλέπουμε ότι θα πρέπει να υπάρξει ένα μέτρο αυτή την εβδομάδα σε όλα όσα σκεφτόμαστε και πράττουμε.

Λεμέ ναι στη φλόγα άλλα να έχουμε πάντα τον έλεγχο για να μην κάψουμε είτε τον άλλον είτε τους εαυτούς μας. Ο Μάνος Μηκίδης αναλύει την προσωπική κάρτα ταρώ που αντιπροσωπεύει το κάθε ζώδιο αυτή την εβδομάδα.

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας στο youtube για να μαθαίνεις πρώτος για όλα μας τα νέα Video!

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
\n
Youtube