Προβλέψεις Ταρώ εβδομάδας 30/1 ως 5/2/2023, από τον Μάνο Μηκίδη (video).

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από τον Μάνο Μηκίδη

Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης προβλέπει τα πάντα για την αισθηματική σου ζωή μέσα από το βίντεο του με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για την εβδομάδα 30 Ιανουαρίου ως 5 Φεβρουαρίου 2023.

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα στα αισθηματικά σου:

Η κάρτα της εβδομάδας: 10 ΤΩΝ ΔΗΝΑΡΙΩΝ

Η κάρτα για την εβδομάδα αυτή μας δείχνει μια οικογενειακή εστία, όλη η εικόνα παραπέμπει στις ευτυχισμένες στιγμές μιας οικογένειας Αυτή η κάρτα συμβολίζει την ισχυρή ένωση αλλά και τα ήθη και τα έθιμα και έχει να κάνει και με τα οικονομικά μας. Η αισθηματική ζωή μας επηρεάζεται και από οικονομικά θέματα. Αυτό που λοιπόν που έχουμε να περιμένουμε είναι μια εβδομάδα που πραγματικά το να είμαστε ενωμένοι και δεμένοι με τους άλλους πέρα από τον συναισθηματικό πλούτο μπορεί να μας αποφέρει και οικονομική αφθονία.

Η κάρτα - συμβουλή για την εβδομάδα αυτή είναι ο "ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΩΝ ΔΗΝΑΡΙΩΝ", μας συμβουλεύει πως το μυστικό για μια επιτυχημένη εβδομάδα είναι η συνεργασία και η ομαδικότητα. Είναι μια κάρτα που μπορεί να ευνοήσει τα οικονομικά μας και σηματοδοτεί ένα διάστημα πως για να μπορέσουμε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε μόνο μέσα από την ομαδικότητα θα το επιτύχουμε.

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση: