Προβλέψεις Ταρώ εβδομάδας 6 ως 12/3/2023, από τον Μάνο Μηκίδη (video).

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από τον Μάνο Μηκίδη

Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης προβλέπει τα πάντα για την αισθηματική σου ζωή μέσα από το βίντεο του με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για την εβδομάδα 6 ως 12 Μαρτίου 2023.

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα στα αισθηματικά σου:

Η κάρτα της εβδομάδας: 8 ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Την εβδομάδα αυτή έχουμε ξανά την ίδια κάρτα με την προηγούμενη. Δείχνει την απόσταση, από κάτι που δεν μας αρέσει κάτι που δεν μπορούμε άλλο να αντιμετωπίσουμε. Επίσης σημαίνει ότι αφήνουμε πίσω μας ότι μπορεί να ας κούρασε και να μας έκανε να απογοητευτούμε από μια υπόθεση μας η οποία δεν πήγε όπως την θέλαμε. Αυτό αφορά όλα τα ζώδια ανεξάρτητα από τη προσωπική τους κάρτα Ταρώ. Είναι επιλογή μας στην φάση αυτή η μοναξιά ώστε να σκεφτούμε αν κάναμε εμείς κάπου λάθος ή δεν μας βγήκε η υπόθεση που θέλαμε.

Η κάρτα - συμβουλή για την εβδομάδα αυτή είναι ο "ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΩΝ ΔΗΝΑΡΙΩΝ", είναι μια κάρτα που μας ζητά κοιτάξουμε πρακτικά θέματα, μας συμβουλεύει πως αν επιθυμούμε να πάρουμε απόφαση να αφήσουμε κάτι πίσω μας γιατί δεν μας ωφελεί κάπου τότε θα πρέπει να αναλάβουμε δράση, να κλείσουμε υποθέσεις μας με πρακτικό τρόπο. Επειδή συμπίπτει η κάρτα συμβουλής με την Πανσέληνο στην Παρθένο την εβδομάδα αυτή επηρεάζονται πιο πολύ Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς.

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση: