Προβλέψεις Ταρώ εβδομάδας 6 ως 12/6/2022, από τον Μάνο Μηκίδη (video).

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από τον Μάνο Μηκίδη

Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης προβλέπει τα πάντα για την αισθηματική σου ζωή μέσα από το βίντεο του με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για την εβδομάδα 6 ως 12 Ιουνίου 2022.

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα στα αισθηματικά σου:

Η κάρτα της εβδομάδας: ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Μια πραγματικά πολύ θετική κάρτα που μας λέει ότι την εβδομάδα αυτή θα έχουμε την τύχη με το μέρος μας, αυτό που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να ακολουθήσουμε την τύχη αυτή και να μπούμε σε αυτό τον τροχό που δεν σταματά να γυρνά. Η κάρτα αυτή έχει να κάνει με το κάρμα, με εκπλήρωση προσωπικού στόχου, συναντάμε την τύχη μέσα από ένα πολύ τυχαίο γεγονός το οποίο μας ωφελεί απίστευτα!

Η Κάρτα συμβουλή για την εβδομάδα αυτή είναι ο "ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΩΝ ΔΗΝΑΡΙΩΝ", μας συμβουλεύει να κοιτάξουμε τα πρακτικά θέματα, να αντιμετωπίσουμε τα πάντα με την λογική μας και να πάμε πιο αργά, προκειμένου να μπορέσουμε να εξετάσουμε όλες τις παραμέτρους των πράξεων και των αποφάσεων μας. Επίσης μας μιλά για μεταβατική περίοδο η οποία πρέπει να γίνει, δηλαδή κάτι να αλλάξει αλλά να γίνει με ώριμο, λογικό και σίγουρα όχι βιαστικό τρόπο.

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
Αισθηματική Ταρώ