Προβλέψεις Ταρώ εβδομάδας 6 ως 12/7/2020 από τον Μάνο Μηκίδη (video).

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από τον Μάνο Μηκίδη

Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης προβλέπει τα πάντα για την αισθηματική σου ζωή μέσα από το βίντεο του με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για την εβδομάδα 6 ως 12 Ιουλίου 2020.

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα στα αισθηματικά σου:

Η κάρτα της εβδομάδας 6 ως 12 Ιουλίου 2020 - ΆΣΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Η κάρτα αυτή δείχνει ένα Κύπελλο μέσα από το οποίο αναβλύζει νερό, υπάρχει η εικόνα του περιστεριού, έκδηλο παντού το στοιχείο του νερού αλλά και κινητικότητα. Αυτή η κάρτα φέρνει πολλά δώρα και συμβολίζει νέες ευκαιρίες αλλά και μια σχέση, ακόμα και μια καινούργια σχέση που μπορεί να γίνει. Επίσης μπορεί να σημαίνει μια επιστροφή από το παρελθόν.

Μετά από την τρίτη και τελευταία Έκλειψη του καλοκαιριού, αυτή η εβδομάδα φέρνει μαζί της έναν αέρα ανανέωσης σε πολλούς τομείς. Ενώ με τη βοήθεια της κάρτας συμβουλής για αυτή την εβδομάδα που είναι το "5 των Ράβδων" θα έχουμε αλλαγές μετά από έναν αγώνα.

Η κάρτα δείχνει έναν ευγενή ανταγωνισμό, μια ευγενή άμυλα. Θα κερδίσουμε την συναισθηματική ανανέωση με έναν πιο παιχνιδιάρικο τρόπο. Ο Μάνος Μηκίδης αναλύει την προσωπική κάρτα ταρώ που αντιπροσωπεύει το κάθε ζώδιο αυτή την εβδομάδα.

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας στο youtube για να μαθαίνεις πρώτος για όλα μας τα νέα Video!

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
\n