Προβλέψεις Ταρώ εβδομάδας 7 ως 13/10/2019 video από τον Μ. Μηκίδη.

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από τον Μάνο Μηκίδη

Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης προβλέπει τα πάντα για την αισθηματική σου ζωή μέσα από το βίντεο του με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για την εβδομάδα 7 ως 13 Οκτωβρίου 2019.

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα στα αισθηματικά σου:

Η κάρτα της εβδομάδας 7 ως 13 Οκτωβρίου 2019 - Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

Την εβδομάδα αυτή η ζωής σας πρόκειται να αλλάξει με κάποιο τρόπο. Μπορεί να επισημάνει το τέλος σε κάτι που σας απασχολούσε για πάρα πολύ καιρό, αλλά με κάθε τέλος, υπάρχει και μια νέα αρχή. Η αλλαγή είναι ένα αναπόφευκτο κομμάτι της ζωής. Τίποτα δεν παραμένει στάσιμο είναι η δουλειά, είτε ο γάμος, είτε η κατοικία. Όλα αλλάζουν. Η ζωή εξελίσσεται συνεχώς. Έχει έρθει η ώρα να κινηθείτε σε διαφορετική κατεύθυνση.

Σε ερωτικό επίπεδο η εβδομάδα θα τονίσει όλες τις προβληματικές σχέσεις. Εάν ο δεσμός είχε προβλήματα, ίσως χρειαστεί να υπομείνετε τον πόνο ενός πιθανού χωρισμού με αγάπη και αποδοχή, αλλά να θυμάστε ότι ο μήνας φέρνει επίσης την υπόσχεση των νέων αρχών. Αν είστε αναζήτηση σε νέας σχέσης είναι πιθανό να εμπλακείτε σε μια κατάσταση που θα μοιάζει σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες. Θα είναι μια ιστορία άκρων του όλα ή τίποτα Η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ αισθησιακή και με πολλές υπερβολές.

Αν αντέχετε αυτές τις έντονες καταστάσεις θα ζήσετε ένα πάθος που δεν σβήνει με το χρόνο. Αν πάλι δεν το ‘’έχετε’’ όπως λέμε και θέλετε να απαλλαγείτε, κόψτε άμεσα κάθε επαφή και όσο κι αν προσπαθεί αγνοήστε τον.

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
\n