Προβλέψεις Ταρώ εβδομάδας 8 ως 14/7/2024, από τον Μάνο Μηκίδη (video).

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από τον Μάνο Μηκίδη

Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης προβλέπει τα πάντα για την αισθηματική σου ζωή μέσα από το βίντεο του με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για την εβδομάδα 8 ως 14 Ιουλίου 2024.

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα στα αισθηματικά σου:

Η κάρτα της εβδομάδας: ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Έχουμε μια αρκετά αισιόδοξη κάρτα που μας βοηθά πάρα πολύ να αλλάξει η διάθεση μας, να γίνουμε πιο εξωστρεφής και κοινωνικοί. Τώρα όποιο θέμα και αν μας παρουσιαστεί έχουμε τον δυναμισμό να το αντιμετωπίσουμε, επίσης αποζητάμε μια εσωτερική ή και εξωτερική ανανέωση. Η αισιοδοξία μας γίνεται το μυστικό μας όπλο να αντιμετωπίσουμε τα πάντα ακόμη και θέματα που μας ταλαιπωρούσαν από παλαιά τώρα μπορούμε να βρούμε τις λύσεις που θέλουμε.

Η Κάρτα συμβουλής για την εβδομάδα αυτή είναι το "3 ΤΩΝ ΔΗΝΑΡΙΩΝ", και είναι μια κάρτα που έχει να κάνει με τα οικονομικά θέματα, τα πρακτικά ζητήματα ή την επικοινωνία. Συμβολίζει την ομαδική εργασία και την συλλογική διάθεση. Μας συμβουλεύει λοιπόν να συνεργαστούμε, να επικοινωνήσουμε με άτομα που μπορούμε να συμφωνήσουμε και να είμαστε ομαδικοί για να επιτύχουμε τους στόχους μας.

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση: