Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2020 από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4,2 (93 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2020 στο video του, ότι είναι ένας μήνας που ναι μεν ξεκινά με κάποιες δυσκολίες όμως μετά τα μέσα του μήνα υπάρχουν και χαρούμενα γεγονότα.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Αυγούστου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Ο Αύγουστος ενώ είναι στατιστικά ένας πολύ όμορφος μήνας που μπορεί να φέρει πολλά οφέλη και μάλιστα σε πολύ κόσμο, λόγω συγκυριών αυτός ο μήνας έχει κάποια δύσκολα σημεία. Τα δύσκολα σημεία που πρέπει να προσέξουμε αφορούν το χρονικό διάστημα ανάμεσα στις 10 με 16 Αυγούστου και από τις 21 έως τις 29 του μήνα αυτού.

Ο νέος αυτός μήνας και πιο συγκεκριμένα το πρώτο 15ήμερο θα μας δείξει τα αποτελέσματα στις επιλογές που πήραμε ή που δεν πήραμε. Εκεί στα μέσα του μήνα, το διάστημα 10 με 16 θα υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο ή πιο σωστά φανατικά τις απόψεις μας. Θα πάμε κόντρα σε κάτι τι που ενδεχομένως να μας περιορίζει ψυχολογικά ή και οικονομικά. Όσο μπορούμε εκείνο το διάστημα θα πρέπει να αποφύγουμε ή να κοντρολάρουμε την αντιδραστική μας συμπεριφορά για να μην έχουμε αρνητικές συνέπειες.

Από τα μέσα του μήνα και μετά και για μεγάλο διάστημα, αρχίζει μια εμφανής ανάσχεση των οικονομικών μας, θα μπει ένα φρένο στις θετικές εξελίξεις στο κομμάτι αυτό. Επίσης από τις 18 του μήνα και έπειτα ξεκινά μια φάση αρκετά θετική και δημιουργική για να κάνουμε πράγματα και να χαρούμε, σύμφωνα πάντα με τις συνθήκες που βιώνουμε.

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου εδώ:

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας στο youtube για να μαθαίνεις πρώτος για όλα μας τα νέα Video!

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
\n