Αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2020 από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4,2 (90 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2020 στο video του, ότι είναι ένας μήνας κάπως ιδιαίτερος και για κάποια ζώδια με μικρά εμπόδια και δυσκολίες.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Μαρτίου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας δύσκολος, θέλει προσοχή διότι και παρεξηγήσεις μπορούν να συμβούν αλλά και η ασυνεννοησία μπορεί να δυσκολέψει την καθημερινότητα σου. Ένα άλλο θέμα που θα μας απασχολήσει έντονα το μήνα αυτό είναι πως θα πρέπει να έχουμε ιδιαίτερη προσοχή σε όσα ακούμε.  Οι λάθος πληροφορίες και ότι δεν φιλτράρουμε τα λόγια κάποιου μπορεί να μας οδηγήσουν σε λανθασμένες απόψεις αλλά και κινήσεις.

Επίσης δυο πράγματα θα πρέπει να προσέξουμε έντονα την σύγχυση και την αφηρημάδα που ενδεχομένως μπορεί να προκαλέσει ο ανάδρομος Ερμής. Όταν κάνουμε κάτι ή σκοπεύουμε να ασχοληθούμε με κάτι θα πρέπει να το επικεντρωθούμε σε αυτό που κάνουμε, το μυαλό μας να είναι μόνο σε αυτό.

Έως και τις 20 του μήνα, υπάρχει ένας κίνδυνος να ωραιοποιήσω μια κατάσταση ή να την απορρίψω πριν καν την τσεκάρω. Αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή μιας και θα έχουμε μια εντελώς λανθασμένη εικόνα.

Ενώ τις τελευταίες μέρες του Μαρτίου ξεκινούν πράγματα, νέα σχέδια και είμαστε σε κίνηση. Επανέρχονται καταστάσεις που ίσως μας απασχόλησαν παλαιότερα όμως τώρα μπορούμε να δράσουμε χωρίς κάτι να πάει στραβά και ανάποδα.

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου εδώ:

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας στο youtube για να μαθαίνεις πρώτος για όλα μας τα νέα Video!

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
\n