Υπολόγισε τον αριθμό πεπρωμένου σου:

Μηνιαίες αριθμολογικές προβλέψεις Ιανουάριος 2017 - [video]

Βαθμολόγησε: 
Average: 3,9 (32 votes)

Μάθε τι θα συμβεί τον Ιανουάριο στην ερωτική, οικονομική και επαγγελματική σου ζωή σύμφωνα με την αριθμολογία. Ο αριθμολόγος- μαθηματικός Μάνος Μηκίδης αναλύει τις μηνιαίες αριθμολογικές προβλέψεις Ιανουάριος 2017 και μας αποκαλύπτει πως θα είναι ο μήνας αυτός σε όλους τους τομείς της ζωής μας:  Ο Ιανουάριος δονείται απο τον αριθμό 11, μάθετε στις μηνιαίες αριθμολογικές προβλέψεις τι σημαίνει αυτό για τον Ιανουάριο.

Διάβασε αναλυτικά τι μας αποκαλύπτει για τον νέο μήνα και πως θα κυλήσει σε όλους τους τομείς της ζωής μας:

Ο Ιανουάριος αντιστοιχεί στον αριθμό 11 , είναι ο μήνας της μεγάλης αρχής σε όλα τα επίπεδα. Είναι αξιοσημείωτο ότι την 1η 1 Ιανουαρίου γίνεται ένα παγκόσμιο τρίπτυχο του αριθμού 1 συναντώντας στο 2017 ξανά τον αριθμό 1, αυτό υποδηλώνει ότι είναι ένας μήνας που θα επικεντρωθούμε σε μια μεγάλη νέα αρχή ή ένα ξεκίνημα που δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο. Είναι ένας μήνας που έχει σαφέστατα μεγάλη ορμή και ισχυρό δυναμισμό.

Μας αποκαλύπτει ότι είναι ένας μήνας ο Ιανουάριος ιδιαίτερα δυναμικός και ορμητικός, διακρίνεται για την αποφασιστικότητα και το θάρρος του να κάνουμε πράγματα και νέα ξεκινήματα, αυτό που μας τονίζει ο αγαπημένος μας Μάνος Μηκίδης είναι ότι, χρειάζεται να κάνουμε πολύ καλή διαχείριση του δυναμισμού μας. Φαντάζει σαν ένα αμάξι ο μήνας αυτός όπου έχει ευκαιρίες αλλά το πότε πρέπει να πατήσουμε γκάζι ή φρένο απαιτεί από εμάς καλά αντανακλαστικά.

Έχει εντάσεις και συγκρούσεις και ειδικά το διάστημα 11 με 12 Ιανουαρίου, όταν θα πρέπει να αποφασίσουμε για τα θέλω και τις επιθυμίες μας, εκεί ίσως χρειάζεται να δώσουμε προσοχή στα άτομα που μπορεί να μας σταματήσουν είτε για καλό μας, είτε γιατί έχουν κάποιο σκοπό. Ναι μεν χρειάζεται αποφασιστικότητα και να κάνουμε αυτό που θέλουμε, όμως χρειάζεται να είμαστε σίγουροι για αυτά που θέλουμε και να τα ζητήσουμε με όμορφο τρόπο, σε περίπτωση που χρειαστεί η συγκατάθεση ή η αλλαγή που θέλουμε να κάνουμε αφορά και τρίτο άτομο.

Ο αριθμολόγος Μάνος Μηκίδης, μας φανερώνει πως θα αποδειχθεί ο Ιανουάριος ένας πνευματικός μήνας, με αρκετή διαύγεια και μια τάση για ανανέωση και αλλαγή. Ανοίγει ένας κύκλος, αφήνοντας πίσω το παλιό που μας έκανε να μένουμε στάσιμοι και καθηλωμένοι σε ένα αβέβαιο παρόν και μέλλον.

Ανακάλυψε το δικό σου αριθμό πεπρωμένου στην εφαρμογή στο πάνω μέρος της σελίδας μας και δες την αναλυτική πρόβλεψη για τον αριθμό σου:

Τελευταία ενημέρωση:
2016-12-28 14:38:36