Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 3,9 (17 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου στο video του, ότι είναι ένας μήνας πιο δημιουργικός και πιο έντονος, πιο χαλαρός χωρίς πολλές και σημαντικές αρνητικές αστρολογικές όψεις. Ευνοούμαστε σε νέα ερωτικά ξεκινήματα και όμορφες αισθαντικές στιγμές.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Ιουλίου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Ο νέος μήνας μας υποδέχεται με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους, σε ένα κοινωνικό και εξωστρεφές ζώδιο, πράγμα που σημαίνει πως το φλερτ και ο δυναμισμός εκφράζεται μέσα από την ομιλητικότητα και τις φιλίες μας, μπορεί αυτό να σημαίνει πως ένας νέος έρωτας μπορεί να γεννηθεί μέσα από μια φιλία ή ένα κοινωνικό σύνολο στο οποίο μπορούμε να ενταχθούμε. Ένα άλλο θετικό αστρολογικό γεγονός πάλι στο ξεκίνημα του μήνα είναι η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα, γεμίζει η ζωή μας με πάθος και μέλημα μας είναι το "εγώ" μας, πως θα ικανοποιήσουμε πιο πολύ τις δικές μας ανάγκες και επιθυμίες.

Στις 9 Ιουλίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Αιγόκερω και επηρεάζει κυρίως τα παρορμητικά ζώδια, είναι ένα καλό διάστημα να επιτύχουμε επαγγελματικούς και οικονομικούς μας στόχους, ή να δρομολογήσουμε μια υπόθεση μας η οποία απαιτούσε από εμάς καλή διαχείριση αλλά λόγω χρόνου δεν μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε μέχρι τώρα.

Στις 20 Ιουλίου ο Άρης εισέρχεται στον Λέοντα, γεμίζουμε με αυτοπεποίθηση και θέλουμε να ανανεωθούμε με κάθε τρόπο, είναι ένα καλό διάστημα να κάνουμε αλλαγές είτε εξωτερικές, είτε εσωτερικές ενδεχομένως να θελήσουμε να ξεκινήσουμε μια νέα δραστηριότητα.

Η νέα Σελήνη στον Λέοντα που πραγματοποιείται στις 23 Ιουλίου υπόσχεται νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς της  ζωής μας και μια νέα δυνατή ερωτική σχέση μπορεί να ξεκινήσει στο τελείωμα του Ιουλίου.

Ο Ερμής περνά στην Παρθένο στο κλείσιμο του μήνα και μας κάνει πιο ορθολογιστές και πιο οργανωτικούς ενώ λίγο αργότερα την τελευταία μέρα του μήνα η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο και δημιουργεί ένα πιο συναισθηματικό κλίμα, μας κάνει πιο ευαίσθητους.

Μάθε τι επιφυλάσσει ο Ιούλιος στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή. Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις απο τον Χρίστο Ντούβλη για Ιούλιο 2017

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου εδώ:

loading...
Τελευταία ενημέρωση: