Ποια ζώδια αγαπούν τον έγγαμο βίο και ποια όχι;

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Βενετία Αποστόλου

Όσο κι αν ταιριάζουν δύο χαρακτήρες, όσους κοινούς στόχους μπορούν να έχουν δυο ερωτικοί σύντροφοι για το μέλλον, όσα όνειρα κι αν κάνουν για μια συγκατοίκηση, όταν έρθει η ώρα της επισημοποίησης γιατί το ξανασκέφτονται; γιατί φοβούνται αν ταιριάζουν «για γάμο»; Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του ανθρώπου που αγαπάς, για να καταλάβεις αν σκέφτεται να κάνει μαζί σου το μεγάλο, σοβαρό βήμα.

Διάβασε το ζώδιο και το ωροσκόπο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε αν του/της αρέσει ο γάμος:

ΚΡΙΟΣ

Αγαπά και προστατεύει την οικογένεια, αρέσκεται στους παραδοσιακούς τρόπους έκφρασης και δείχνει αφοσίωση στο γάμο, ωστόσο η αρχηγική του τάση και διάθεση να διαφεντεύει τα πράγματα, δημιουργεί πολλές φορές αιτία έντονων καβγάδων, την ίδια στιγμή όμως η φλόγα του πάθους δεν αφήνει τη σχέση να βαλτώσει από ανία και βαρεμάρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Απόλυτη συναισθηματική ασφάλεια, έντονο πάθος και ερωτική πίστη και αφοσίωση είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά ενός Ταύρου στον έγγαμο βίο, και όλα μοιάζουν μαγικά και υπέροχα, ωστόσο ο συνεχής προγραμματισμός των θεμάτων γύρω του και η αγάπη του να κυλούν όλα κάτω από τους ίδιους ρυθμούς κάθε μέρα, μπορεί να βαλτώσει και να κουράσει έναν γάμο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Επικοινωνιακή αρμονία και συνεχής ανανέωση της μόνιμης σχέσης ή ενός γάμου ζητά ένας Δίδυμος και αν μπορείς να τα παρέχεις τότε του παίρνεις και την ψυχή. Ωστόσο, κάτω από αυτό το πρίσμα κάποιες φορές έρχεται η πλήξη και η βαρεμάρα και τότε μπορεί να αρχίσουν τα ξενοκοιτάγματα. Μεγάλη προσοχή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εκπέμπει μάλλον την ιδανική συντροφικότητα για μια οικογένεια. Παράλληλα όμως έχει αρκετές ανασφάλειες, κάποιες φορές κάνει πράξεις που προδίδουν γλυκιά ανωριμότητα, γκρινιάζει αρκετά και ενίοτε καταπιέζει τον ερωτικό σύντροφο από τη ζήλεια του. Κράτησε τις αρετές και τα ταλέντα του και κάνε τα στραβά μάτια στα ελαττώματα του.

ΛΕΩΝ

Ένας όμορφος γάμος, που διέπεται από τεράστια αγάπη, διάθεση για διασκέδαση, πάθος ερωτικό και πάθος για τη ζωή, ωστόσο αρκετές φορές ένα Λιοντάρι, εξωτερικεύει την βασιλική του ιδιότητα μέσα στους χώρους του σπιτιού και την εγωιστική ανάγκη του για επιβεβαίωση, πράγμα που φέρνει καβγαδάκια και έντονες αντιξοότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όλα θα στα φέρει, όλα θα στα κουβαλήσει μέσα στο σπίτι, τα πάντα θα είναι στη θέση τους και τάξη θα επικρατεί παντού. Αυτό ακριβώς είναι και το μειονέκτημα που έχει μέσα σε έναν γάμο ένας Παρθένος, ότι η τελειομανία του μπορεί να τον κάνει ψυχρό, απότομο και απρόσιτο κι εκεί να χαθεί παντελώς η ισορροπία.

ΖΥΓΟΣ

Αν μπορούσες να βάλεις στην ταμπέλα «ιδανικός σύζυγος» ένα συνώνυμο, αυτό θα ήταν ο Ζυγός, αφού διαθέτει και συναισθηματισμό και αισθησιασμό, και αρμονική διάθεση έχει, αλλά και αγάπη και φροντίδα για τον ερωτικό σύντροφο. Ωστόσο, υπάρχει μια έμφυτη τάση, να φλερτάρει δεξιά και αριστερά και τότε πολλά προβλήματα μπορούν να εμφανιστούν σε ένα γάμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εδώ δεν υπάρχει ρουτίνα στην σεξουαλική καθημερινότητα μιας μόνιμης σχέσης ή ενός γάμου όσος καιρός κι αν περάσει, αγαπάει αληθινά, παντοτινά και ειλικρινά. Ωστόσο υπάρχει και ένα μειονέκτημα αρκετά σημαντικό και αυτό είναι ζήλια και η έμφυτη βούληση που έχει να χειραγωγεί το αντικείμενου του πόθου του, τότε αρχίζουν τα προβλήματα στη σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρόσεξε!!! Είτε βρίσκεται μέσα σε ένα γάμο, είτε έχει ελεύθερη σχέση, ένας/μια Τοξότης είναι το ίδιο ακριβώς πρόσωπο και συμπεριφέρεται σα να μην πέρασε ούτε έξω από την εκκλησία ή το δημαρχείο. Είναι ένας γάμος που τον διέπει η χαρά, η ζωντάνια και ο ενθουσιασμός, πράγματα όμως που μπορεί να γυρίσουν μπούμερανγκ αν με την επιπολαιότητα γκρεμίσει τη σοβαρή σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οτιδήποτε αφορά τον σεβασμό προς τις παραδόσεις, ο Αιγόκερως είναι οπαδός, και ένας γάμος θεωρείται ευτυχές γεγονός, γιατί έχει δίπλα του τον/την ιδανική σύντροφο, η επισημοποίηση της σχέσης είναι ζήτημα αποδεκτό από την οικογένεια και τον κοινωνικό του περίγυρο. Αυτή ακριβώς η δογματικότητα και η σκληρότητα κάποιες φορές, είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που θα σε κάνουν να διαφωνήσεις έντονα μαζί του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν είναι ένας γάμος σαν τους άλλους, είναι απόλυτα απολαυστικός και μακριά από τα στερεότυπα και τους δογματισμούς. Αν λοιπόν αποδεχτείς πως ένας/μια Υδροχόος θέλει να αισθάνεται την ελευθερία να διαπερνά τις φλέβες του όποια ταμπέλα κι αν έχει η σχέση, τότε όλα θα πηγαίνουν τέλεια κάθε ώρα και κάθε λεπτό.

ΙΧΘΥΣ

Θα σου παραδοθεί άνευ όρων και ορίων, θα σου δώσει και την ψυχή του ακόμα για να την εκμεταλλευτείς, γιατί προσφέρει ψυχικό, συναισθηματικό δέσιμο, σε συνδυασμό με αισθησιασμό και πάθος. Ωστόσο, μόλις αρχίσει να σου λέει ψέματα, προσπάθησε με ήρεμο τρόπο να μαλακώσεις το μεγάλο του ελάττωμα και να μην επαναστατήσεις με εκρήξεις και συγκρούσεις.

Τελευταία ενημέρωση:
Αγορά πακέτα SMS