Ποια ζώδια κολλάνε όταν αδιαφορείς;

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Από την Αλεξάνδρα Βενέτη

Είσαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν πως αν γνέψεις αδιάφορα όταν περνά από μπροστά σου προκλητικά ή αν γυρίσεις το κεφάλι μόλις προσπαθήσει να σου εξηγήσει τι θέλει από εσένα, θα έλξεις δια παντός το ενδιαφέρον του και θα κάνεις το αντικείμενο του πόθου σου να κολλήσει πάνω σου; Καλό είναι να διαβάσεις το ζώδιο και τον ωροσκόπο του προσώπου που ποθείς και λαχταράς και μετά να βγάλεις τα συμπεράσματα σου εμπεριστατωμένα.

Διάβασε το ζώδιο και το ωροσκόπο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε αν θα αδιαφορήσει ή όχι για σένα:

ΚΡΙΟΣ

Στην περίπτωση ενός Κριού, είναι σίγουρο ότι θα πιάσει η αδιαφορία, αλίμονο σου αν αφήσεις να πιστέψει και να καταλάβει ότι έχει το πάνω χέρι πριν καλά καλά ανοιχτεί μαζί σου, έχε σε εγρήγορση και σε ετοιμότητα το αντικείμενο το πόθου σου και να έχεις απόλυτη βεβαιότητα ότι θα σε κυνηγήσει μέχρι να σε κατακτήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν αισθανθεί πλήξη, ανία, απάθεια και φυσικά αδιαφορία ένας/μία Ταύρος, το λιγότερο που θα κάνει είναι να το βάλει με ευγενικό τρόπο στα πόδια. Όχι εδώ δεν περνάει αυτό το κόλπο, είναι προτιμότερο να δείχνεις όλο σου το ενδιαφέρον και να αφοσιωθείς με ειλικρίνεια παρά να κάνεις τσαλιμάκια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Όσο περισσότερο αδιαφορείς για έναν Δίδυμο, τόσο περισσότερο κολλάει μαζί σου και κάνει τα πάντα για να σε κερδίσει. Έχει πείσμα και αγωνία για να πετύχει το ακατόρθωτο, γιατί αν σε θεωρούσε μια δεδομένη κατάσταση, τότε δεν θα υπήρχε κανένα νόημα για να κάνει τα αδύνατα δυνατά να σε έχει πλάι του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν χρειάζεται να το παρακάνεις με την αδιαφορία και το λεγόμενο φτύσιμο με ένα τόσο ευαίσθητο ζώδιο, γιατί θα το στεναχωρήσεις αν τραβήξεις το σχοινί και μετά δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει να σε κοιτάξει. Άρα στη συγκεκριμένη περίπτωση, χρειάζεται να έχεις μέτρο και εγκράτεια για να μην χάσεις εντελώς το αντικείμενο του πόθου σου.

ΛΕΩΝ

Κολλάει απίστευτα ένα Λιοντάρι με το πρόσωπο εκείνο που θα το διεκδικήσει στα ίσια, αλλά η αδιαφορία και ο αποκλεισμός, θα το διώξουν μακριά και αυτό όχι γιατί δεν θα σε θέλει, αλλά γιατί θα πληγωθεί ανεπανόρθωτα ο εγωισμός και η περηφάνια του, πράγμα που δεν θα στο συγχωρήσει ποτέ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στην περίπτωση ενός Παρθένου τα πράγματα είναι ουδέτερα, ούτε θα εκνευριστεί αν αδιαφορήσεις στο φλερτ του, ούτε θα πέσει στα πατώματα, απλά αν απορρίψεις αρχικά το ενδιαφέρον του, αργότερα θα αργήσεις να τον κάνεις δικό σου και να υποκύψει στα θέλγητρα και στα ερωτικά σου παιχνίδια, για αυτό είναι καλύτερα να δείξεις από την πρώτη στιγμή τι θέλεις και πώς νιώθεις.

ΖΥΓΟΣ

Κολλάει αρκετά με την αδιαφορία ένας Ζυγός, ωστόσο πρέπει να το κάνεις με εναλλαγές και όχι συνεχόμενα, μια μορφή σκωτσέζικου ντους δηλαδή, πότε θα υπάρχει το λεγόμενο φτύσιμο, πότε θα υπάρχει ενδιαφέρον, για να αισθάνεται και κολακευμένος, αλλά και για να μην σε θεωρεί δεδομένη κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν είναι και η πιο εύκολη περίπτωση ένας Σκορπιός, γιατί από την μία πλευρά αρέσκεται στην αδιαφορία, γιατί θεωρεί ότι δημιουργείς ένα μυστήριο, το οποίο επιθυμεί διακαώς να το λύσει, από την άλλη όμως είναι και ζώδιο που θα σε εκδικηθεί αν δεν του πας με τα νερά του. Μήπως λοιπόν να μην εξαντλήσεις τη δύναμη του φτυσίματος;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν αισθάνεσαι ότι σε γουστάρει απίστευτα και σε θέλει άλλο τόσο, και χρησιμοποιήσεις την μέθοδο του φτυσίματος, τότε το κόλπο θα πιάσει οπωσδήποτε δεδομένου ότι θα κολλήσει μαζί σου και θα προσπαθεί να σε γοητεύει κάθε στιγμή με τα θέλγητρα και τις ταξιδιάρικες ιδέες του. Αν όμως δεν τον ενδιαφέρεις ιδιαίτερα, τότε δεν έχεις καμία ελπίδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην διανοηθείς να κάνεις τέτοιου είδους κολπάκια σε έναν/μια Αιγόκερω, γιατί απλούστατα δεν θα υπάρξει κανένα κερδοφόρο αποτέλεσμα. Δεν ανέχεται το φτύσιμο και την αδιαφορία, γιατί απλούστατα ανταποδίδει με το χειρότερο τρόπο και ίσως δεν θα μπορείς να αντέξεις μια τέτοια συναισθηματική ταπείνωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν μπορείς να συνδυάσεις με ευκολία και χωρίς να σε πάρει χαμπάρι το ερωτικό φτύσιμο, με την φιλική προσέγγιση, τότε θα έχεις καταφέρει να κάνεις έναν Υδροχόο να σκάσει από τη ζήλια του. Μάλλον είναι το μοναδικό ζώδιο που διεγείρεται από τέτοιου είδους παιχνιδάκια και συμπεριφορές.

ΙΧΘΥΣ

Είναι περίεργο πλάσμα ένα ψαράκι, γιατί από την μια όψη του νομίσματος η αδιαφορία σου μπορεί να το κάνει να κλαίει μέρα νύχτα και να σέρνεται στα πατώματα, από την άλλη πλευρά όμως, λειτουργεί άψογα η συγκεκριμένη μέθοδος, γιατί ακόμα κι αν δεν σε είχε προσέξει ποτέ, μόλις τολμήσεις να αποκολληθείς εσύ, τόσο θα τρέχει από πίσω σου.

Τελευταία ενημέρωση: