Πώς τα ζώδια καταστρέφουν από μόνα τους τη σχέση τους!

Βαθμολόγησε: 
Average: 1.7 (191 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Συχνά, από μόνα τους τα ζώδια καταστρέφουν μια υπέροχη σχέση που έχουν. Βάζουμε τα χεράκια μας και… βγάζουμε τα μάτια μας. Αλλά μαζί με εμάς, παρασύρεται και το ταίρι μας, που μπορεί να ήταν το πιο κατάλληλο για εμάς. Η δική μας ανασφάλεια μπορεί να μας κάνει ιδιαίτερα επικριτικούς απέναντι στο σύντροφό μας, με δυσάρεστα αποτελέσματα. Η αστρολογία επισημαίνει τις συμπεριφορές των ζωδίων και αποκαλύπτει ποια ζώδια καταστρέφουν από μόνα τους τη σχέση τους και ότι αγαπούν!

Διάβασε το ζώδιό σου και τον ωροσκόπο σου, για να μάθεις ποια ζώδια καταστρέφουν από μόνα τους τη σχέση τους.

Κριός

Το δέχεσαι αυτό ή όχι;

Ο Κριός είναι ένα ζώδιο που διαλύει μόνο του τις σχέσεις του και χαλάει με κάθε τρόπο την αρμονία που υπάρχει. Αν… κατά λάθος η σχέση του πάει καλά, αυτός θα βρει τρόπους να την χαλάσει, γιατί θα θυμηθεί ότι το ταίρι του δεν του έκανε ένα χατίρι που του ζήτησε πριν μια εβδομάδα και πάει λέγοντας. Από το πουθενά θα βρει αιτία για καυγά. Όσο για συμβιβασμούς, ούτε λόγος. Και αν προσπαθήσεις να τον κάνεις να αλλάξει, θα σπαταλήσεις άδικα χρόνο και ψυχική ηρεμία. Εγωισμός… Σύσσωμη η ομάδα του zwdiasimera.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια και τα λάθη τους στις σχέσεις.

Ταύρος

Σ’ αγαπώ πάρα πολύ, πού είσαι τώρα;

Ο δυναμικός και ώριμος Ταύρος, μπορεί να χαλάσει μια όμορφη σχέση που έχει, με το ανακριτικό του ύφος και τη μανία του να γνωρίζει πού είναι το ταίρι του ανά πάσα στιγμή. Όλοι μας θέλουμε το ταίρι μας να δείχνει το ενδιαφέρον και την αγάπη του με έντονο τρόπο, αλλά αυτό το ζώδιο έχει ξεφύγει από τα όρια. Μπορεί να έχει ένα σημαντικό ραντεβού στη δουλεία του και το μυαλό του να βρίσκεσαι στη σχέση του, πού είναι και τι κάνει. Και να εκδηλώνει με μηνύματα και ανάκριση την αγάπη του. Η σχέση αυτή σαφώς και είναι χαμένη από χέρι. Ήδη έχει διαλυθεί και δεν το κατάλαβε. Σύσσωμη η ομάδα του zwdiasimera.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια και τα λάθη τους στις σχέσεις.

Δίδυμοι

Τι θες, να σου ορκιστώ;

Ένας Δίδυμος ποτέ δε φταίει που διαλύθηκε η σχέση του, γιατί ο ίδιος έδωσε ό,τι μπορούσε. Και όταν λέμε ό,τι μπορούσε, το εννοούμε. Κλείσατε ραντεβού να πάτε για ψώνια. Ακόμα θα περιμένεις. Είχατε κανονίσει για καφέ μετά τη δουλεία. Μάλλον θα τον πιείς παρέα με τα περιστέρια. Σου υποσχέθηκε ότι θα πάει να πληρώσει το ρεύμα. Μην αναρωτηθείς όταν θα το κόψουν… Και όλα αυτά, γιατί πάντα κάτι θα του έχει τύχει. Να μην του δώσουμε άφεση αμαρτιών; Και φυσικά θα τον διευκολύνουμε στις τόσες δραστηριότητες που έχει. Πώς; Με το… να την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια, για να μην καταλήξουμε σε ψυχίατρο. Σύσσωμη η ομάδα του zwdiasimera.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια και τα λάθη τους στις σχέσεις.

Καρκίνος

Γιατί έχεις αυτό το ύφος; Φταίω σε κάτι;

Το να συμβιώνεις με ένα Καρκίνο, σημαίνει ότι θα έχεις πάρει από πριν το χάπι… αναισθησίας, για να αντέξεις όχι μόνο τις παραξενιές του, αλλά και την καταπίεση που σου ασκεί, χωρίς φυσικά ο ίδιος να το καταλαβαίνει ποτέ. Εσύ δεν πρέπει ποτέ να έχεις τις μαύρες σου, γιατί σίγουρα κάτι θα έχεις με αυτόν, θα πρέπει να του τονίζεις ποσό τον αγαπάς 24 ώρες το 24ωρο, εσύ δε θα λυγίσεις ποτέ. Και αν κατά λάθος το κάνεις αυτό, ετοιμάσου για μια γερή δόση κρεβατομουρμούρας, που θα κρατήσει μέχρι… την επομένη δόση του αναισθητικού χαπιού. Αλλά δε θα χρειαστεί να το πάρεις, γιατί θα έχεις ήδη εξαφανιστεί από τη ζωή του.  Σύσσωμη η ομάδα του zwdiasimera.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια και τα λάθη τους στις σχέσεις.

Λέων

Κάτσε να σου πω τι έπαθα εγώ!

Σκέψου πόσες φορές έχεις εκφράσει όλα αυτά που νιώθεις μέσα στη σχέση σου με το θρυλικό λιοντάρι. Άρχισε και μέτρα. Μία, δύο; Ή καμία; Θα απογοητευτείς. Άσ’ το καλύτερα. Εκεί που πας να πεις το πρόβλημά σου, ξαφνικά εκείνος έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο και κάθεσαι να ακούς τη δική του αφήγηση. Άργησες να πας σε ένα ραντεβού σας και θέλεις να δικαιολογηθείς, όμως δε θα προλάβεις, γιατί θα σου υπενθυμίσει ότι είναι το χειρότερό του να περιμένει. Αυτός, αυτός και πάλι αυτός… Σύσσωμη η ομάδα του zwdiasimera.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια και τα λάθη τους στις σχέσεις.

Παρθένος

Δεν το κρατώ μέσα μου, θα το πω.

Ο Παρθένος είναι το ζώδιο που τα λέει έξω από τα δόντια εάν κάτι δεν του αρέσει, και δεν τον νοιάζει τι αντιδράσεις και τι συνέπειες θα προκαλέσει αυτή η ειλικρίνειά του. Μήπως να έκλεινε λίγο το στοματάκι του; Καταντά να κάνει κριτική στην κριτική πάνω στο ταίρι του και να του γίνεται τρόπος ζωής… Αν πληγώσει τον άλλο, θα δικαιολογηθεί ότι είναι τουλάχιστον αληθινός και δεν κοροϊδεύει. Όχι όμως, βρε παιδί μου, τόσο ωμή αλήθεια. Και αν το αγαπημένο του ταίρι πάρει κάποια κιλά παραπάνω, τότε η ειλικρίνειά του, θα γίνει εξονυχιστικός έλεγχος. Τι να κάνουμε τώρα; Ας πρόσεχες πού έδινες την κάρδια σου. Αυτός είναι και δεν αλλάζει. Σύσσωμη η ομάδα του zwdiasimera.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια και τα λάθη τους στις σχέσεις.

Ζυγός

Έρωτας με αντάλλαγμα.

Όλα μέσα στη σχέση πρέπει να ζυγίζονται σωστά και να μην ρίχνεται ποτέ ο ένας, για να υπερτερήσει ο άλλος. Οπότε άκου τι θα γίνει. Σήμερα θα πάμε στο μαγαζί που εσύ έχεις επιλέξει, αλλά αύριο θα πάμε σε ένα φίλο μου, που έχω καιρό να τον δω. Απόψε θα φάμε το φαγητό που έφτιαξες, αλλά αύριο θα μαγειρέψει η μάνα μου για εμάς. Και ο έρωτας καταντά να στηρίζεται πάνω στο παζάρι… Ο Ζυγός δε θα κάνει κάτι χωρίς να πάρει το αντάλλαγμά του και έτσι το ταίρι του προσπαθεί να βρει εξόδους… κινδύνου για να τρέξει μακριά. Κι αν του πει “χωρίζουμε”; Εντάξει, σήμερα χωρίζουμε, αλλά αύριο θα πάμε σινεμά... Ουδέν σχόλιο! Σύσσωμη η ομάδα του zwdiasimera.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια και τα λάθη τους στις σχέσεις.

Σκορπιός

Τώρα θα δεις τι θα πάθεις…

Ο Σκορπιός μέσα στη σχέση του λειτουργεί… διπολικά. Από τη μια είναι το πιο ερωτικό πλάσμα στο κόσμο και από την άλλη, στο πρώτο “παραστράτημα” του συντρόφου του, τα παρατράγουδα. Τότε θα βγάλει στη φορά ένα εκδικητικό χαρακτήρα, έτοιμο να κατασπαράξει το αθώο θύμα του, που έκανε το λάθος να τον ερωτευτεί. Από το στόμα του θα εκτοξευτούν λέξεις, που θα λειτουργούν σαν δηλητηριασμένα βέλη και θα κτυπάνε κατευθείαν στην καρδιά. Και μετά από όλα αυτά, θα έρθει και θα σου πει ότι σ’ αγαπά. Να το σκεφτούμε λίγο; Ξεκινά το σήριαλ “πληγωμένες καρδιές”… Οπότε, άλλαξε κανάλι! Σύσσωμη η ομάδα του zwdiasimera.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια και τα λάθη τους στις σχέσεις.

Τοξότης

Αχ, τι μου θύμησες τώρα!

Το να γνωρίζει η τωρινή σου σχέση τι έχεις κάνει με τις προηγούμενες, δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Όπου και να πας, πάντα κάτι θα σου θυμίζει μια αγάπη του… προηγούμενου αιώνα. Κυριολεκτικά όμως! Γιατί ο Τοξότης, όταν αντιληφθεί πως το άτομο που έχει διπλά του τού στερεί την ελευθερία, πάει παρακάτω, σε σημείο που να γεμίζει το ημερολόγιό του με νέες ερωτικές κατακτήσεις. Και αν κατά λάθος εσύ είσαι η καινούργια του αγάπη, να ξέρεις ότι κάτι πάνω σου, θα του θυμίζει την τεσσαρακοστή του. Το χειρότερο είναι όταν του ξεφύγει και σε αποκαλέσει και με το όνομά της. Τότε τι γίνεται; Α, ανάλαβε εσύ! Σύσσωμη η ομάδα του zwdiasimera.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια και τα λάθη τους στις σχέσεις.

Αιγόκερως

Γιατί να το κάνω αυτό τώρα;

Ο Αιγόκερως κάνει μια σχέση για να προχωρήσει μπροστά και όχι να μείνει στη στασιμότητα. Όταν λέμε να προχωρήσει μπροστά, εννοούμε να κάνει πάντα η σχέση του αυτά τα όποια θέλει εκείνος. Τι δημοκρατία, Θεέ μου! Αν δεν γίνει έτσι, τότε ρίχνεται με πάθος στη μεγάλη του ερωμένη, τη δουλεία του. Όταν βρίσκεται σε σχέση και η μεγάλη του αγάπη (“μεγάλη” τρόπος του λέγειν), του προτείνει να πάνε μια βόλτα στο Λυκαβηττό ή να πάνε να δούνε σινεμά ενώ έξω βρέχει ή έστω να πάνε να ταΐσουν τις πάπιες στον εθνικό κήπο, η απάντηση του Αιγόκερου θα είναι αρνητική. Οπότε τι το παλεύεις, αγάπη μου, να του προτείνεις να κάνετε κάτι; Άφησέ τον να αποφασίσει αυτός, αλλά πες του να μην σε συμπεριλάβει στα σχέδιά του… Δε θα αντιδράσει λες; Σύσσωμη η ομάδα του zwdiasimera.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια και τα λάθη τους στις σχέσεις.

Υδροχόος

Πιστεύω στις δυνάμεις σου.

Ο αγαπημένος Υδροχόος αφήνει το περιθώριο σε όλο τον κόσμο να εκφράσει τις απόψεις του και να βάλει τη δική του πινελιά. Πόσο μάλλον στη σχέση του, που την ενθαρρύνει συνέχεια να κάνει πράγματα. Τα πιο δύσκολα όμως. Τυχαίο; Έτσι, αν πάνε να κάνουν extreme sports, θα δώσει το προβάδισμα στο ταίρι του να το κάνει πρώτος. Έλα, σε εμπιστεύομαι, προχώρα, είμαι μαζί σου. Ο πονηρούλης… Να πάρει ο άλλος την πρώτη κρυάδα και μετά να ακολουθήσει αυτός. Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν ακολουθεί. Κάθεται και παρακολουθεί, είναι ο καλύτερος θεατής του κόσμου. Και έχει το θράσος να κρίνει μετά. Και όταν το ταίρι του, του κουνάει το μαντήλι από μακριά, διερωτάται: Μα τι λάθος έκανα; Εγώ δεν τον ενθάρρυνα σε όλα; Σύσσωμη η ομάδα του zwdiasimera.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια και τα λάθη τους στις σχέσεις.

Ιχθύς

Σύμφορα στη σύμφορα…

Για ένα Ιχθύ το να συμβαίνουν στη ζωή του αρνητικά γεγονότα και αναποδιές, σημαίνει ότι όλο το σύμπαν λειτουργεί εναντίον του και έχει βάλει σκοπό να τον καταστρέψει. Μα ακόμα και τα πιο μικρά και ασήμαντα γεγονότα, θα τα παρουσιάσει με τέτοιο τρόπο, σαν να ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Και τι φταις εσύ κάθε μέρα να ακούς και μια καινούργια ιστορία για την καταραμένη του μοίρα; Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να μην ξαναδείς δραματικές ταινίες στην τηλεόραση, γιατί το δράμα το έχεις στο σπίτι σου. Και αν θέλεις να χωρίσεις, θα πρέπει μετά να ζήσεις το δικό σου δράμα. Χωρίς διάλειμμα όμως. Σύσσωμη η ομάδα του zwdiasimera.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια και τα λάθη τους στις σχέσεις.

Τελευταία ενημέρωση:
Αγορά πακέτα SMS