Σε αγαπά πραγματικά ή άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα εννοεί;

Βαθμολόγησε: 
Average: 1.9 (316 votes)
Από την Έλενα Γκιτσάλη

Η αγάπη ανάμεσα σε δυο ανθρώπους είναι ένα συναίσθημα στοργής και αφοσίωσης καθώς και οικειότητας και δημιουργείται σταδιακά. Ανταλλάσσονται όρκοι παντοτινής πίστης, καθώς το να είναι κανείς πιστός μέσα στην σχέση είναι πολύ βασικό. Όμως όλοι έχουμε δικαίωμα στο λάθος και όλοι μας αντιμετωπίζουμε πειρασμούς. Πολλές φορές επίσης, αντιμετωπίζοντας το θέμα της αγάπης «ελαφρά τη καρδία» λέμε λόγια χωρίς να αναλογιζόμαστε την βαρύτητα τους. Υπάρχει άραγε κάποιος οδηγός που να μας βοηθήσει να καταλάβουμε την ποιότητα του συντρόφου μας σε σχέση πάντα με το ζώδιο του; Ας δούμε λοιπόν παρακάτω…

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε αν σε αγαπά πραγματικά:

 ΚΡΙΟΣ

Θερμόαιμος άντρας που δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τις ρομαντικές συμπεριφορές γιατί δεν τις καταλαβαίνει. Ο άντρας κριός είναι γεννημένος κυνηγός και του αρέσει πολύ αυτός ο ρόλος γιατί αγαπά τη συγκίνηση που του προσφέρει. Ερωτεύεται πάρα πολύ εύκολα και πάρα πολύ έντονα. Το άτομο που τον συγκινεί γίνεται εμμονή για τον Κριό και δεν μπορεί να συγκρατήσει τον εαυτό του. Θα φλερτάρει επίμονα και ευρηματικά μέχρι το «κάστρο να πέσει». Είναι συναρπαστικός και αρκετά περιπετειώδης και μπορεί να μην ανήκει στην κατηγορία των αντρών που λένε ψέματα, ανήκει όμως στην κατηγορία των αντρών που βαριούνται εύκολα. Αν λοιπόν η κατάκτηση του δεν τον ενθουσιάζει πλέον θα αρχίσει να ασχολείται με το επόμενο θήραμα που του τράβηξε το ενδιαφέρον. Ωστόσο, θα σας μείνει για πάντα πιστός αν καταφέρετε να του ξυπνήσετε, σαν άλλη δεσποσύνη, τον «λευκό ιππότη» που έχει μέσα του.

Διαβάστε επίσης:

Ποια ζώδια δεν ξέρουν τι θέλουν από τη σχέση τους;

Πως να τον κερδίσεις ξανά σύμφωνα με το ζώδιο του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος θέλει να ικανοποιεί όλες του τις αισθήσεις. Είναι τρυφερός αλλά και παραδοσιακός άντρας. Του αρέσει να περιποιείται το άτομο που τον ενδιαφέρει γιατί αγαπά πολύ και ο ίδιος την περιποίηση, όπως επίσης και τις απολαύσεις. Είναι γνωστή εξάλλου τόσο η αγάπη του στα όμορφα πράγματα όσο και το καλό του γούστο. Επιπλέον η αίσθηση ασφάλειας είναι στη κυριολεξία το οξυγόνο του γιατί μόνο όταν αισθάνεται ασφαλής μπορεί να λειτουργήσει σωστά αλλά και συναισθηματικά. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι εύκολη περίπτωση γιατί δεν ανοίγεται στους ίδιους χρόνους με τους άλλους. Αν και σαφώς είναι συναισθηματικός έχει πρόβλημα με το να το δείξει, ειδικά όταν αυτό συνδυάζεται και με την ερωτική του επιθυμία διότι δεν ξέρει πως να το κάνει. Όμως όταν θα πει το «Σ’αγαπώ» θα το εννοεί πραγματικά γιατί θα νιώθει ότι το ταίρι του είναι σύντροφος ζωής και θα είναι για πάντα.

Διαβάστε επίσης:

Ποια ζώδια δεν ξέρουν τι θέλουν από τη σχέση τους;

Πως να τον κερδίσεις ξανά σύμφωνα με το ζώδιο του.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος είναι γεμάτος κέφι και ζωντάνια. Είναι άντρας που έχει ανάγκη την πνευματική επαφή ίσως περισσότερο και από την σαρκική. Είναι επικοινωνιακός, έχει ευφράδεια λόγου αλλά είναι και αρκετά προσωποκεντρικός με αποτέλεσμα να βάζει τη δική του καλοπέραση πάνω από όλα. Του αρέσει λοιπόν να περνάει καλά και να διασκεδάζει και ίσως κάποιες φορές να γίνεται επιφανειακός αλλά και αναξιόπιστος. Του αρέσει να «αρέσει» και φλερτάρει πάρα πολύ. Προκειμένου να κάνει δικό του το άτομο που του έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, θα κάνει τα πάντα και θα πει τα πάντα χωρίς απαραίτητα να τα εννοεί. Γενικά ο Δίδυμος θεωρείται άπιστος γιατί λειτουργεί σαν την μέλισσα που συλλέγει νέκταρ από πολλά λουλούδια. Ωστόσο, αν βρει σύντροφο που να καταλαβαίνει τις βαθιές εσωτερικές του σκέψεις και ανάγκες, μπορεί να γίνει πραγματικά πιστός.

Διαβάστε επίσης:

Ποια ζώδια δεν ξέρουν τι θέλουν από τη σχέση τους;

Πως να τον κερδίσεις ξανά σύμφωνα με το ζώδιο του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πρώτη σκέψη που κάνει κάποιος στο άκουσμα του ζωδίου αυτού είναι «παιδί που αγαπάει την οικογένεια, παιδί για σπίτι». Η αλήθεια φυσικά είναι ότι πραγματικά ο Καρκίνος αγαπάει την οικογένεια, κυρίως για την ασφάλεια που του παρέχει και αυτό γιατί κατά βάθος είναι πολύ ανασφαλής. Είναι τρυφερός και περιποιητικός και πρόθυμος να γίνει «θυσία» για τους δικούς του ανθρώπους. Στα αρνητικά του είναι η απίστευτη γκρίνια του αλλά και ο τρόπος που καμία φορά χειρίζεται ανθρώπους και καταστάσεις προκειμένου να γίνει το δικό του. Ωστόσο, το σίγουρο είναι ότι δεν θα ξεχνά ποτέ επετείους και γιορτές, θα είναι πάντα περιποιητικός και φυσικά δεν θα εγκαταλείψει το ταίρι του. Γενικά δεν ανήκει στην κατηγορία των αντρών που είναι επιρρεπείς στην απιστία, ειδικά μόνο και μόνο για την αλλαγή.

Διαβάστε επίσης:

Ποια ζώδια δεν ξέρουν τι θέλουν από τη σχέση τους;

Πως να τον κερδίσεις ξανά σύμφωνα με το ζώδιο του.

ΛΕΩΝ

O Λέοντας είναι βασιλιάς και φαίνεται. Είναι δυναμικός, έχει αυτοπεποίθηση και είναι λαμπερός. Γεμάτος αισιοδοξία, ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που θα βλέπουν το ποτήρι πάντα, όχι απλά μισογεμάτο, αλλά έτοιμο να ξεχειλίσει. Του αρέσει να τον θαυμάζουν, να τον κανακεύουν, να τον περιποιούνται και γενικά να γίνονται χαλί μπροστά στα πόδια του. Οι δημόσιες εκφράσεις λατρείας προς το άτομο του λειτουργούν μάλλον αφροδισιακά για αυτόν. Δεν περνά απαρατήρητος στις γυναίκες και πάντα έχει μια «αυλή» θαυμαστριών. Σίγουρα θέλει μια σύντροφο ισάξια του σε λάμψη και εξωστρέφεια στην οποία συμπεριφέρεται με τον καλύτερο τρόπο. Γενναιοδωρία, ρομαντισμός και εντυπωσιακά λόγια αλλά και χειρονομίες είναι μερικά από τα «δώρα» που θα δεχθείτε από αυτόν. Ωστόσο το πρόβλημα βρίσκεται στο γεγονός ότι κάποιες φορές θεωρεί ότι είναι το κέντρο του σύμπαντος και ότι πρέπει να του συγχωρούνται όλα.

Διαβάστε επίσης:

Ποια ζώδια δεν ξέρουν τι θέλουν από τη σχέση τους;

Πως να τον κερδίσεις ξανά σύμφωνα με το ζώδιο του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι δύσκολος άνθρωπος και αυτό συμβαίνει γιατί, σαν μεταβλητό ζώδιο που είναι, τα συναισθήματα του χαρακτηρίζονται από μια κινητικότητα καθώς αναζητά συνεχώς την αλλαγή, κυρίως στον τρόπο που επικοινωνεί αλλά και την πρόοδο σε επίπεδο πληροφοριών που συλλέγει από τους άλλους. Επιπλέον, δεδομένου ότι το ζώδιο του ανήκει στο στοιχείο της Γης, είναι μεν αυστηρός σχετικά με τι προσδοκά από τις σχέσεις του, είναι δε και αναζητητής της προσωπικής του ευχαρίστησης. Όμως αυτός ο άνθρωπος διαθέτει μια ηθική πυξίδα και για τον λόγο αυτό δεν παρεκκλίνει της πορείας του, με άλλα λόγια δεν ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που θα αδικήσουν, απατήσουν, κοροϊδέψουν, τουλάχιστον με ευκολία, το σύντροφο τους. Το πρόβλημα του είναι ότι αναζητά την τελειότητα και πολλές φορές ψάχνει να βρει ψεγάδια στο ταίρι του. Ίσως και για να δώσει ελαφρυντικά στον εαυτό του για να πάει παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:

Ποια ζώδια δεν ξέρουν τι θέλουν από τη σχέση τους;

Πως να τον κερδίσεις ξανά σύμφωνα με το ζώδιο του.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός αναζητά διαρκώς την ισορροπία και την αρμονία στις σχέσεις του και γενικά στην ζωή του. Ψάχνει την τέλεια σχέση από την μία και δεν του αρέσει καθόλου η μοναξιά από την άλλη. Για τον λόγο αυτό θα αλλάξει πολλούς συντρόφους αναζητώντας το άψογο, το τέλειο. Το πρόβλημα ωστόσο που έχει, και το οποίο είναι και η αφετηρία για τα επιπρόσθετα θέματα του, είναι η χαμηλή του αυτοεκτίμηση. Αυτό φυσικά σαν αποτέλεσμα έχει να αμφισβητεί διαρκώς τόσο τις σχέσεις του με τους άλλους, όσο και τις αποφάσεις του γενικά. Επιπλέον, ο ναρκισσισμός του τον κάνει να πιστεύει ότι είναι κάτι το μοναδικό, ότι ο σύντροφος του πρέπει να συμμορφώνεται με τις δικές του προσδοκίες και να έχει έντονη ανάγκη για θαυμασμό. Για όλους τους παραπάνω λόγους μπορεί σχετικά εύκολα και να εξαπατήσει αλλά και να εξαπατηθεί.

Διαβάστε επίσης:

Ποια ζώδια δεν ξέρουν τι θέλουν από τη σχέση τους;

Πως να τον κερδίσεις ξανά σύμφωνα με το ζώδιο του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός μπορεί να γίνει με το ταίρι του υπομονετικός, συμπονετικός, υποστηρικτικός και να είναι πάρα πολύ πιστός. Όμως είναι και πολύ ζηλιάρης και κτητικός και θέλει να ελέγχει τα πάντα στη ζωή του συντρόφου του. Ωστόσο, δεν θέλει ο ίδιος να ελέγχεται και με το να του ασκήσετε πίεση και έλεγχο θα καταφέρετε μόνο να τον χάσετε για πάντα από την ζωή σας. Επίσης, ο Σκορπιός έχει ακραία συναισθήματα. Στα δικά του μάτια τα πάντα είναι μαύρα ή άσπρα και αυτό ισχύει και για την εμπιστοσύνη. Αν για τον οποιοδήποτε λόγο χάσει την εμπιστοσύνη του στο ταίρι του ή πιστέψει ότι δεν έχει την αγάπη που του αξίζει, ο βαθιά συναισθηματικός του χαρακτήρας καθώς και η ανικανότητα του να συγχωρήσει, θα τον οδηγήσουν στην αναζήτηση άλλου συντρόφου ως μέσω τιμωρίας και εκδίκησης.

Διαβάστε επίσης:

Ποια ζώδια δεν ξέρουν τι θέλουν από τη σχέση τους;

Πως να τον κερδίσεις ξανά σύμφωνα με το ζώδιο του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 Ο Τοξότης είναι άνθρωπος αισιόδοξος και γεμάτος ενέργεια, πολλές φορές όμως συμπεριφέρεται με μια παιδικότητα η οποία στα μάτια των άλλων τον κάνει να φαίνεται αναξιόπιστος. Η μεταβλητή του φύση αλλά και το γεγονός ότι ανήκει στα ζώδια του στοιχείου της φωτιάς τον κάνει να αλλάζει συχνά την σκέψη και τα συναισθήματα του, να μην είναι σταθερός και να αναζητά, πάντα, το κάτι το διαφορετικό. Η αλήθεια είναι ότι κανείς και τίποτα δεν μπορεί να περιορίσει ένα Τοξότη. Δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως αναξιόπιστος, ωστόσο, είναι πολύ δύσκολο να μπορέσει να βρει σύντροφο που θα καταλάβει τις βαθιές εσωτερικές του ανάγκες. Αν όμως βρεθεί σε σχέση με άτομο που καταλαβαίνει τον τρόπο σκέψης του υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι πιστός, αφοσιωμένος και ασυνήθιστα σταθερός.

Διαβάστε επίσης:

Ποια ζώδια δεν ξέρουν τι θέλουν από τη σχέση τους;

Πως να τον κερδίσεις ξανά σύμφωνα με το ζώδιο του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ό άνθρωπος που όλοι χαρακτηρίζουν σαν σοβαρό και μετρημένο. Με κυβερνήτη του τον Κρόνο φυσικά, δε θα μπορούσε να είναι και διαφορετικός. Είναι πολύ αυστηρός και οι προσδοκίες του από μια σχέση είναι πολύ μεγάλες. Όταν αγαπάει κάνει τα πάντα έτσι ώστε το ταίρι του να αισθανθεί ασφάλεια και σιγουριά αλλά και αυτός, από την μεριά του, είναι απόλυτα πιστός και απόλυτα ειλικρινής. Αυτό που βασικά ο Αιγόκερως φοβάται και δεν μπορεί να διαχειριστεί εύκολα είναι οι ενοχές και για τον λόγο αυτό δεν θα απατήσει το ταίρι του. Αν όμως πιστέψει ότι δεν λαμβάνει την αγάπη που χρειάζεται θα γίνει ψυχρός και αναίσθητος και στην ουσία θα σπρώξει τον σύντροφο του στην αναζήτηση νέας αισθηματικής στέγης έτσι ώστε να μπορεί χωρίς τύψεις να κάνει και αυτός το ίδιο.

Διαβάστε επίσης:

Ποια ζώδια δεν ξέρουν τι θέλουν από τη σχέση τους;

Πως να τον κερδίσεις ξανά σύμφωνα με το ζώδιο του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι αρκετά δύσκολος άνθρωπος. Έχει δυνατό μυαλό, είναι αρκετά ανεξάρτητος και ώρες ώρες εκκεντρικός στην συμπεριφορά του. Λίγο ιδιότροπος, παρεξηγείται εύκολα διότι ότι ειπωθεί το παίρνει εντελώς προσωπικά. Έχει την φήμη του γυναικά και του άπιστου αλλά και του ανθρώπου που δεν μπορεί να μείνει σε μια σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα γιατί βαριέται εύκολα. Η αλήθεια όμως είναι ότι για τον Υδροχόο η δέσμευση είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση. Είναι και ο λόγος που δεν δεσμεύεται εύκολα αφού συχνά αμφιβάλει και ο ίδιος για το αν θέλει να δεσμευθεί και κυρίως για την ικανότητα του να αντισταθεί στους πειρασμούς. Ωστόσο, όταν το αποφασίσει δείχνει μια απίστευτη συναισθηματική ωριμότητα και γίνεται πολύ πιστός.

Διαβάστε επίσης:

Ποια ζώδια δεν ξέρουν τι θέλουν από τη σχέση τους;

Πως να τον κερδίσεις ξανά σύμφωνα με το ζώδιο του.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς είναι ένας άντρας ρομαντικός, με ευαισθησίες και έντονα συναισθηματικός. Ενθουσιάζεται εύκολα και παραμένει αφοσιωμένος τουλάχιστον για όσο διάστημα κρατήσει ο ενθουσιασμός του. Οι φήμες λένε ότι το διάστημα αυτό δεν είναι μεγάλο και ότι αυτός είναι και ο λόγος που οι σχέσεις του δεν διαρκούν πολύ. Οι φήμες επίσης λένε ότι είναι αναξιόπιστος διότι άλλα λέει και άλλα εννοεί, ότι χαρακτηρίζεται από έντονη συναισθηματική αστάθεια και ότι έχει μια τάση να συμπεριφέρεται παρορμητικά και πολλές φορές ανέντιμα, χωρίς να λαμβάνει υπόψη του τις όποιες συνέπειες. Η αλήθεια είναι, πέρα από τις όποιες φήμες, ότι ο Ιχθύς αν παραμεληθεί συναισθηματικά και συστηματικά θα παρουσιάσει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά . Αν όμως αγαπηθεί πραγματικά θα γίνει ο πιο πιστός και αφοσιωμένος άντρας του ζωδιακού.

Διαβάστε επίσης:

Ποια ζώδια δεν ξέρουν τι θέλουν από τη σχέση τους;

Πως να τον κερδίσεις ξανά σύμφωνα με το ζώδιο του.

Τελευταία ενημέρωση: