Θεωρείς ότι σε έχει ερωτευτεί; Δες αν είναι αλήθεια ή ψέματα!

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Αλεξάνδρα Βενέτη

Πόσοι όρκοι, πόσα γλυκιά λόγια και πόσες υποσχέσεις δεν έχουν ειπωθεί για έναν έρωτα που δεν έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ; Άραγε σε πόσες αγκαλιές πρέπει να καταναλωθεί ο καθένας και η κάθε μια από μας για να απαγκιάσουμε στη θαλπωρή της αληθινής αγάπης; Από τη στιγμή που θα βγεις το πρώτο ραντεβού, και λίγο αργότερα ακούσεις το «σε θέλω», «σε αγαπώ», «είμαι ερωτευμένος/η», και η καρδιά σου πεταρίσει, μέχρι ποιο σημείο πρέπει να πιστέψεις και να ενστερνιστείς τα αισθήματα του αντικείμενου του πόθου σου; Είναι αληθινά ή κάλπικα; Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει και θα πάρεις όλες τις απαντήσεις.

Διάβασε το ζώδιο και το ωροσκόπο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε αν σε έχει ερωτευτεί:

ΚΡΙΟΣ

Ίσως δεν θα πρέπει να πάρεις από την αρχή τοις μετρητοίς ότι σου πει ένα Κριάρι, όχι γιατί θα είναι ψέματα, ούτε γιατί θέλει να σε κοροϊδέψει, αλλά γιατί μιλάει σχεδόν πάντα με τον πρώτο ενθουσιασμό και την έμφυτη παρορμητικότητα, και μπορεί να μην πιστεύει την επόμενη μέρα στα λόγια που θα ξεστομίσει τώρα και στην αλήθεια της καρδιάς που θα εκπέμψει.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θα ακούσεις ποτέ με ευκολία από το στόμα ενός Ταύρου ότι σε θέλει, ότι σε αγαπάει, ότι σε έχει ερωτευτεί, όμως όταν στο σιγοψιθυρίσει, τότε να ξέρεις ότι είναι πέρα για πέρα αληθινό, αλλά την ίδια στιγμή αποκτάς υποχρεώσεις απέναντι στον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, γιατί αναλαμβάνεις να αποδεικνύεις κάθε στιγμή τα δικά σου αισθήματα. Εδώ δεν παίζουμε, απλά ερωτευόμαστε για πάντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λόγια, λόγια, λόγια και κουβέντες του αέρα βγαίνουν από την ευέλικτη επικοινωνία σου με έναν Δίδυμο, αλίμονο αν δεν εξωτερικεύει ότι του περνάει από τις σκέψεις του και ότι ονειρεύεται όχι συγκεκριμένα με σένα, αλλά γενικά στον έρωτα, άρα σε αυτήν την περίπτωση συντρόφου, κρατάς μικρό καλάθι μέχρι να καταλάβεις πως δεν αλλάζει εύκολα τις σκέψεις και τα αισθήματα για σένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έστω κι αν χρησιμοποιήσει έναν εντελώς θεατρικό τρόπο για να εκφράσει τα βαθιά του αισθήματα, ένας Καρκίνος όταν σου εκμυστηρευτεί τα θέλω και τις επιθυμίες του, σου ορκιστεί ότι θα είναι μαζί σου για μια ζωή ερωτευμένος, θα το εννοεί και θα το πιστεύει. Πρόσεξε όμως τη δική σου δέσμευση απέναντι σε μια μόνιμη σχέση, γιατί είναι σαν να υπογράφεις παντοτινό συμβόλαιο αγάπης.

ΛΕΩΝ

Ένα Λιοντάρι ερωτεύεται εύκολα και τα δίνει όλα για το άλλο του μισό, η καρδιά του θα στο δείξει με χίλιους τρόπους και τα λόγια του είναι φλογερά και καθάρια, ειλικρινή και αγνά. Ότι λέει το πιστεύει, ότι σου δηλώσει θέλει να το κάνει πράξη πάση θυσία, δεν θέλει ποτέ να σε απογοητεύσει, αλλά να μαγνητίζει συνεχώς το ενδιαφέρον σου, τον θαυμασμό σου και φυσικά τον έρωτα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν αποτυπώνει εύκολα με λόγια και βαρύγδουπες υποσχέσεις τα συναισθήματα του ένας Παρθένος, δεν μιλάει πολύ, αλλά δείχνει με πράξεις και ουσία τι νιώθει. Αν καταφέρεις βέβαια να αποσπάσεις από τα χείλη του το «σε αγαπώ», τότε να ξέρεις πως όχι μόνο λέει αλήθεια, αλλά είναι πανέτοιμος να σου κάνει τη ζωή δύσκολη, να δοκιμάσει όλες τις πτυχές του χαρακτήρα σου και της ψυχής σου.

ΖΥΓΟΣ

Αναρωτήσου μήπως σου πει το «σε θέλω» μόνο και μόνο για να ακούσει το ίδιο και από τη δική σου πλευρά; Σίγουρα δεν επιδιώκει να κοροϊδέψει τα αισθήματά σου, ωστόσο ένας Ζυγός ερωτεύεται συχνά μόνο και μόνο με την έννοια και τη σημασία της λέξης έρωτας, δηλαδή φροντίδα, θαλπωρή και συντροφικότητα. Άρα μην πιστέψεις τα λόγια και τους  φλύαρους όρκους του από την αρχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λέγοντας ένας Σκορπιός το «σε θέλω», το «σε ποθώ όσο τίποτα άλλο», το «σε αγαπώ», να ξέρεις ότι κάπου στοχεύει πάνω σου και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα. Σαφώς και δεν σε κοροϊδεύει, απλά από τούδε και στο εξής, αρχίζεις να αποτελείς τον μοναδικό του στόχο, τη μοναδική φροντίδα και έγνοια του, σα να θέλει να σε αιχμαλωτίσει για πάντα στη ψυχή και στο σώμα του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σαφώς και δεν θα δέσεις κόμπο τα λόγια και τις υποσχέσεις ενός Τοξότη, γιατί έχει την έμφυτη πίστη ότι οι κουβέντες είναι για να τις λέμε και να μην τις κρατάμε μέσα μας, οι απόψεις και οι σκέψεις μας είναι για να τις μοιραζόμαστε πιστεύει. Λειτουργεί με αυθορμητισμό και ενθουσιασμό, μοιράζοντας απλόχερα αγάπες, έρωτες και πάθη, χωρίς να το κάνει εσκεμμένα για να σε πικράνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι ντόμπρος και ξεκάθαρος στα λόγια και τις κουβέντες του ένας Αιγόκερως, μόνο που δεν έχει τρόπο να εκφραστεί, να μιλήσει, να ξεστομίσει όμορφους όρκους και πλούσιες υποσχέσεις. Στο δείχνει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τρυφερότητας και ζεστασιάς, και αν καταφέρεις να αποσπάσεις δυο ψίθυρους για τον έρωτα του, τότε ετοιμάσου να σου βάλει τα δυο σου πόδια σε ένα παπούτσι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ναι, μπορεί να σε ερωτευτεί ένας Υδροχόος και να το λέει με την καρδιά και το κορμί του, σα ένα πρόσωπο που μπορεί να σταθεί δίπλα του, σαν φίλος και εραστής, σαν ο πιο έμπιστος άνθρωπος του κόσμου που θα σέβεται και θα αγαπά για πάντα και θέλει να σε κρατήσει δίπλα του με οποιαδήποτε μορφή σχέσης. Πρόσεξε!!!! Άλλο ο παθιασμένος έρωτας και άλλο η αληθινή αγάπη.

ΙΧΘΥΣ

Μην δώσεις και μεγάλη σημασία και ενδιαφέρον στα πρώτα λόγια έρωτα που θα σου εξομολογηθεί ένα Ψαράκι, ίσως και να μη θυμάται πως το προηγούμενο βράδυ σου έταξε τον Ουρανό με όλα τα Αστέρια. Δεν το κάνει επίτηδες, δεν θέλει να κοροϊδέψει, απλά τα συναισθήματα κάνουν τραμπάλα στην καρδιά του ανά πάσα ώρα και στιγμή, πώς να εμπιστευτείς το «σε αγαπώ» του αμέσως;

Τελευταία ενημέρωση: