Στη σχέση, ξέρεις τι σε τραβά στο ταίρι σου;

Βαθμολόγησε: 
Average: 3 (2 votes)
Από την Όλγα Αγγέλου

Είσαι σε μια σχέση, όλα πάνε καλά, αλλά δεν μπορείς να προσδιορίσεις τι είναι αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι αυτή την έλξη για το ταίρι σου. Έχεις σκεφθεί ποιά είναι άραγε, στον χαρακτήρα του, στην προσωπικότητα, στην συμπεριφορά του, αυτά που σου ταιριάζουν, σου αρέσουν, σε γοητεύουν και σε τραβά κοντά του; Υπάρχει ένα παλιό τραγούδι που έλεγε: “Κάτι με τραβάει κοντά σου, μα δεν ξέρω τι”. Εσύ θέλεις να ξέρεις; Η Αστρολογία το ξέρει και θα σου το πει με βάση το ζώδιο του ταιριού σου και τα χαρίσματα του.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου, για να μάθεις τι είναι αυτό που σε τραβά στο ταίρι σου!

ΚΡΙΟΣ

Νομίζω ότι η ασυγκράτητη ορμή του, σε παρασύρει, σε εξιτάρει, σε ζωντανεύει, σε κινητοποιεί. Νοιώθεις ότι ΖΕΙΣ μ’ αυτόν, η αδρεναλίνη σου κτυπάει κόκκινο. Κάνεις πλέον πράγματα, που όταν έβλεπες να τα κάνουν άλλοι, έμενες με το στόμα ανοιχτό! Το πάθος του, ο αυθορμητισμός του, ο δυναμισμός του, η χειμαρρώδης εκδήλωση των αισθημάτων του για σένα, το συνεχές παιχνίδι του να σε κατακτά και να σε ξανακατακτά, δίνουν ανάσες ζωής στο αίσθημα σας. Με τόσο οξυγόνο στην αισθηματική σας ζωή, δεν κινδυνεύει να πεθάνει από ασφυξία! Η Όλγα Αγγέλου έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για την αισθηματική σου ζωή! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Θέλεις να σε συμπαθήσει; Δες πως πρέπει να κινηθείς!

ΤΑΥΡΟΣ

Σιγουριά και ηρεμία , δύναμη και σταθερότητα, αποπνέει ο Ταύρος και σίγουρα το εκτιμάς αυτό. Είναι η ασφάλεια που νοιώθεις με ένα ταίρι αξιόπιστο και που σε κάνει να αγνοείς τα όποια αρνητικά έχει ο χαρακτήρας του, όπως η κτητικότατα, η νωχέλεια του στις λήψεις αποφάσεων, η επιμονή και το πείσμα του. Το καλό είναι, ότι ακόμα και αυτές οι ιδιότητες μπορούν με τον κατάλληλο χειρισμό να ¨εξευγενιστούν¨ ώστε να μετατραπούν σε προτερήματα, και εσύ το βλέπεις! Η Όλγα Αγγέλου έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για την αισθηματική σου ζωή! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Θέλεις να σε συμπαθήσει; Δες πως πρέπει να κινηθείς!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ζωντάνια, οι πολλές δραστηριότητες, η εξυπνάδα του Δίδυμου, δίνουν ενδιαφέρον στην κοινή ζωή σας. Νομίζεις ότι ζείτε σε μια διαρκή διασκέδαση, ότι η ζωή είναι ένα ατέλειωτο πάρτυ, ανέμελο, με πολλές παρέες, πολλές γνωριμίες, πολλά ξεφαντώματα! Σου αρέσει που είσαι με ένα τόσο επικοινωνιακό ταίρι και όχι με κάποιο μονόχνωτο και πληκτικό, να παίζετε ο ένας με το μυαλό του άλλου, να έχετε έξυπνους λεκτικούς διαξιφισμούς. Μήπως είσαι κι’ εσύ Δίδυμος ή έγινες; Η Όλγα Αγγέλου έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για την αισθηματική σου ζωή! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Θέλεις να σε συμπαθήσει; Δες πως πρέπει να κινηθείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θαλπωρή, ζεστασιά, ευαισθησία, σταθερή προσήλωση στον θεσμό της οικογενείας και σε αρχές σου εξασφαλίζει ο Καρκίνος, Είναι αναμφίβολα, το πιο συνεπές ταίρι που θα μπορούσες να βρεις αν οι επιδιώξεις σου είναι να κάνεις μια ευτυχισμένη οικογένεια με σταθερά θεμέλια. Έχεις καταλάβει, ότι η δέσμευση του, είναι συμβόλαιο απέναντι σου και απέναντι στα παιδιά που θα προκύψουν. Γι’ αυτά θα είναι το ιδανικό του γονέα, γιατί βέβαια η κατάληξη της σχέσης σας θα είναι ο γάμος, εκτός αν στην απευκταία περίπτωση, κάτι αλλάξει εκ μέρους σου και μόνο. Από τον Καρκίνο ποτέ. Η Όλγα Αγγέλου έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για την αισθηματική σου ζωή! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Θέλεις να σε συμπαθήσει; Δες πως πρέπει να κινηθείς!

ΛΕΩΝ

Όσο κακόπιστος και αν είναι κανείς, δεν μπορεί να μην παραδεχθεί ότι ο Λέων διαθέτει εντυπωσιακή παρουσία, μεγαλοπρέπεια, γενναιοδωρία, αυθεντικότητα, ηγετικό προφίλ, αέρα εξουσίας, κυρίως αυτό! Οι επιστήμονες του είδους λένε ότι η εξουσία είναι το ισχυρότερο διεγερτικό! Το ένοιωσες αυτό. Το ξέρεις, όπως ξέρεις και όλα τα προηγούμενα και άλλα πολλά που η καλή μου ανατροφή δεν μου επιτρέπει να τα κατονομάσω. Η περίπτωση σου είναι η πιο ξεκάθαρη, διαθέτεις το ταίρι που διαθέτει τα περισσότερα προσόντα και είναι αυτό που λέμε τραβηχτικό. Δεν χρειάζεσαι να σου ανοίξω εγώ τα μάτια! Καλά να περνάτε μαζί! Η Όλγα Αγγέλου έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για την αισθηματική σου ζωή! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Θέλεις να σε συμπαθήσει; Δες πως πρέπει να κινηθείς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απ’ ό,τι φαίνεται σου αρέσει και σένα, η τάξη, η καθαριότητα, η σοβαρότητα, η συνεπεία και η εργατικότητα που έχει το ταίρι σου, όλα αυτά επειδή είναι Παρθένος. Προφανώς διαθέτεις και συ αυτές τις ιδιότητες και γι’ αυτό ταιριάζετε, ειδ’ άλλως δεν θα σε ανεχόταν καν. Πραγματικά, σου δίνει αίσθημα ασφαλείας η εργατικότητα του, που σημαίνει, ότι θα φροντίζει με υπευθυνότητα κάθε ανάγκη σας, δουλεύοντας. Αυτό είναι πολύ σπουδαίο γιατί πολλοί άλλοι, έχουν αλλεργία στην δουλειά. Η Όλγα Αγγέλου έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για την αισθηματική σου ζωή! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Θέλεις να σε συμπαθήσει; Δες πως πρέπει να κινηθείς!

ΖΥΓΟΣ

Σίγουρα η ομορφιά και το καλαίσθητο παρουσιαστικό ήταν που σε τράβηξε από την αρχή. Μετά ήρθαν και οι ανακαλύψεις. Ο Ζυγός που έγινε ταίρι σου, έχει πολύ ψηλά την αίσθηση της Δικαιοσύνης, είναι πράος και ειρηνικός, με τρόπους πάντα λεπτούς και ευγενικούς, έξυπνος και διπλωμάτης. Όλα αυτά έκαναν στα μάτια σου το ταίρι σου να φαντάζει ακόμα πιο γοητευτικό, ακόμα πιο ελκυστικό. Χαίρεσαι να βρίσκεσαι μαζί του στους πολυτελείς χώρους που του αρέσουν, να απολαμβάνεις την πολυτέλεια που το εκλεπτυσμένο γουστο του επιλεγεί και σου προσφέρει. Θέλεις να σου πω κι’ άλλα; Η Όλγα Αγγέλου έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για την αισθηματική σου ζωή! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Θέλεις να σε συμπαθήσει; Δες πως πρέπει να κινηθείς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η γοητεία, ο ισχυρός και παθιασμένος χαρακτήρας, το μυστήριο που αποπνέει σε έχουν σκλαβώσει. Η ένταση που δημιουργεί στη σχέση σας, σε έχει πάντα σε εγρήγορση, μη ξέροντας τι θα επακολουθήσει και αναζωπυρώνει το ενδιαφέρον σου. Ένα είναι το βέβαιο, δεν πλήττεις στην σχέση με τον Σκορπιό, και όσον αφορά τα αισθηματικά σας και πως περνάτε τον καιρό σας, εσύ το ξέρεις. Α, όλα κι’ όλα, δεν θα με αναγκάσεις στα καλά καθούμενα να γράψω κακά λογία! Ο νοών νοείτω! Η Όλγα Αγγέλου έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για την αισθηματική σου ζωή! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Θέλεις να σε συμπαθήσει; Δες πως πρέπει να κινηθείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο καλός και γλυκός χαρακτήρας, η κάποια τρέλα που κουβαλάει, η περιπετειώδης φύση του, οι αναπάντεχα άπειρες γνώσεις του, η ευαίσθητη και εύστοχη διαίσθηση του επενεργούν στην δημιουργία της ψυχοσύνθεσης του Τοξότη. Αυτά εκτίμησες έστω και υποσυνείδητα, άλλα τα διέγνωσες με βεβαιότητα και άλλα τα συνειδητοποιείς τώρα που τα αναφέρω. Ακόμη και η παροιμιώδης αγάπη του για τη ελευθερία και την ανεξαρτησία του ίσως να σε βρίσκει να συμφωνείς, γιατί ίσως και συ δεν θέλεις να νοιώθεις το βάρος μιας σχέσης από την όποια δεν θα είναι εύκολο να βγεις. Η Όλγα Αγγέλου έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για την αισθηματική σου ζωή! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Θέλεις να σε συμπαθήσει; Δες πως πρέπει να κινηθείς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι ένα πλάσμα γοητευτικό ο Αιγόκερως, με χαρίσματα που άλλα είναι φανερά από την πρώτη στιγμή και άλλα που τα καταλαβαίνεις με τον καιρό. Σοβαρός αλλά και ηφαίστειο κου σιγοκαίει και δεν ξέρεις πότε και ποιος θα το ξυπνήσει, μεθοδικός, εργασιομανής, έξυπνος αλλά και κατά περίπτωση ρομαντικός, πιστός και συνεπής, αλλά πάνω από όλα ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ. Τι από όλα αυτά σε έκανε να δέσεις μαζί του σαν το νύχι με το κρέας; Ότι και να σκεφτείς, δίκιο θα ‘χεις. Τον διάλεξες για ταίρι και καλά έκανες! Το ξύπνησες το ηφαίστειο; Νομίζω ότι θα ευτυχίσεις. Η Όλγα Αγγέλου έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για την αισθηματική σου ζωή! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Θέλεις να σε συμπαθήσει; Δες πως πρέπει να κινηθείς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σου άρεσε νομίζω η απλότητα της πρωτοποριακής σκέψης του. Η ικανότητα του να βρίσκει απλές και ρηξικέλευθες απαντήσεις και λύσεις σε περίπλοκα θέματα. Ο ιδεαλισμός του, οι αξίες που κουβαλά μέσα του και που γι’ αυτές μάχεται. Η επαναστατικότητα και η αντισυμβατικότητα του Υδροχόου είναι πολύ ελκυστικές για σένα για να είσαι ταίρι του. Δεν μπορεί να σου λείπουν ο συναισθηματισμός και οι ευαισθησίες για όσα τον αφορούν, η φύση και το περιβάλλον που πρέπει να προστατεύονται, η άγρια ζωή που πρέπει να διατηρηθεί! Εύγε σας! Η Όλγα Αγγέλου έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για την αισθηματική σου ζωή! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Θέλεις να σε συμπαθήσει; Δες πως πρέπει να κινηθείς!

ΙΧΘΥΕΣ

Μη μου πεις ότι από την πρώτη στιγμή δεν σου έκανε εντύπωση και δεν αντιλήφτηκες το ύφος του Ιχθύ που από μακριά φαινόταν αδύναμος και ανυπεράσπιστος και χρειαζόταν προστασία! Με την πρώτη γνωριμία κατάλαβες ότι είναι ρομαντικός και απροσγείωτος, αφού ζει στα παραμύθια. Ξύπνησαν τότε μέσα σου, όλα τα προστατευτικά συναισθήματα και ανέλαβες να γίνεις η ζεστή και τρυφερή αγκαλιά που θα κουρνιάζει και θα καταλαγιάζει τους φόβους και τις ανασφάλειες του. Το βρήκαμε λοιπόν, αυτά ήταν που σας ένωσαν! Θα μου επιτρέψεις όμως να ριψοκινδυνεύσω να εκφράσω μια εκτίμηση με ερώτηση. Μήπως είσαι Δονκιχωτικός χαρακτήρας και συ; Η Όλγα Αγγέλου έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για την αισθηματική σου ζωή! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Θέλεις να σε συμπαθήσει; Δες πως πρέπει να κινηθείς!

Τελευταία ενημέρωση:
pistotiki-xreostiki-paypal