Τα 12 ζώδια και οι εκδρομικές ιδιοτροπίες τους.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (4 votes)
Από την Αλεξάνδρα Βενέτη

Ένα διήμερο μακριά από όλους με το ταίρι μας! Πραγματικά, όλοι το έχουμε ανάγκη αυτό. Να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και να πάμε να… ηρεμήσουμε. Τελικά όμως, τα πράγματα θα είναι έτσι όπως τα έχουμε φανταστεί; Ποιες εκπλήξεις θα συναντήσουμε σε αυτό το καταπληκτικό κατά τα αλλά, διήμερο παρέα με τα ζώδια; Ποιες θα είναι οι εκδρομικές ιδιοτροπίες τους; Ποια ζώδια βρίσκουν την ευκαιρία να βγάλουν στην φόρα όλες τις ιδιοτροπίες τους μαζεμένες, με ποια θα περάσεις πραγματικά καλά και ποια είναι εκείνα που τελικά νιώθουν ότι πάνε για week-end, παρέα με τον εαυτό τους;

Διάβασε το ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε τι ιδιοτροπίες θα έχει σε μια εκδρομή!

Κριός

Αν το ταίρι σου είναι Κριός και σκοπεύεις να περάσεις μαζί του ένα ρομαντικό week-end, τότε ετοιμάσου για τρελές καταστάσεις. Καταρχήν, δε θα σε αφήσει σε ηρεμία και θα κάνετε τα πιο ριψοκίνδυνα αθλήματα. Να σε βοηθήσω; Είναι ικανός να σε παρασύρει να σκαρφαλώσετε στο πιο ψηλό βουνό που θα συναντήσετε. Στη συνέχεια θα σε οδηγήσει μέσα σε δάσος (να εύχεσαι να μη βρείτε) γιατί θέλει να εξερευνήσει τα μυστικά που κρύβει. Και όταν το βράδυ καταφέρετε πια κατάκοποι να βγείτε από το δάσος και να επιστρέψετε στο ξενοδοχείο, θα θέλει και… αγκαλίτσες. Πρέπει να είσαι ο batman για να τα αντέξεις όλα αυτά. Η ταρώ μπορεί να προβλέψει όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που αγαπάς! Συγκεκριμένες απαντήσεις από την επίλεκτη ομάδα αναλυτών ταρώ του zwdiasimera.gr! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

Πως να κάνεις ένα ζώδιο να σε δει ερωτικά! 

Ποιά ζώδια αποπνέουν εμπιστοσύνη και ποια λιγότερο!

Ταύρος

Με τον Ταύρο, από ένα week-end θα έχεις να θυμάσαι το έντονο σεξ που κάνατε, ενώ θα φύγεις από εκεί τουλάχιστον με 3 κιλά περισσότερα. Γιατί θα βρίσκεσαι μαζί του πάνω σε ένα κρεβάτι, όπου θα επιδεικνύει τις ταυρίσιες ορέξεις του χωρίς φυσικά να ρωτάει και εσένα εάν το αντέχεις όλο αυτό. Από την άλλη, κάθε δυο και τρεις θα τρώτε, και όταν λέμε θα τρώτε, εννοούμε ένα γουρουνόπουλο στην καθισιά σας. Και οι βόλτες; Α ναι, είναι και αυτό. Άντε, το πολύ να σε πάει να δείτε κανένα αξιοθέατο, αλλά αυτός θα ψάχνει εστιατόριο να φάτε διαφορές λιχουδιές. Η ταρώ μπορεί να προβλέψει όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που αγαπάς! Συγκεκριμένες απαντήσεις από την επίλεκτη ομάδα αναλυτών ταρώ του zwdiasimera.gr! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

Πως να κάνεις ένα ζώδιο να σε δει ερωτικά! 

Ποιά ζώδια αποπνέουν εμπιστοσύνη και ποια λιγότερο!

Δίδυμος

Ο Δίδυμος θα βρει την ευκαιρία, μέσα σε ένα διήμερο που θα περάσετε μαζί, να τα ζήσετε όλα. Και όταν λέμε όλα, κυριολεκτούμε. Θα θέλει να πάτε σε όλα τα μουσεία που υπάρχουν στη περιοχή, να επισκεφτείτε όλα τα μπαράκια επίσης της περιοχής, να πιείτε καφέ σε όλες τις καφετέριες και για το τέλος να βγάλετε αμέτρητες φωτογραφίες σε κάθε στενό και σοκάκι που θα περπατήσετε. Και σαν να μη φτάνει όλο αυτό, θα κάνει και νέες γνωριμίες με τον κόσμο που θα συναντήσει σε όλα τα μέρη που έχουμε ήδη αναφέρει και θα τους καλεί για καφέ μαζί σας. Αν έχεις τύχη και αρνηθούν, το βράδυ θα το περάσετε μαζί. Μην περιμένεις όμως πολλά. Απλά θα σε ρωτήσει πώς πέρασες με όλα αυτά που έχετε ζήσει. Ή μάλλον… που έχει ζήσει… Η ταρώ μπορεί να προβλέψει όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που αγαπάς! Συγκεκριμένες απαντήσεις από την επίλεκτη ομάδα αναλυτών ταρώ του zwdiasimera.gr! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

Πως να κάνεις ένα ζώδιο να σε δει ερωτικά! 

Ποιά ζώδια αποπνέουν εμπιστοσύνη και ποια λιγότερο!

Καρκίνος

Ένα διήμερο με τον Καρκίνο σημαίνει πως θα έρθετε πιο κοντά, θα φέρετε την αγάπη σας σε επίπεδο ολοκλήρωσης και αν δε γνωρίζεστε και τόσο καλά, είναι ευκαιρία να μάθετε ο ένας τον άλλο. Κανόνισε όμως την κάθε σου κίνηση, τις λέξεις που θα λες και τι μπορεί να κρύβεται κάτω από αυτές, γιατί αυτός τα ψάχνει όλα. Με το παραμικρό θα παρεξηγείται και θα "καταντήσεις" να εκτελείς χρέη συλλέκτη… ραγισμένων καρδιών. Αν πάλι τον βρεις σε περίοδο που είναι στα πολύ πάνω του, τότε θα περάσετε υπέροχα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Γιατί θα αφήσει τον εαυτό του ελεύθερο και θα κάνει όποια τρέλα μπορείς να φανταστείς. Βρες αυτή την περίοδο και οργάνωσε για τότε το υπέροχο αυτό διήμερό σας. Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Η ταρώ μπορεί να προβλέψει όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που αγαπάς! Συγκεκριμένες απαντήσεις από την επίλεκτη ομάδα αναλυτών ταρώ του zwdiasimera.gr! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

Πως να κάνεις ένα ζώδιο να σε δει ερωτικά! 

Ποιά ζώδια αποπνέουν εμπιστοσύνη και ποια λιγότερο!

Λέων

Εάν θέλεις να περάσεις όμορφα ένα σαββατοκύριακο μαζί με τον αγαπημένο σου Λέοντα, καλύτερα άφησε τον εκείνον να το οργανώσει, για να έχει και την ευθύνη. Γιατί θα ψάχνει να βρει δωμάτιο στα πιο ακριβά ξενοδοχεία με όλες τις ανέσεις, το δωμάτιο να έχει απέραντη θέα και φυσικά να διαθέτει άψογο room-service. Και τα δύσκολα δε θα τελειώσουν εδώ. Γιατί σε όλη αυτή την εκδρομή σας, ο ίδιος θα επιδεικνύει τον εαυτό του σαν άλλος δον-Ζουάν, σε σημείο που θα ξεχάσει ότι συνοδεύεται. Εντάξει μην τα βάφεις μαύρα. Όταν επιτέλους βρεθείτε μονοί σας, θα ασχοληθεί και μαζί σου. Και αυτό, γιατί δε θα υπάρχει άλλος στο δωμάτιο… Η ταρώ μπορεί να προβλέψει όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που αγαπάς! Συγκεκριμένες απαντήσεις από την επίλεκτη ομάδα αναλυτών ταρώ του zwdiasimera.gr! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

Πως να κάνεις ένα ζώδιο να σε δει ερωτικά! 

Ποιά ζώδια αποπνέουν εμπιστοσύνη και ποια λιγότερο!

Παρθένος

Ένα διήμερο με τον Παρθένο. Πρώτα από όλα, θα πρέπει να ξέρεις πως το ξενοδοχείο που θα κλείσετε, θα πρέπει βρίσκεται στον κατάλογο των πιο ασφαλέστερων υγειονομικά καταλυμάτων. Και αυτό, γιατί ως γνωστόν το ζώδιο αυτό έχει ένα θέμα με την καθαριότητα. Όμως δε θα σταματήσει εδώ. Με την είσοδό σας στο δωμάτιο, θα ελέγξει κάθε γωνία, μην τυχόν και δει κανένα μικρόβιο, που κατάφερε να σωθεί από τη γενική απολύμανση. Υπερβολές;;; Ίσως, αλλά φρόντισε καλού κάκου να πάρεις μαζί σου και κανένα μπουκαλάκι οινόπνευμα… Η επομένη μέρα θα σας βρει σε μια ξενάγηση των αρχαίων, αν υπάρχουν φυσικά και σε μια ενημέρωση από τον ίδιο, σχετικά με αυτά. Το βράδυ θα κυλήσει ήρεμα, τουλάχιστον. Η ταρώ μπορεί να προβλέψει όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που αγαπάς! Συγκεκριμένες απαντήσεις από την επίλεκτη ομάδα αναλυτών ταρώ του zwdiasimera.gr! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

Πως να κάνεις ένα ζώδιο να σε δει ερωτικά! 

Ποιά ζώδια αποπνέουν εμπιστοσύνη και ποια λιγότερο!

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ο καλύτερος σύντροφος για να περάσεις μαζί του ένα ρομαντικό διήμερο, που θα σας βοηθήσει να φορτίσετε τις μπαταριές σας. Φρόντισε όμως να κλείσεις δωμάτιο σε ξενοδοχείο τουλάχιστον πέντε αστέρων, με γκουρμέ εστιατόριο και φυσικά σεντόνια από σατέν. Και βεβαίως, φρόντισε να υπάρχει και αγορά κοντά σας, για να κάνει τα αγαπημένα του ψώνια. Και όταν επιτέλους καταλήξετε μόνοι σας στο δωμάτιο… Τι σεντόνια είναι αυτά; Τι κουρτίνες είναι αυτές; Το χαβιάρι και η σαμπάνια πού είναι; Επιμένεις ακόμα ότι είναι ο καλύτερος σύντροφος για μια τέτοια εξόρμηση; Τουλάχιστον θα τον βγάλεις έξω για ψώνια και θα ηρεμήσει λίγο. Η αγορά είναι κοντά είπαμε… ε; Η ταρώ μπορεί να προβλέψει όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που αγαπάς! Συγκεκριμένες απαντήσεις από την επίλεκτη ομάδα αναλυτών ταρώ του zwdiasimera.gr! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

Πως να κάνεις ένα ζώδιο να σε δει ερωτικά! 

Ποιά ζώδια αποπνέουν εμπιστοσύνη και ποια λιγότερο!

Σκορπιός

Ένα διήμερο μαζί με τον Σκορπιό θα έχει πολλά να σου δώσει και θα επιστρέψεις πίσω με αρκετά ερωτηματικά στο μυαλό σου. Καταρχήν, θα βγάλει όλη τη σεξουαλικότητά του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, γιατί αυτός ο χώρος θα τον εμπνεύσει πολύ. Μετά, θα βρει την ευκαιρία να σε επικρίνει για κάτι που έκανες πριν μια εβδομάδα και τον έθιξες. Ετοιμάσου για καυγά. Επίσης θα βρει τον τρόπο να σου παραπονεθεί ότι το τελευταίο διάστημα νιώθει πως απομακρύνεσαι. Αυτό το ζώδιο βρίσκει αφορμές από το πουθενά για να δημιουργεί εντάσεις στη ζωή σας. Μήπως να το σκεφτόσουν καλύτερα αυτό το διήμερο; Γιατί όλα αυτά μπορεί να σου τα πει και στο σπίτι σας, χωρίς περιττά έξοδα μάλιστα. Η ταρώ μπορεί να προβλέψει όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που αγαπάς! Συγκεκριμένες απαντήσεις από την επίλεκτη ομάδα αναλυτών ταρώ του zwdiasimera.gr! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

Πως να κάνεις ένα ζώδιο να σε δει ερωτικά! 

Ποιά ζώδια αποπνέουν εμπιστοσύνη και ποια λιγότερο!

Τοξότης

Ο Τοξότης μέσα σε ένα διήμερο μαζί σου, θα βρει την ευκαιρία να ανακαλύψει από κοντά όλες τις ομορφιές της φύσης και αν είσαστε κοντά σε θάλασσα, τον πιο πολύ χρόνο του θα τον περνάει μέσα σε αυτή. Επειδή γενικά θεωρείται αθλητικό ζώδιο, μην περιμένεις να μείνει μέσα στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου, θα είναι συνέχεια στην πρίζα. Ή θα τον ακολουθήσεις σε αυτό το "εξαντλητικό " του πρόγραμμα, που παρεμπιπτόντως το έφτιαξε ερήμην σου, ή θα κάθεσαι και θα τον παρακολουθείς. Και όταν μετά από όλη αυτή την εξάντληση, θα έχει όρεξη και για νυχτερινό clubbing, εσύ θα έχεις κουραστεί βλέποντας τον να κάνει όλα αυτά και θα έχεις ξενερώσει μαζί του εδώ και πολλή, μα πάρα πολλή ώρα. Η ταρώ μπορεί να προβλέψει όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που αγαπάς! Συγκεκριμένες απαντήσεις από την επίλεκτη ομάδα αναλυτών ταρώ του zwdiasimera.gr! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

Πως να κάνεις ένα ζώδιο να σε δει ερωτικά! 

Ποιά ζώδια αποπνέουν εμπιστοσύνη και ποια λιγότερο!

Αιγόκερως

Το διήμερο με ένα Αιγόκερω θα φαντάζει σαν απομόνωση στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου, γιατί η διάθεσή του για βόλτες και για τρέλες, θα δώσει τη θέση της στον επαγγελματισμό που τον διακρίνει μια ζωή και στη συνεχή ανασφάλεια πως κάποια έγγραφα έπρεπε να είχαν ήδη σταλεί, πως έχει ξεχάσει ένα σημαντικό φάκελο στο γραφείο που πρέπει να μελετήσει και αλλά πολλά. Που φυσικά αφορούν τη δουλεία του και όχι εσένα. Θα κάθεσαι και θα τον κοιτάς με το τηλέφωνο στο χέρι να δίνει οδηγίες στους συνεργάτες του, τι πρέπει να κάνουν μέσα σε αυτές τις 48 ώρες που εκείνος θα είναι εκτός γραφείου. Αλλά μην αγχώνεσαι. Θα βρει χρόνο και για εσένα, τουλάχιστον για σεξ. Έτσι, για να καθαρίσει το μυαλό του από όλα αυτά. Και βόλτες; Άντε το πολύ μέχρι το πιο κοντινό περίπτερο για να αγοράσει εφημερίδες… Η ταρώ μπορεί να προβλέψει όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που αγαπάς! Συγκεκριμένες απαντήσεις από την επίλεκτη ομάδα αναλυτών ταρώ του zwdiasimera.gr! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

Πως να κάνεις ένα ζώδιο να σε δει ερωτικά! 

Ποιά ζώδια αποπνέουν εμπιστοσύνη και ποια λιγότερο!

Υδροχόος

Ένα υπέροχο σαββατοκύριακο μαζί με τον ανατρεπτικό σου Υδροχόο. Θα βρεθείτε επιτέλους μόνοι σας μακριά από όλους και όλα. Και ξεκινάμε. Καταρχήν θα κάνει γνωριμίες μέσα στο ξενοδοχείο και θα βρει την ευκαιρία μπροστά σε άγνωστο πλήθος, να προβάλει τις ευαισθησίες που τον απασχολούν μια ζωή, πού βαδίζει η ανθρωπότητα και πώς έχει καταντήσει ο πλανήτης… Τι θα γίνει με τους ανέργους, με τα παιδιά που πεινάμε, την κρίση που συνεχίζεται. Και όταν τελειώσει αυτό το "βασανιστικό" για εσένα week-end, θα επιστρέψεις πίσω με μια απορία στο μυαλό σου. Ναι, ίσως να μην τον έμαθες καλά, γιατί δεν σου έδωσε την ευκαιρία για κάτι τέτοιο, αλλά μήπως είχε δίκιο σε όλα αυτά που έλεγε; Η ταρώ μπορεί να προβλέψει όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που αγαπάς! Συγκεκριμένες απαντήσεις από την επίλεκτη ομάδα αναλυτών ταρώ του zwdiasimera.gr! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

Πως να κάνεις ένα ζώδιο να σε δει ερωτικά! 

Ποιά ζώδια αποπνέουν εμπιστοσύνη και ποια λιγότερο!

Ιχθείς

Αν θέλεις να περάσεις ένα υπέροχο και ρομαντικό week-end μαζί με τον αγαπημένο σου Ιχθύ, θα πρέπει να πάρεις εσύ πρωτοβουλίες για το πού θα μείνετε. Γιατί αν αναθέσεις σε εκείνον να κλείσει το ξενοδοχείο, τότε το σίγουρο είναι πως θα κοιμηθείτε στην ύπαιθρο με θέα το φεγγάρι, γιατί θα έχει ξεχάσει να το κάνει. Από την άλλη, επειδή είναι πολύ ρομαντικό ζώδιο, μέχρι να φτάσετε στο προορισμό σας, θα περάσουν μέρες, μήνες, χρόνια… γιατί θα σταματά συνέχεια και θα φωτογραφίζει την κάθε στιγμή που ζείτε. Και ό,τι υπάρχει γύρω σας. Δέντρα και βουνά. Και πουλάκια που πετάνε. Αν παρόλα αυτά κρατήσεις την υπομονή σου και δεν τον… ε… δεν τον κατακρίνεις, τότε όταν φτάσετε με το καλό, θα περάσετε καλά, γιατί ας λέμε και αλήθεια, έχει τον τρόπο να το κάνει. Η ταρώ μπορεί να προβλέψει όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που αγαπάς! Συγκεκριμένες απαντήσεις από την επίλεκτη ομάδα αναλυτών ταρώ του zwdiasimera.gr! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

Πως να κάνεις ένα ζώδιο να σε δει ερωτικά! 

Ποιά ζώδια αποπνέουν εμπιστοσύνη και ποια λιγότερο!

Τελευταία ενημέρωση: