Τα 12 ζώδια και οι φόβοι τους σε μια νέα σχέση.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (5 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Στα ζώδια, η ερωτική σχέση και ειδικά αυτή που χαρακτηρίζετε από έντονο πάθος και συναίσθημα από την αρχή, βγαίνουν στην επιφάνεια φόβοι και άγχη, τα οποία όταν ξεπεραστούν, επιτρέπουν την εξέλιξή της. Αν οι δύο σύντροφοι δεν καταφέρουν να αντιμετωπίσουν αυτό που φοβούνται, η ρήξη μεταξύ τους είναι σίγουρα θέμα χρόνου. Ποια ζώδια και ποιοι είναι οι φόβοι τους σε μια νέα σχέση; Διάβασε παρακάτω τι είναι αυτό που μπλοκάρει και φοβίζει το κάθε ζώδιο στο ξεκίνημα μιας καινούριας γνωριμίας, για να είσαι προετοιμασμένος/η για όσα θα αντιμετωπίσεις παρακάτω…

Διάβασε το ζώδιό σου και τον ωροσκόπο σου, για να μάθεις τι φοβίζει τα 12 ζώδια σε μια καινούρια σχέση.

ΚΡΙΟΣ

Αυτό που φοβάται ένας Κριός όταν ξεκινά μια καινούρια σχέση, είναι μήπως χάσει την αυτονομία του. Το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού έχει άμεση σχέση με το Εγώ και την αυτοκυριαρχία, τα οποία φοβάται ότι θα χάσει αν μπει πολύ βαθιά μέσα σε μια σχέση. Γι’ αυτό και τείνει να δρα αυτόβουλα, ενώ σπάνια θα φανερώσει πόσο χρειάζεται τον άλλο στη ζωή του. Αν καταφέρει να διατηρήσει την ανεξαρτησία του χωρίς να συμπεριφέρεται εγωιστικά, λαμβάνοντας υπόψη και τις ανάγκες του άλλου, θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για τη συνέχιση της σχέσης…Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα αισθηματικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14840 ή με sms στείλε ΑΛΕΚΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια και τα λάθη τους στις σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας Ταύρος δε φοβάται τίποτα περισσότερο από την αλλαγή. Αυτό το γήινο, σταθερό ζώδιο αργεί πολύ να εισέλθει σε μια καινούρια κατάσταση, γι’ αυτό και όταν το κάνει, έχει την τάση να «κλειδώνει» και να εκλαμβάνει οποιαδήποτε αλλαγή ως απειλή. Αυτό, το άλλο πρόσωπο μπορεί να το εισπράττει ως βόλεμα ή άρνηση για εξέλιξη της σχέσης. Αν οι εκπρόσωποι του ζωδίου μπορέσουν να αποδεχθούν πως ό,τι δεν αλλάζει βαλτώνει, θα καταφέρουν να προχωρήσουν παρακάτω στους ερωτικούς τους δεσμούς.Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα αισθηματικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14840 ή με sms στείλε ΑΛΕΚΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια και τα λάθη τους στις σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αεικίνητη φύση των Διδύμων και η τάση τους να βαριούνται πολύ εύκολα τα πάντα, είναι και η μεγαλύτερη πηγή φόβου τους όταν εισέρχονται σε μια νέα σχέση. Το ζώδιο αυτό φοβάται ότι αν αναπτυχθεί πολύ οικειότητα με το άλλο πρόσωπο, θα αρχίσει να βαριέται, ενώ ενδόμυχα φοβάται και ότι ο άλλος θα ανακαλύψει την κακή από τις δύο πλευρές του. Όμως, η αλήθεια είναι πως η αληθινή αγάπη ξεκινά όταν φανερώσει όχι μόνο τον «φωτεινό», αλλά κυρίως το «σκοτεινό» εαυτό του…Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα αισθηματικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14840 ή με sms στείλε ΑΛΕΚΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια και τα λάθη τους στις σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό που φοβάται περισσότερο ένας Καρκίνος, είναι να αποκαλύψει την ευάλωτη φύση του. Το ζώδιο αυτό εμφανίζει συχνά ένα σκληρό περίβλημα, που το βοηθά να προστατεύει το εσωτερικό του, ακριβώς όπως το σύμβολό του, το καβούρι. Έτσι καταφέρνει να παραπλανήσει τους άλλους και πολλές φορές τον εαυτό του, ότι δε χρειάζεται φροντίδα. Στην πραγματικότητα όμως, μόλις φανερώσει αυτή την τόσο τρυφερή και συναισθηματική πλευρά του, καταφέρνει να δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς με το ταίρι του…Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα αισθηματικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14840 ή με sms στείλε ΑΛΕΚΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια και τα λάθη τους στις σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Ο μεγαλύτερος φόβος ενός Λέοντα είναι να αφήσει σε κάποιον άλλο τον έλεγχο. Φαίνεται τόσο αυτάρκης, ικανός να κάνει τα πάντα μόνος του και να διατηρεί την απόλυτη εξουσία μέσα στη σχέση, που μπορεί να απομακρύνει τους άλλους ή να τους κάνει να νιώθουν ανεπαρκείς. Όταν αποκαλύψει ότι δεν είναι τόσο ανταγωνιστικός σε όλα και αρχίζει να μοιράζεται τη δύναμη του με τον άλλο, θα έχει κάνει το πρώτο βήμα για να έρθουν κοντά… Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα αισθηματικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14840 ή με sms στείλε ΑΛΕΚΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια και τα λάθη τους στις σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο φόβος ενός Παρθένου πηγάζει από την αυτοεκτίμησή του, αφού αυτό που τρέμει είναι να φανερώσει τις ατέλειές του. Η φύση του ζωδίου του, το ωθεί σε μια συνεχή διαδικασία αυτοκριτικής και φοβάται πως αν κάποιος άλλος δει τα ψεγάδια του, θα τον εγκαταλείψει. Αν συνειδητοποιήσει ότι κανείς (και φυσικά ούτε ο ίδιος) δεν μπορεί να φτάσει την τελειότητα, θα καταφέρει να αφεθεί και να αποκαλύψει τις αδυναμίες του. Και τότε θα υπάρξει πραγματική οικειότητα με τον άλλο…Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα αισθηματικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14840 ή με sms στείλε ΑΛΕΚΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια και τα λάθη τους στις σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Είναι γνωστό πως ένας Ζυγός φοβάται τις συγκρούσεις. Και γι’ αυτό απλώς προσποιείται ότι όλα είναι ιδανικά, κρύβει τα συναισθήματά του κάτω από το χαλί ή επινοεί ότι νιώθει κάτι διαφορετικό από αυτό που όντως αισθάνεται. Στην ουσία, γνωρίζει πως τα έντονα συναισθήματα και ειδικά τα αρνητικά, διαταράσσουν τις ισορροπίες και γι’ αυτό φοβάται να τα αποκαλύψει. Όμως, η αλήθεια είναι ότι η πραγματική οικειότητα αναπτύσσεται αφού βγουν όλα αυτά στην επιφάνεια…Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα αισθηματικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14840 ή με sms στείλε ΑΛΕΚΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια και τα λάθη τους στις σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μεγαλύτερος φόβος ενός Σκορπιού είναι ότι θα προδοθεί. Το ζώδιο αυτό τείνει να προκαλεί το φόβο των άλλων, είτε προσπαθώντας να διεισδύσει όσο πιο βαθιά μπορεί πριν καν αναπτυχθεί η απαραίτητη οικειότητα, είτε απαιτώντας τα μέγιστα συναισθηματικά από τον Άλλο. Όμως, η αλήθεια είναι ότι ο ίδιος θα φανερώσει μόνο όσα θέλει, από φόβο ότι θα πληγωθεί ή ότι θα τον εγκαταλείψουν. Χρειάζεται να αναπτύξει εμπιστοσύνη για να καταφέρει να έρθει κοντά με τον άλλο… Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα αισθηματικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14840 ή με sms στείλε ΑΛΕΚΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια και τα λάθη τους στις σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό που φοβάται περισσότερο ένας Τοξότης είναι ότι θα χάσει την ελευθερία του. Το ζώδιο αυτό τείνει να συνδέει τη σχέση με την πλήξη και τη ρουτίνα, ενώ πιστεύει πως η δέσμευση αποτελεί παγίδα ή μια περιττή ευθύνη. Το αποτέλεσμα είναι να γίνεται μπουχός κάθε φορά που κάποιος προσπαθεί να τον πλησιάσει περισσότερο, εγκαταλείποντας την προσπάθεια. Το κλειδί για να ξεπεράσει τον φόβο του, είναι να βρει ένα σύντροφο που θα του έχει μόνιμα την πόρτα ανοιχτή…Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα αισθηματικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14840 ή με sms στείλε ΑΛΕΚΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια και τα λάθη τους στις σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας Αιγόκερως φοβάται να φανερώσει τις αδυναμίες του. Το ζώδιο αυτό θέλει να φαίνεται πάντα δυνατό και αυτάρκες, ότι κατέχει την εξουσία και τον έλεγχο σε όλα και γι’ αυτό συχνά καταλήγει να στηρίζει τους άλλους. Το πρόβλημα είναι όταν χρειάζεται ο ίδιος βοήθεια και στήριξη, αφού σε μια τέτοια στιγμή θα χρειαστεί να ρίξει τις άμυνές του και να δείξει την ευάλωτη πλευρά του. Μόνο τότε όμως, επιτρέπει ουσιαστικά στους άλλους να τον αγαπήσουν… Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα αισθηματικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14840 ή με sms στείλε ΑΛΕΚΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια και τα λάθη τους στις σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό που φοβάται ένας Υδροχόος είναι τα ίδια τα συναισθήματα. Ως ζώδιο της λογικής και της ευφυίας, προσπαθεί να εκλαμβάνει και να αντιμετωπίζει τα πάντα με το μυαλό, αφήνοντας απ’ έξω την καρδιά. Ουσιαστικά, φοβάται πως αν αφήσει τους άλλους να δουν μέσα του, θα χάσει την ελευθερία του και γι’ αυτό υιοθετεί ένα αποστασιοποιημένο, συχνά ψυχρό προφίλ. Αν δεν έχει επιλέξει συνειδητά την εργένικη ζωή, θα πρέπει αφήσει τους άλλους να τον πλησιάσουν… Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα αισθηματικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14840 ή με sms στείλε ΑΛΕΚΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια και τα λάθη τους στις σχέσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Ένας Ιχθύς φοβάται ότι δεν ξέρει ποιος είναι. Είναι τόσο ευπροσάρμοστος και τείνει να χάνεται στις ανάγκες των άλλων, τόσο που πολλές φορές δεν αναγνωρίζει τις δικές του και φοβάται ότι χάνει τον ίδιο του τον εαυτό. Όσο περισσότερο χρόνο περνά μόνος, τόσο πιο εύκολα θα καταφέρει να θέσει τα απαραίτητα όρια στις σχέσεις του, ώστε να μπορεί να διατηρεί τις ισορροπίες χωρίς να απορροφάται από τα προβλήματα των άλλων… Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα αισθηματικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14840 ή με sms στείλε ΑΛΕΚΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια και τα λάθη τους στις σχέσεις.

Τελευταία ενημέρωση:
pistotiki-xreostiki-paypal