Το ζώδιο μιας γυναίκας και ο τρόπος που έλκει τους άνδρες!

Βαθμολόγησε: 
Average: 3,3 (15 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Πώς λειτουργεί μια γυναίκα μέσα σε μια σχέση; Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το ζώδιό της; Ποια είναι απαιτητική, ποια ρομαντική και ποια ανταγωνιστική; Πώς έλκει τους άνδρες και ποια είναι τα δυνατά της σημεία; Κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή και έχει τη δική της μαγεία.

Διάβασε το ζώδιο της γυναικάς που σε ενδιαφέρει και μάθε ποιο είναι το δυνατό της σημείο και πώς καταφέρνει να γοητεύει τους άνδρες!

Κριός

Η γυναίκα Κριός είναι πολύ δυνατή και έχει ένταση στη ζωή της. Οι εκρήξεις της προκαλούν δυναμικές καταστάσεις, ενώ γενικά το θάρρος της την κάνει να ξεχωρίζει από όλες τις άλλες. Σε πολλά θέματα επιβάλει την άποψή της. Η επιβλητική της προσωπικότητα κάνει τους πάντες να λένε “ναι” σε αυτά που υποστηρίζει! Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ταύρος

Η γυναίκα Ταύρος έχει μια ανεξάντλητη υπομονή. Είναι τόσο ήρεμη μέσα στη σχέση της, που απορεί κάνεις αν αυτό το άτομο νευριάζει ποτέ. Εκδηλώνει έντονα τη στοργή της απέναντι στο ταίρι της και πάντα καταφέρνει να διώχνει άγχη και εντάσεις μακριά. Η χαλαρή της στάση βοήθα τη σχέση της να βρίσκεται στη κορυφή! Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Δίδυμοι

Η γυναίκα Δίδυμος είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή και μαζί της δε θα βαρεθείς ποτέ. Το κλειδί της επιτυχίας της είναι η άψογη επικοινωνία που έχει με τους γύρω της, αλλά και με το ταίρι της ιδιαίτερα. Επίσης, είναι πολύ καλά πληροφορημένη σε θέματα πάσης φύσεως και η κουβέντα μαζί της είναι πάντα ευχάριστη. Έχει μια μοναδική γοητεία, που θα κρατάει συνέχεια το ερωτικό σου ενδιαφέρον. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Καρκίνος

Η γυναίκα Καρκίνος είναι το πιο φιλόξενο πλάσμα στο κόσμο, αφού το σπίτι της είναι ανοιχτό για όλους. Μέσα στη σχέση της είναι πολύ περιποιητική και γενικά φροντίζει το ταίρι της με όλη της την ψυχή. Είναι ιδιαίτερα ευγενής και κοντά της νιώθεις άνετα και πολύ όμορφα. Το σπίτι θα είναι στην εντέλεια και το νοικοκυριό της σε τάξη. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Λέων

Η γυναίκα Λέων είναι πολύ κοινωνική και έχει μια περηφάνια, που της χαρίζει λάμψη και μοναδικότητα. Δεν της αρέσει να πιέζει το ταίρι της και προτιμά να υπάρχει μια κοινή απόφαση ανάμεσά τους. Παράλληλα, πάντα βρίσκει τρόπους να διατηρεί την ερωτική ένταση στη σχέση της και ο σύντροφός της δε θα βαρεθεί ποτέ. Ο ερωτισμός που εκπέμπει, την κάνει αξεπέραστη. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Παρθένος

Η γυναίκα Παρθένος αγαπά να φροντίζει το σπίτι της και να τα έχει όλα στην εντέλεια. Η τάξη είναι το δυνατό σημείο της. Δεν επιτρέπει στον εαυτό της να ξεφύγει από την πορεία που έχει η ίδια χαράξει. Στα ατού της είναι πως ντύνεται ωραία, είναι καλή νοικοκυρά, φροντίζει το σύντροφό της και είναι καλή μαγείρισσα. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ζυγός

Η γυναίκα Ζυγός είναι ένα άτομο πολύ ήρεμο που αποφεύγει γενικά τις εντάσεις και τους καυγάδες. Θέλει να επικρατεί στη ζωή της η χαλαρότητα και η δικαιοσύνη, άλλωστε και η ίδια δε θέλει γενικά να αδικεί κανένα, πόσο μάλλον το ταίρι της. Μέσα στη σχέση τής αρέσει να υπάρχει διάλογος και κατανόηση. Παράλληλα, είναι πολύ κοκέτα και πάντα ντυμένη… στην τρίχα! Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Σκορπιός

Η γυναίκα Σκορπιός είναι πολύ δυναμική, εκπέμπει έντονο ερωτισμό και καλύπτεται από ένα πέπλο μυστήριου. Θα δώσει αυτά που θέλει αυτή και πάντα θα κρατάει κάτι για τον εαυτό της. Δεν θα σου δώσει ποτέ την αίσθηση ότι την γνωρίζεις απόλυτα και ποτέ δε θα βαρεθείς να την ανακαλύπτεις, ενώ και στο ερωτικό κομμάτι, είναι ασυναγώνιστη. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τοξότης

Η γυναίκα Τοξότης κατέχεται από μια μοναδική αισιοδοξία για τη ζωή, ακόμα και τις δυσκολίες θα τις αντιμετωπίσει με υπομονή, με χιούμορ και με μια παιδική διάθεση. Το ταίρι της δε θα βαρεθεί ποτέ, γιατί θα αισθάνεται ότι ζει μέσα σε ένα ατελείωτο παιχνίδι. Από την άλλη, λατρεύει την ελευθερία της και παλεύει με κάθε τρόπο να μην υποκύψει στην ρουτίνα της καθημερινότητας. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αιγόκερως

Η Αιγόκερως είναι μια δυναμική γυναίκα, έχει τη ζωή της σε μια τάξη και ποτέ δε θα αφήσει τον εαυτό της να παρασυρθεί. Ελέγχει τις παρορμήσεις της και μπορεί να κατανοήσει τα λάθη της πριν κάποιος άλλος τα επισημάνει. Το ταίρι της έχει δίπλα του μια γυναίκα με σταθερές άξιες και σκληρά εργαζόμενη, που μπορεί να τα συνδυάσει και να τα προλάβει όλα. Η εσωτερική της δύναμη είναι μοναδική. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Υδροχόος

Η γυναίκα Υδροχόος είναι επαναστάτρια, σύγχρονη, προοδευτική και πάντα βλέπει πιο μπροστά από την εποχή της. Ενδιαφέρεται για το κοινό καλό και μάλιστα παλεύει για αυτό. Είναι ανθρωπίστρια και βρίσκεται πάντα δίπλα σε αυτούς που την χρειάζονται. Όποιος έχει σχέση μαζί της, δε θα βαρεθεί ποτέ και αυτό γιατί αλλάζει συνέχεια διάθεση, εξαιτίας της έντονης προσωπικότητας που έχει. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ιχθείς

Η γυναίκα Ιχθύς είναι άτομο που ζει σε ένα δικό της, όμορφο, φανταστικό κόσμο, που αν τον ακολουθήσεις, θα νιώσεις ότι ζεις σε παραμύθι. Της αρέσει να ξεφεύγει από την καθημερινότητα και την πιεστική ζωή και να μπαίνει στο δικό της κόσμο, που είναι ονειρικός. Με το σύντροφό της σίγουρα ζει μοναδικές στιγμές και είναι πάντα συμπονετική και έτοιμη να βοηθήσει το ταίρι της σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Πως να κάνεις ένα ζώδιο να σε δει ερωτικά;

Ποια ζώδια εννοούν το "θα σε αγαπώ για πάντα";

Τι τύπος γυναίκας αρέσει σε έναν άνδρα σύμφωνα με το ζώδιο του!

loading...
Τελευταία ενημέρωση: