Πως να θαμπώσεις το αντικείμενο του πόθου σου σύμφωνα με το ζώδιό του;

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Αλεξάνδρα Βενέτη

Πολλές φορές δεν αρκεί μόνο να του ή να της αρέσεις, πρέπει να ανακαλύψεις ποιο είναι αυτό το στοιχείο που εντυπωσιάζει τον άνθρωπο που σου αρέσει, που σε συντροφεύει, που έχεις ήδη κάνει μια πρώτη γνωριμία, έτσι ώστε να μην αφήσεις τίποτα στην τύχη του και να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που αξίζει ο έρωτας σου. Διάβασε με προσοχή τόσο το ζώδιο, όσο και τον ωροσκόπο του ατόμου που θέλεις να κατακτήσεις, και μάθε τα σίγουρα βήματα που πρέπει να κάνεις, σύμφωνα πάντα με τις συμβουλές της Αστρολογίας.

Διάβασε το ζώδιο σου και μάθε πως να θαμπώσεις το αντικείμενο του πόθου σου:

ΚΡΙΟΣ

Ειλικρίνεια, θάρρος και αυθορμητισμός είναι τα μυστικά που τρελαίνουν έναν Κριό όταν τα εφαρμόσεις με μεθοδικότητα και προγραμματισμό. Κέντριζε συνέχεια το ενδιαφέρον του και μην αφήνεις την σχέση σε τέλμα, οδήγησε το αντικείμενο του πόθου σου σε μυστήριες, ερωτικές περιπέτειες και άστο να πάρει τις δικές του πρωτοβουλίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει ένας Ταύρος, από ζεστασιά και τρυφερότητα, από στοργή και ρομαντική διάθεση, από ένα υπέροχο δείπνο και από τις καυτές σου ματιές; Μπορεί να καθυστερήσει λίγο να μπει σε μια μόνιμη σχέση, ωστόσο ο αργός ρυθμός που ακολουθεί, βοηθά να χτιστεί ο δεσμός σε γερά θεμέλια και όχι σε φρούδες υποσχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι έξυπνες και στοχευμένες συζητήσεις, το χιούμορ και η διέγερση του μυαλού ενός Διδύμου, παίζουν σημαντικό ρόλο στην συνέχεια ή στη δημιουργία μιας σχέσης μαζί του. Οι προκλήσεις και οι προσκλήσεις που θα του κάνεις, ας είναι διασκεδαστικές, ας έχουν ζωντάνια, ας δίνουν την αίσθηση ότι θέλεις να ταξιδέψεις μόνιμα στο πλάι του και όπου σε βγάλει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χάρισε του το πιο ζεστό σου βλέμμα, την πιο οικεία συμπεριφορά σου, κάνε έναν Καρκίνο να αισθανθεί πως όταν σε κοιτάζει στα μάτια, βλέπει όλον τον κόσμο, νιώθει πως μπορεί να σου εμπιστευτεί ακόμα και την πιο σκληρή του ανάμνηση. Μπορείς να αφουγκραστείς τις ανάγκες της ψυχής του, δείχνοντας παράλληλα το ενδιαφέρον σου για τα μυστικά και κρυφά του προβλήματα.

ΛΕΩΝ

Το να δείχνεις το θαυμασμό σου και να αποθεώνεις την εμφάνιση ενός Λέοντα, μάλλον είναι μια κίνηση που προδίδει πως έχεις κατακτήσει τα πάντα πάνω του. Βγάλε από μέσα σου τον πόθο και το πάθος που νιώθεις, πρόσφερε τον έρωτα σου με τη μορφή ενός μικρού δώρου, έχε ευγενικούς και δοτικούς τρόπους, εξέπληξε με τον αισθησιασμό σου το φλογερό του ταμπεραμέντο, για να μην βαρεθεί ποτέ μαζί σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προτίμησε να κερδίσεις το μυαλό του παρά το κορμί του από τις πρώτες επαφές, να μην τάξεις χωρίς να μπορείς να κάνεις πράξη τα λεγόμενα σου, να οργανώσεις περπάτημα ή τρέξιμο για δύο, να δείξεις συνέπεια σε ότι αποφασίσετε μεταξύ σας, και σε αυτά που σου έχει εκμυστηρευτεί. Αργότερα, βάζεις στο παιχνίδι το ρομαντικό και τρυφερό στοιχείο που έχει πολλή ανάγκη.

ΖΥΓΟΣ

Τύλιξε έναν Ζυγό με γλυκόλογα και κομπλιμέντα για την υπέροχη, εξωτερική του εμφάνιση, δείξε ότι έχεις καλούς τρόπους και ευγενική συμπεριφορά, και έχεις κερδίσει σίγουρα το παιχνίδι της προσέγγισης και της αρμονικής επαφής. Βάλε έντονο ρομαντισμό και περίσσια φροντίδα και στοργή στο μενού του ραντεβού, δείξε ότι έχεις την ικανότητα να συντροφέψεις με όλη σου τη δύναμη τις ανάγκες του, και δεν θα τον χάσεις ποτέ από κοντά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν δείξεις προσοχή ακόμα και στις μικρολεπτομέρειες της συμπεριφοράς σου και καταφέρεις να διώξεις την καχυποψία και την αμφιβολία από το βλέμμα του, αν ομολογήσεις τις αλήθειες που κρύβει η ψυχή σου, τότε θα παραδοθεί άνευ όρων. Ένας Σκορπιός δελεάζεται αν τον προκαλέσεις με το πάθος και τα φιλιά σου, αν στήσεις το ερωτικό παιχνίδι στη σκακιέρα του κορμιού του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δώσε την εντύπωση ότι αν κάνει σχέση μαζί σου, θα είναι σαν μια υπέροχη περιπέτεια που δεν θα θέλει να τελειώσει και πως σίγουρα θα τον ταξιδέψει μέχρι τα εφηβικά του χρόνια. Δείξε όλη την διασκεδαστική σου διάθεση, ενθουσίασε έναν Τοξότη με το χαμόγελο σου και την παιχνιδιάρικη τάση σου για τα πράγματα. Μακριά από κτητικές και εξουσιαστικές συμπεριφορές, γιατί αν το αντιληφθεί, θα εξαφανιστεί από προσώπου γης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην δείξεις ενδιαφέρον για το όμορφο παρουσιαστικό του, αλλά για τις επιτυχίες που έχει στη δουλειά του, μην δώσεις σημασία στη στιβαρότητα του βλέμματος, αλλά άφησε να πιστέψει πως έχει τον πρώτο λόγο στην καθημερινότητα σου. Άνοιξε την ψυχή σου και εκφράσου με ειλικρινή συναισθήματα, η συνέπεια που δείχνεις στις επιλογές σου και η σοβαρότητα που βλέπεις τα πράγματα, διεγείρουν έναν δύσκολο Αιγόκερω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξεδίπλωνε κάθε φορά και μια καινούρια πτυχή του εαυτού σου, γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν πρόκειται να βαρεθεί ποτέ στο πλάι σου, απέδειξε με την ανέμελη στάση σου και την ευγενική σου συμπεριφορά, πως πέρα και πάνω από όλα θέλεις να είσαστε φίλοι, να μοιραζόσαστε τα πάντα, δίχως πίεση και άγχος, και χωρίς να δοθούν υποσχέσεις για μόνιμες δεσμεύσεις.

ΙΧΘΥΣ

Το συναίσθημα παίζει καθοριστικό ρόλο για να θαμπώσεις έναν Ιχθύ, γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση ζωδίου, δεν χωρούν η λογική και ο ρεαλισμός, αλλά η ενσυναίσθηση, η συμπόνια και η αφοσίωση. Για να εντυπωσιάσεις το αντικείμενο του πόθου σου, θα πρέπει να προσφέρεις ρομαντικές στιγμές σαν να έχουν βγει από ταινία του σινεμά, να ακούσεις με τρυφερότητα το αγαπημένο του τραγούδι, να αφιερώσεις τον χρόνο σου στις ομορφιές της ζωής.

Τελευταία ενημέρωση:
875 ΚΛΗΣΗ