Ο Ιχθύς 2022 - Αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Βαθμολογία: 
Average: 1,5 (458 votes)

Ο Ιχθύς το 2022 με αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις από την αστρολόγο Φούλα Γρηγοροπούλου. Δες πως θα επηρεαστεί ο Ιχθύς τη νέα χρονιά σε αισθηματικά και επαγγελματικά με τις σημαντικές ημερομηνίες που πρέπει να προσέξει.

Ιχθύς 2022. Μάθε πως θα είναι  το νέο έτος για το ζώδιό σου:

Ιχθύ μου το 2022 θα είναι ένα ευνοϊκό και τυχερό έτος για εσένα καθώς  ο Δίας θα βρίσκεται για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στο δικό σου ζώδιο. Εκτός του ότι η παρουσία του Δία στο ζώδιό μας φέρνει εύνοια, εσύ θα έχεις και ένα λόγο παραπάνω να χαρείς καθώς ο Δίας κυβερνά παραδοσιακά το δικό σου ζώδιο, κάτι που δείχνει πως η νέα του θέση θα είναι πάρα πολύ βοηθητική για να εκφραστεί.  Από τις αρχές του έτους έως και τις 10/5 και μετά από τις 28/10 έως και τις 20/12 που θα τον φιλοξενείς, θα νιώσεις το ευεργετικό του άγγιγμα στα ζητήματα που σε απασχολούν. Προσωπικές υποθέσεις, επαγγελματικές σχέσεις, ζητήματα καρδιάς και οτιδήποτε άλλο αφορά τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων θα βρίσκονται στο προσκήνιο με πολλές ευκαιρίες για να διευθετηθούν τα «κακώς κείμενα», να ξεπεραστούν κάποια εμπόδια που μπορεί να υπήρξαν σε ορισμένες σχέσεις, αλλά και να κάνουν την εμφάνισή τους νέα πρόσωπα. 

Ο Δίας θα βοηθήσει ιδιαίτερα και τη ψυχολογία σου και θα σε κάνει να δεις μέσα από ένα φίλτρο αισιοδοξίας τις απαιτήσεις και τις δυσκολίες αυτής της χρονιάς, κάτι που θα συμβάλλει στην διευθέτηση τους. Κατά το διάστημα που ο Δίας θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα (η σύνοδος θα γίνει με ακρίβεια στις 12/4 όμως η ισχύ της θα ξεκινήσει από τα τέλη Μαρτίου) προσπάθησε να μην παρασυρθείς από υπερβολές είτε στις κινήσεις είτε στα λόγια είτε στις δηλώσεις που θα κάνεις, καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να επηρεάσει την εξέλιξη μιας σχέσης που είναι σημαντική για εσένα. Πρόσεξε το παραπάνω σενάριο ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, καθώς φαίνεται πως θα είσαι πιο «επιρρεπής» στο να υποσχεθείς πράγματα τα οποία θα ειπωθούν χάριν εντυπωσιασμού και δεν θα είναι εύκολο να υλοποιηθούν.

Από τις 11/5 έως και τις 27/10 ο Δίας θα κάνει ένα «δοκιμαστικό» πέρασμα στο ζώδιο του Κριού, στο οποίο θα περάσει για την ετήσια διέλευση του στις 21/12. Και από αυτή τη θέση είναι πάρα πολύ βοηθητικός για εσένα καθώς θα βρίσκεται στο δεύτερο ηλιακό σου οίκο και θα ευνοήσει ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τους πόρους, τα έσοδα και το ταμείο σου σε γενικότερο πλαίσιο. Αυτή τη χρονιά δεν αποκλείεται να βρεις μία έξτρα απασχόληση, να βρεις μία δουλειά με μεγαλύτερες απολαβές ή να υπάρξουν τρόποι για να ενισχύσεις τους οικονομικούς σου πόρους. 

Ο Κρόνος συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο του Υδροχόου επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, μπορεί να φέρνει στο προσκήνιο ανησυχίες οι οποίες  έχουν τη ρίζα τους σε υποθέσεις του παρελθόντος. Προσπάθησε να μην επικεντρωθείς σε αυτά που συνέβησαν κάποτε και δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελες, αλλά στις ευκαιρίες που έχεις τώρα για να εξελιχθούν κάποια πράγματα όπως ακριβώς θέλεις.

Ειδική μνεία για αυτή τη χρονιά αξίζει ο Άρης καθώς θα βρεθεί σε ένα ζώδιο -αυτό των Διδύμων- για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα από τις 20/8/2022 έως τις 25/3/2023. Αυτό δείχνει πως ζητήματα τα οποία αφορούν το σπίτι -είτε με τη στενή είτε με την ευρύτερη έννοια του όρου- όπως και κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις θα βρεθούν στο προσκήνιο. Κατά το διάστημα που ο  Άρης θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του σε αυτό το ζώδιο (30/10/2022 έως 13/1/2013) ενδεχομένως να έρθουν ξανά στο προσκήνιο κάποια ζητήματα τα οποία σε είχαν απασχολήσει και κατά το παρελθόν. Αυτά μπορεί να αφορούν κάποιες επισκευές που χρειάζεται να κάνεις στην οικία σου, κάποιες γραφειοκρατικές υποχρεώσεις που αφορούν το σπίτι ή κάποιες οικογενειακές υποθέσεις οι οποίες είχαν παραμείνει σε εκκρεμότητα. Το παραπάνω διάστημα θα χρειαστεί να προσέξεις και τα έξοδα για το σπίτι, τα οποία φαίνεται πως θα είναι λίγο αυξημένα.

Οι εκλείψεις αυτού του έτους θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, κάτι που δείχνει πως φιλικές και αισθηματικές υποθέσεις θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους πολύ πιθανό λόγω της τροπής που θα πάρουν κάποια ζητήματα που τις αφορούν και οι εξελίξεις φαίνεται πως θα τρέχουν. Κοντά στις ημέρες που θα πραγματοποιηθούν οι εκλείψεις (30/4, 16/5, 25/10 και 8/11) ενδεχομένως να υπάρξουν  πολλά νέα δεδομένα. Δεν αποκλείεται να απομακρυνθείς από κάποια πρόσωπα που μέχρι πρότινος θεωρούσες φίλους σου, να ξεκινήσουν νέες φιλίες, πολύ πιθανό να υπάρξει και μία γνωριμία η οποία θα σημάνει πολλά για εσένα. 

Η παρουσία του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου στον άξονα των εκλείψεων δείχνει πως το 2022 θα είναι ένα έτος με ευκαιρίες, ανατροπές αλλά και εκπλήξεις για εσένα, ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα.

Αισθηματικά

Το 2022 είναι μια χρονιά που θα έχει ευκαιρίες σε προσωπικό επίπεδο καθώς με το Δία να βρίσκεται στο ζώδιό σου από τις αρχές του έτους έως και τα μέσα Μαΐου και μετά από τα τέλη Οκτωβρίου έως και τα τέλη Δεκεμβρίου, φαίνεται πως θα τραβάς σαν μαγνήτης το ενδιαφέρον των άλλων. 

Σε συνδυασμό με τον Ουρανό ο οποίος βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Ταύρου αλλά και τις εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, θα μπορούσαμε να πούμε πως αυτή τη χρονιά θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στην προσωπική σου ζωή. Κάποιες από αυτές μπορεί να έρθουν εύκολα ως αποτέλεσμα συγκεκριμένων καταστάσεων, κάποιες άλλες μπορεί να έρθουν μέσα από ένα δύσκολο δρόμο, ο οποίος θα σε κάνει να δεις κάποιες ευκαιρίες σαν εμπόδια. Να θυμάσαι το ρητό που λέει πως «ουδέν κακόν αμιγές καλού» καθώς το νόημα του φαίνεται πως θα εκφράζει αυτή τη χρονιά. Αν είσαι ελεύθερος με το Δία στο ζώδιό σου η εξωστρέφεια θα δώσει δυναμικό παρόν, κάτι το οποίο θα βοηθήσει σε νέες γνωριμίες, επαφές και συναντήσεις με πρόσωπα που θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον. Θα παρατηρήσεις και εσύ πως φέτος θα είναι πιο εύκολο να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να υπάρξει μία θετική εξέλιξη όσον αφορά ένα φλερτ ή μία γνωριμία. 

Ο Δίας προσφέρει εύνοια και τύχη στα ζητήματα καρδιάς αρκεί να μην παρασυρθείς και ανοίξεις πολλά μέτωπα ταυτόχρονα στον αισθηματικό τομέα, καθώς οι πειρασμοί θα είναι πολλοί, η γοητεία σου θα είναι στα ύψη και κάτι τέτοιο φαντάζει αρκετά πιθανό.  Μέσα σε αυτή τη χρονιά δεν αποκλείεται να κάνεις μία καρμική γνωριμία ή να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σημάνει πάρα πολλά για εσένα, όχι μόνο ως σύντροφος αλλά και ως άνθρωπος. Ο χαρακτήρας του, οι απόψεις του και ο τρόπος που θα προσεγγίζει τα πράγματα φαίνεται πως θα σε μαγέψουν και θα αλλάξουν και την οπτική σου σε ορισμένα ζητήματα. Ένας δυνατός καρμικός έρωτας ανήκει στα πιθανά σενάρια αυτό το έτος.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτή τη χρονιά θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να ανανεώσεις τη σχέση σου, καθώς η έμπνευση η δημιουργικότητα και η φαντασία σου θα αποτελέσουν σύμμαχο σου σε αυτό.  Η αρχή  μιας ευχάριστης δραστηριότητας, η επαφή με φίλους σας, το να κάνεις πράγματα μαζί με το ταίρι σου, να γνωρίσετε νέα μέρη και νέους τόπους θα ενδυναμώσουν ακόμα περισσότερο τα συναισθήματα που υπάρχουν μεταξύ σας, δείχνοντας μία καλή χρονιά για τη σχέση σας. Αν μένεις μαζί με το σύντροφό σου χρειάζεται να δώσεις προσοχή σε ζητήματα τα οποία αφορούν το σπίτι, καθώς φαίνεται πως αυτά θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικά από το φθινόπωρο και μέχρι το τέλος του έτους.  Μην αφήσετε θέματα του τύπου «ποιος κάνει τις δουλειές του σπιτιού» ή «ποιος ασχολείται περισσότερο με τις υποχρεώσεις του», να σας απομακρύνουν και να αποτελέσουν αιτία τριβής και αντιπαραθέσεων μεταξύ σας.

Επαγγελματικά

Ο επαγγελματικός τομέας φαίνεται πως θα έχει αρκετές ευκαιρίες για να πάει καλά μέσα σε αυτή τη χρονιά, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις για νέες συνεργασίες, καθώς και κάποιες συζητήσεις οι οποίες μπορεί να σχετίζονται με την αλλαγή μιας θέσης στη δουλειά που ήδη βρίσκεσαι. Ο Δίας από το ζώδιό σου ευνοεί κάθε προσπάθεια να βελτιώσεις τη δουλειά σου, να κερδίσεις περισσότερα χρήματα από αυτή, να γίνεις πιο παραγωγικός και γνωστός και να πραγματοποιήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους σε γενικότερο πλαίσιο. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις επαγγελματικές/κοινωνικές συναναστροφές, καθώς μέσω αυτών θα χτίσεις νέες επαγγελματικές σχέσεις με σταθερές βάσεις και μέσω των γνωριμιών που θα κάνεις φαίνεται πως θα βγεις κερδισμένος. 

Ο Μάρτιος και ο Απρίλιος είναι δύο μήνες οι οποίοι χρειάζονται προσοχή, καθώς ενδέχεται να προκύψουν κάποιες συζητήσεις οι οποίες μπορεί να σου δώσουν μία διαφορετική αίσθηση για ένα επαγγελματικό ζήτημα από την πραγματικότητα και τελικά να σε παρασύρουν σε  κάποιες ακατάλληλες κινήσεις. 

Η συνάντηση Δία/Ποσειδώνα μπορεί να ωραιοποιήσει κάποιες καταστάσεις ή να σε οδηγήσει να επικεντρωθείς στα θετικά μιας επαγγελματικής πρότασης ή μία δουλειάς αγνοώντας τα υπόλοιπα. Το φθινόπωρο φαίνεται πως θα είναι περισσότερο απαιτητικό για ζητήματα τα οποία αφορούν τον επαγγελματικό τομέα, καθώς θα έχει περισσότερο τρέξιμο. Για αυτό το λόγο προσπάθησε να μην αφήνεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες να μαζεύονται καθώς όσο περισσότερο τις αφήνεις τόσο πιο δύσκολο θα είναι να διευθετηθούν μετά.

Για να δεις τις ετήσιες προβλέψεις για κάποιο άλλο ζώδιο, κάνε κλικ στο ΖΩΔΙΑ 2022.

ΙΧΘΥΣ - 2022

Ιχθύ μου το 2022 θα είναι μία ευνοϊκή, γόνιμη και εποικοδομητική χρονιά για εσένα και για τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, καθώς ο Δίας ο οποίος θα βρίσκεται ένα μεγάλο διάστημα αυτό το έτος στο ζώδιό σου θα βοηθήσει σημαντικά τον παραπάνω τομέα.

Από τις αρχές του έτους έως και τις 10/5 και μετά από τις 28/10 έως και τις 20/12 που ο Δίας θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, θα υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες και εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Η εξέλιξη μιας σχέσης που ήδη έχεις, μία νέα γνωριμία πολύ πιθανό και ένα νέο φλογερό ειδύλλιο δεν αποκλείεται να ξεκινήσει το παραπάνω διάστημα, το οποίο θα είναι πλούσιο σε γεγονότα. Φέτος θα πιάσεις τον εαυτό σου να βλέπει τα πράγματα πολύ πιο αισιόδοξα και αυτή η νότα αισιοδοξίας με την οποία θα προσεγγίζεις κάθε αισθηματική σου υπόθεση -αλλά και κάθε ζήτημα σε γενικότερο πλαίσιο- δεν θα περάσει απαρατήρητη από τους ανθρώπους που θα συναναστρέφεσαι, κάτι που θα φέρει έντονο ενδιαφέρον προς το πρόσωπό σου. Τα θετικά θα υπερισχύσουν των αρνητικών αυτή τη χρονιά, όμως θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε ένα διάστημα το οποίο είναι SOS. 

Όταν ο Δίας θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου (η σύνοδος θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 12/4 όμως η επιρροή της θα ξεκινήσει από τα τέλη Μαρτίου) επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στις υποσχέσεις σου καθώς και στα λόγια τα οποία εκείνη την περίοδο θα βρίθουν εντυπωσιασμού. 

Η σύνοδος Δία/Ποσειδώνα δημιουργεί εξιδανικεύσεις προσώπων και από την πλευρά σου αλλά και από την πλευρά των άλλων, καθιστώντας δύσκολο το να δεις μία σχέση, μία γνωριμία ή ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει όπως πραγματικά είναι. Προτίμησε να κρατήσεις μικρό καλάθι αν ακούσεις μεγάλα λόγια και βαρύγδουπες δηλώσεις και υποσχέσεις και αντίστοιχα μην πέσεις ούτε εσύ σε αυτή την παγίδα, να πεις πράγματα τα οποία θα είναι πολύ δύσκολο να υλοποιήσεις. Ένα ακόμα απαιτητικό διάστημα για αυτή τη χρονιά είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση είναι το τελευταίο τετράμηνο από τον Σεπτέμβριο μέχρι και το Δεκέμβριο. 

Ο Άρης ο οποίος θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων στις 20/8 και θα παραμείνει έως και τις 25/3/2023 ενδεχομένως να δημιουργήσει μία εσωτερική ανησυχία, η οποία θα εμφανιστεί και στις προσωπικές σου σχέσεις. Αν είσαι ελεύθερος το παραπάνω διάστημα, προσπάθησε να μην μεταφέρεις στην προσωπική σου ζωή τον εκνευρισμό ο οποίος μπορεί να προέρχεται από άλλες υποθέσεις ή επαγγελματικά ζητήματα, καθώς είναι σίγουρο πως θα επηρεαστεί μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει να εξελιχθεί. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση -πόσο μάλλον αν μένεις μαζί με το ταίρι σου- μην αφήσεις ζητήματα τα οποία σχετίζονται με το σπίτι ή με κάποιες υποχρεώσεις που πηγάζουν από αυτό, να αποτελέσουν το έναυσμα για αντιπαραθέσεις μεταξύ σας, σε μία χρονιά που θα έχει θετικό πρόσημο για εσάς. 

875