Ο Αιγόκερως 2023 - Ετήσιες προβλέψεις

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Βαθμολογία: 
No votes yet

Ο Αιγόκερως το 2023 με αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις από την αστρολόγο Φούλα Γρηγοροπούλου. Δες πως θα επηρεαστεί ο Αιγόκερως τη νέα χρονιά σε αισθηματικά και επαγγελματικά με τις σημαντικές ημερομηνίες που πρέπει να προσέξει.

Αιγόκερως 2023. Μάθε πως θα είναι  το νέο έτος για το ζώδιό σου:

Ο Αιγόκερως το 2023

Αιγόκερε μου το 2023 θα είναι ένα καλό έτος για εσένα καθώς θα μπορέσεις να «πάρεις ανάσα» σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου, σε τομείς που σε ταλαιπώρησαν και σου δημιούργησαν ανησυχία τα προηγούμενα χρόνια.

Ένας από αυτούς θα είναι και ο οικονομικός τομέας, καθώς ο Κρόνος θα παραμείνει στο ζώδιο που ταλάνιζε τα οικονομικά σου -τον Υδροχόο- μέχρι και τις αρχές Μαρτίου, κάτι που σημαίνει πως μετά θα υπάρξουν ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων σου, καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σου και γενικά φαίνεται πως δεν θα υπάρχει αυτή η πίεση που υπήρξε μέχρι στιγμής. Κράτησε τα «μαθήματα» που πήρες κατά τη διάρκεια της παραμονής του Κρόνου σε αυτό το ζώδιο, που σίγουρα θα σε έκαναν πιο σοφό στη διαχείριση των οικονομικών σου και θα σε βοήθησαν να μειώσεις τις λάθος κινήσεις.

Από τις 7/3 ο Κρόνος θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων κάτι που δείχνει πως μέσα σε αυτή τη χρονιά κάποιες σχέσεις είτε κοινωνικές είτε συγγενικές θα «περάσουν από κόσκινο». Αφορμή για αυτό δεν αποκλείεται να αποτελέσει το γεγονός πως κάποιες στιγμές ίσως να νιώθεις πως κρίνεσαι αυστηρά για τις απόψεις σου πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα, κάτι που δεν φαίνεται πως θα γίνει ανεκτό από εσένα. Με την παρουσία του Κρόνου σε αυτό το ζώδιο είναι γεγονός πως μπορεί να απομακρυνθείς από κάποια πρόσωπα εξαιτίας διαφορετικής αντίληψης και νοοτροπίας, ακόμα και αν αυτά μέχρι πρότινος βρίσκονταν στο στενό σου περιβάλλον, αλλά την ίδια στιγμή θα έρθεις κοντά με κάποια άλλα πρόσωπα ακριβώς επειδή θα έχετε παρόμοιες αντιλήψεις.

Ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού μέχρι και τα μέσα Μαΐου καταδεικνύοντας πως το πρώτο εξάμηνο του έτους είναι μία πολύ καλή περίοδος για ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι, για αγοραπωλησίες ακινήτων και εξίσου καλή περίοδος σε περίπτωση που θέλεις να βρεις ένα σπίτι πιο κοντά στις ανάγκες σου. Επίσης κάποιες οικογενειακές υποθέσεις φαίνεται πως θα έχουν τρόπο να διευθετηθούν εύκολα -χωρίς ιδιαίτερο κόπο- κάτι που θα είναι ανακουφιστικό για εσένα.

Από τις 15/5 ο Δίας θα περάσει σε ένα ζώδιο που σου ταιριάζει πολύ τον Ταύρο και θα παραμείνει εκεί για έναν ολόκληρο χρόνο. Από τη νέα του θέση θα δημιουργήσει μία ερωτική ατμόσφαιρα στη ζωή σου, η οποία δεν θα αφορά μόνο μία σχέση, έναν έρωτα ή ένα φλερτ, αλλά είναι εξίσου πιθανό να αφορά μία δραστηριότητα, ένα χόμπι, μια συνήθεια που θα «ερωτευτείς»! Αυτή τη χρονιά αξίζει να βρεις κάτι που να σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα και να επενδύσεις χρόνο σε αυτό, καθώς η παρουσία του Δία σε αυτό το ζώδιο είναι ένας πολύ καλός οιωνός για τον έρωτα όχι μόνο με τη στενή αλλά και με την ευρύτερη έννοια του όρου . 

Τα καλά νέα για εσένα δεν σταματούν εδώ, καθώς φέτος ο Πλούτωνας θα φύγει για λίγο από το ζώδιό σου κάνοντας ένα «δοκιμαστικό» πέρασμα στο ζώδιο του Υδροχόου από 23/3 έως και τις 10/6. Αυτή η αλλαγή θα είναι πολύ βοηθητική για εσένα καθώς είναι γεγονός πως ο Πλούτωνας στο δικό σου ζώδιο είχε εντείνει την καχυποψία αλλά και τις αρνητικές σκέψεις. Από τη νέα του θέση θα σε βγάλει από αυτό το φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων και θα οδηγήσει να αλλάξεις οπτική σχετικά με τους πόρους, τα έσοδα και τα έξοδά σου και πολύ πιθανό να φέρει ιδέες οι οποίες θα «μεταμορφώσουν» το ταμείο σου.

Οι εκλείψεις αυτής της χρονιάς θα είναι τέσσερις εκ των οποίων οι δύο θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Κριού-Ζυγού και οι άλλες δύο στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Η πρώτη έκλειψη (Ηλίου) θα πραγματοποιηθεί στις 20/4 στην 29η μοίρα του Κριού, φέρνοντας στο προσκήνιο κάποια ζητήματα τα οποία  αφορούν το σπίτι. Εκείνο το διάστημα είναι πολύ πιθανό να κλείσει ένας κύκλος ο οποίος μπορεί να σχετίζεται με μία αλλαγή σπιτιού ή με μία άλλη πολύ σημαντική χωροταξική αλλαγή.

Η επόμενη έκλειψη (Σελήνης) θα πραγματοποιηθεί στις 5/5 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού σε έναν άξονα που είναι φιλικός προς εσένα, κάτι που θα μετριάσει τις επιπτώσεις της. Ενδεχομένως να δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση, όμως την ίδια στιγμή μπορεί να δημιουργήσει και ξαφνικούς έρωτες  σε αρκετούς από τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Η επόμενη έκλειψη (Ηλίου) θα πραγματοποιηθεί στις 14/10 στο ζώδιο του Ζυγού και θα στρέψει την προσοχή σου στον επαγγελματικό τομέα, δείχνοντας αλλαγές σε επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες. Αν υπάρξουν νέα δεδομένα προσπάθησε να τα διαχειριστείς με γνώμονα την επαγγελματική σου εξέλιξη και τους στόχους σου. Η τελευταία έκλειψη για αυτή τη χρονιά θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 28/10 η οποία θα φέρει καρμικά γεγονότα στην προσωπική σου ζωή!

Τα αισθηματικά του Αιγόκερου το 2023

Αυτή η χρονιά θα είναι τυχερή όσον αφορά τον αισθηματικό τομέα καθώς η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Ταύρου από τα μέσα Μαΐου    σε συνδυασμό με τον Ουρανό πού βρίσκεται και εκείνος στον Ταύρο αλλά και τις εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, καταδεικνύουν μία έντονη χρόνια που το απροσδόκητο θα κυριαρχεί!  Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό να παρατηρήσεις πως τα πράγματα θα αλλάζουν συνεχώς, καθώς θα υπάρχει αρκετή κινητικότητα σε προσωπικές και αισθηματικές υποθέσεις, ιδιαίτερα κατά το δεύτερο μισό αυτής της χρονιάς. 

Πάντως το ότι ο Δίας θα βρίσκεται στον Ταύρο σημαίνει πως δεν πρόκειται να ξεμείνεις από θαυμαστές, μιας και θα είναι εύκολο να τραβάς το ενδιαφέρον των προσώπων που θα συναναστρέφεσαι. Ένας νέος έρωτας, ένας μεγάλος καρμικός έρωτας, είναι πολύ πιθανό σενάριο για εσένα κατά τη διάρκεια αυτού του έτους, όμως αυτό το σενάριο χρειάζεται προσοχή καθώς τα έντονα συναισθήματα μπορούν να οδηγήσουν σε αδυναμία διαχείρισης των καταστάσεων. 

Αυτή η χρονιά εκτός από το έντονο ενδιαφέρον σε προσωπικό επίπεδο πολύ πιθανό να έχει και μία επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν, κατά το διάστημα που η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Λέοντα από τις 23/7 έως και τις 4/10. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση φέτος θα ενισχυθούν τα συναισθήματα που υπάρχουν σε αυτή, καθώς θα έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου μέσα από κοινές δραστηριότητες αλλά και καταστάσεις οι οποίες θα σας «υπενθυμίσουν» τα συναισθήματα που υπάρχουν  μεταξύ σας. 

Αν σε ενδιαφέρει η απόκτηση ενός απογόνου τότε με το Δία να βρίσκεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο να ξέρεις πως θα υπάρξουν αυξημένες πιθανότητες αυτό το σενάριο να γίνει πραγματικότητα. Σε κάθε περίπτωση είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτή θα είναι μία πολύ καλή χρονιά  και με ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή.

Τα επαγγελματικά του Αιγόκερου το 2023

Οι απαιτήσεις στον επαγγελματικό τομέα θα υποχωρήσουν φέτος κάτι που θα δημιουργήσει μία σταθερότητα και θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μία ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με το επαγγελματικό σου παρόν, αλλά και το επαγγελματικό σου μέλλον. Ιδιαίτερο ρόλο στα ζητήματα της δουλειάς θα παίξει η δική σου διάθεση και ο τρόπος που θα τα αντιμετωπίζεις, καθώς από αυτόν θα εξαρτηθούν όλα! Είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως όταν είσαι προδιατεθειμένος αρνητικά για ένα επαγγελματικό ζήτημα τότε θα είναι πιο δύσκολο να διευθετηθεί από όταν προσεγγίζεις τα ζητήματα της δουλειάς με καλή διάθεση και την πεποίθηση πως θα καταφέρεις να τα διευθετήσεις!

Φέτος επίσης το ταμείο σου φαίνεται πώς θα πάρει ανάσα μετά το Μάρτιο, κάτι που θα συμβάλλει στην καλή σου διάθεση και θα αλλάξει τον τρόπο που προσεγγίζεις θέματα της δουλειάς. Από τα τέλη Μαρτίου έως και τον Ιούνιο θα είναι ένα βοηθητικό διάστημα για να ενισχύσεις μέσα από νέους πόρους και νέα έσοδα το ταμείο σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά τις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου σου.

Οι μήνες που χρειάζονται προσοχή καθώς μπορεί να φέρουν αλλαγές, αναθεωρήσεις και ανακατατάξεις σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι ο Απρίλιος και ο Οκτώβριος. Ιδιαίτερα στα τέλη του Απριλίου είναι πολύ πιθανό να υπάρξει βιασύνη για τα επαγγελματικά ζητήματα, η οποία θα σε οδηγήσει σε παρορμητικές αποφάσεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις σπασμωδικές κινήσεις σε ζητήματα της δουλειάς, ώστε να μην μπεις σε ένα φαύλο κύκλο που θα δημιουργήσει και εσωτερική αλλά και πρακτική αναστάτωση. 

Δες επίσης τι θα συμβεί αυτή τη χρονιά στα αισθηματικά και επαγγελματικά των αγαπημένων σου ατόμων στα Ζώδια 2023.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2023