Ο Ιχθύς 2023 - Ετήσιες προβλέψεις

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Βαθμολογία: 
No votes yet

Ο Ιχθύς το 2023 με τις πιο έγκυρες ετήσιες προβλέψεις, για να ξέρεις πως θα εξελιχθεί η νέα χρονιά στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου.

Ο Ιχθύς το 2023

Ιχθύ μου το 2023 θα είναι ένα έτος που θα σε οδηγήσει να κάνεις ένα νέο βήμα σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου, κυρίως σε αυτούς που έχουν παραμείνει στάσιμοι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Ένα νέο βήμα -είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο- θα φέρει την αλλαγή, όμως την ίδια στιγμή μπορεί να φέρει και ευθύνες οι οποίες θα συμβάλουν και αυτές στην πολυπόθητη εξέλιξη.

Ο Κρόνος θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι και τις αρχές Μαρτίου όμως στις 7/3 θα περάσει στο δικό σου ζώδιο, κλείνοντας ένα διάστημα περίπου τριών ετών κατά το οποίο πάλεψες με τις σκέψεις, τις ανησυχίες και τα άγχη σου, ήρθες σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σου και έκανες μία «βουτιά» στα άδυτα της ψυχής σου από την οποία εξήλθες ακόμα πιο δυνατός και σίγουρος για τον εαυτό σου.  Από το Μάρτιο που θα βρεθεί στο δικό σου ζώδιο θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς περισσότερο με τον τομέα των σχέσεων και αυτό είναι πολύ πιθανό να γίνει λόγω κάποιων νέων δεδομένων που θα προκύψουν σε αυτόν. Δεν αποκλείεται να αναλάβεις νέες ευθύνες όμως αυτές δεν θα έχουν απαραίτητα αρνητικό πρόσημο, καθώς για ορισμένους εκπροσώπους του ζωδίου σου οι νέες ευθύνες μπορεί να έρθουν από την επισημοποίηση μιας σχέσης, τη δημιουργία οικογένειας ή την κατάκτηση μιας σημαντικής θέσης στη δουλειά. 

Στο ζώδιό σου βρίσκεται και ο Ποσειδώνας εδώ και αρκετά χρόνια -φέτος θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου- δημιουργώντας ένα βαθμό δυσκολίας στις επιλογές σου, καθώς ο Ποσειδώνας ωραιοποιεί πρόσωπα και καταστάσεις και βρίσκει πάρα πολύ ωραίες δικαιολογίες για να σε απομακρύνει από ευθύνες και προβλήματα. Αυτό όμως δεν θα σε βοηθήσει καθώς οτιδήποτε κρύψεις «κάτω από το χαλάκι» ή οτιδήποτε ωραιοποιήσεις μέσα σε αυτή τη χρονιά, φαίνεται πως θα σε οδηγήσει σε μια λανθασμένη εκτίμηση μιας κατάστασης.

Στα καλά νέα αυτής της χρονιάς είναι πως ο Δίας θα βρίσκεται μέχρι και τα μέσα Μαΐου στο ζώδιο του Κριού ενισχύοντας το πορτοφόλι σου, φέρνοντας ξαφνικά έσοδα, νέους πόρους και οικονομικά bonus κάτι που θα αποτελεί ανάσα για εσένα, καθώς δεν θα έχεις να ανησυχείς ιδιαίτερα για τον οικονομικό τομέα. Από τα μέσα Μαΐου ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και από την νέα του θέση θα ενισχύσει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα, θα σε ωθήσει να υλοποιήσεις κάποιες από τις ιδέες σου, να διαφημίσεις τα ταλέντα σου και να παρουσιάσεις στους άλλους στην καλύτερη πλευρά του εαυτού σου! Η νέα θέση του Δία θα είναι πολύ βοηθητική σε περίπτωση που έχεις ξεκινήσει ένα πρόγραμμα σπουδών ή θέλεις μέσα σε αυτή τη χρονιά να ξεκινήσεις κάτι νέο που σχετίζεται με την εκπαίδευση.

Ένα άλλο σημαντικό αστρολογικό γεγονός είναι η είσοδος του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 2/33 έως και τις 10/6. Ο Πλούτωνας από τη νέα του θέση θα ενισχύσει τη διαίσθηση σου και θα σε οδηγήσει να αξιοποιήσεις την ενέργειά σου όχι προς την πλευρά του να κάνεις σκέψεις οι οποίες θα σου δημιουργούν ανησυχία αλλά προς την κατεύθυνση να τη διοχετεύσεις σε κάτι δημιουργικό. Το διάστημα που ο Πλούτωνας θα βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο -πριν επιστρέψει ξανά ανάδρομος στον Αιγόκερω- θα σου δώσει μία γεύση για την επόμενη χρονιά, καθώς στις αρχές του 2024 θα μπει οριστικά πλέον στον Υδροχόο.

Οι Ηλιακές εκλείψεις αυτού του έτους θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 20/4 και 14/10 αντίστοιχα και θα  τρέψουν το ενδιαφέρον σου σε οικονομικές υποθέσεις, φορολογικά και κληρονομικά ζητήματα, καθώς και σε οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά θέματα τρίτων. Ίσως να υποδείξουν αυτά που θα σε απασχολήσουν και αργότερα, δηλαδή και την επόμενη χρονιά. Κάθε τέλος είναι μία νέα αρχή και αυτό είναι κάτι που ισχύει και για οικονομικές συμφωνίες, συνεταιρισμούς και συνεργασίες. 

Οι Σεληνιακές εκλείψεις αυτού του έτους θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού έναν άξονα που είναι φιλικός προς το ζώδιο σου και θα φέρουν στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Ίσως να υπάρξουν κάποια δεδομένα που θα σε φέρουν κοντά με πρόσωπα με τα οποία δεν ήσουν μέχρι στιγμής και αντίστοιχα να υπάρξουν κάποιες κρίσεις σε σχέσεις με πρόσωπα που θεωρούσες πολύ κοντά σου.

Συμπερασματικά το 2023 θα είναι μία χρονιά που μπορεί να φέρει νέες ευθύνες για εσένα όμως ταυτόχρονα θα σε ωριμάσει και θα συμβάλλει στην εξέλιξη της προσωπικότητας σου αλλά και στην επίτευξη των στόχων σου.

Τα αισθηματικά του Ιχθύ το 2023

Αυτή η χρονιά θα αλλάξει τις προτεραιότητες και τις συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σου από το Μάρτιο και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, δείχνει πως θα αρχίσεις να προσεγγίζεις με διαφορετικό τρόπο τον τομέα των σχέσεων.

Ο Κρόνος θα δημιουργήσει την ανάγκη να επικεντρωθείς σε μία προσωπική σου σχέση ή να «δουλέψεις» για μία γνωριμία που θέλεις να εξελιχθεί σε μία σχέση. Οι αισθηματικές περιπέτειες και οι εφήμερες καταστάσεις δεν είναι χαρακτηριστικά του Κρόνου που αναζητά περισσότερη σταθερότητα και σύνεση στον αισθηματικό τομέα. Οι ευθύνες είναι ένα πιθανό σενάριο όμως αυτό δεν είναι κάτι αρνητικό καθώς ίσως να προκύψουν από την επισημοποίηση μιας σχέσης, μίας συγκατοίκησης ή τη δημιουργία οικογένειας, οπότε θα είναι αυτό που λέμε, για καλό λόγο.

Αν  είσαι ελεύθερος και έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή σε γνωριμίες αλλά και επιλογές που θα κάνεις σε προσωπικό επίπεδο αυτή τη χρονιά, καθώς η παρουσία του Ποσειδώνα μπορεί να ωραιοποιήσει πρόσωπα και καταστάσεις με αποτέλεσμα να μην βοηθήσει να κάνεις την κατάλληλη επιλογή. Καλό θα είναι να αποφεύγεις να δίνεις «γη και ύδωρ» και να μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα για τα συναισθήματα σου, κυρίως αν αυτά είναι πρώιμα! Οι άνθρωποι που βρίσκονται στον περίγυρό σου φαίνεται πως θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο, καθώς φέτος οι περισσότερες γνωριμίες θα ξεκινήσουν μέσα από κοινές παρέες και κοινούς γνωστούς. 

Το καλοκαίρι θα έχει μία ιδιαιτερότητα καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε ένα ζώδιο για 5 μήνες και θα χρωματίζει με την ενέργεια της τον αισθηματικό τομέα. Η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα στις 5/6 και θα αποχωρήσει από αυτό στις 8/10, καταδεικνύοντας πως το παραπάνω διάστημα είναι πολύ πιθανό να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που γνωρίζεις ήδη, όμως τότε θα δημιουργηθούν οι συγκυρίες για να αναπτυχθούν συναισθήματα μεταξύ σας. Αυτό το πρόσωπο πολύ πιθανό να σχετίζεται με το εργασιακό σου περιβάλλον ή με κάποιο τρόπο να βρίσκεται μέσα στην καθημερινότητά σου. 

Από τις 23/7 έως και τις 4/9 η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, κάτι που μπορεί να φέρει σκέψεις σχετικά με μία σχέση ή ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Πολύ πιθανό να μην μείνει μόνο στις σκέψεις και να φέρει και μία συνάντηση με «άρωμα» παρελθόντος. Καλό θα είναι να αποφύγεις οποιαδήποτε βιαστική κίνηση στον αισθηματικό τομέα και εκτός από τα συναισθήματά σου να ακούς και τη φωνή της λογικής, η οποία θα σου δείχνει το δρόμο και όχι το αδιέξοδο όσον αφορά αισθηματικές υποθέσεις και επιλογές. 

Τα επαγγελματικά του Ιχθύ το 2023

Η καριέρα σου, οι επαγγελματική σου στόχοι και οι βλέψεις που έχεις για αυτή τη χρονιά θα σε οδηγήσουν να αναλάβεις δράση προκειμένου να μπορέσεις να εκπληρώσεις κάποια από τα πράγματα που έχεις κατά νου.Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σου καταδεικνύει πως αυτή θα είναι μία απαιτητική χρονιά σε επαγγελματικό επίπεδο, η οποία μπορεί να φέρει παραπάνω ευθύνες στη δουλειά, όμως την ίδια στιγμή θα φέρει και περισσότερες ευκαιρίες για να δείξεις τις δυνατότητες και τις ικανότητες που έχεις. Μία προαγωγή ή μία νέα θέση είναι δύο από τα πιθανά σενάρια που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια αυτού του έτους και να αποτελέσουν το πρώτο στάδιο σε ένα νέο επαγγελματικό κεφάλαιο.

Τα οικονομικά σου φαίνεται πως θα πηγαίνουν πολύ καλά μέχρι και τον Μάϊο καθώς ο Δίας από το ζώδιο του Κριού θα φροντίζει να ενισχύει το ταμείο σου με έκτακτα έσοδα και bonus. Επίσης θα σε βοηθά να κάνεις διαπραγματεύσεις σχετικά με το οικονομικό σκέλος επαγγελματικών υποθέσεων και από αυτές να βγαίνεις κερδισμένος.

Αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε κάποιες προτάσεις ή κάποια πρόσωπα που θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα σου τάξουν «τον Ουρανό με τα άστρα» καθώς ο Ποσειδώνας δείχνει πως «ότι λάμπει δεν είναι χρυσός». Οι απαιτήσεις αυτή τη χρονιά φαίνεται πως θα είναι αρκετές όμως επίσης φαίνεται πως δεν πρόκειται να σε πτοήσουν καθώς θα νιώθεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου και για αυτά που μπορείς! Μην αφήσεις καμία κατάσταση να επηρεάσει τη διάθεση και την αισιοδοξία σου σε μόνιμο βαθμό, καθώς η εκπλήρωση των επαγγελματικών σου στόχων θα εξαρτηθεί άμεσα από την πεποίθηση πως μπορείς να τους καταφέρεις! 

Δες επίσης τι θα συμβεί αυτή τη χρονιά στα αισθηματικά και επαγγελματικά των αγαπημένων σου ατόμων στα Ζώδια 2023.

ΙΧΘΥΣ 2023