Ο Καρκίνος 2023 - Ετήσιες προβλέψεις

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Βαθμολογία: 
No votes yet

Ο Καρκίνος το 2023 με τις πιο έγκυρες ετήσιες προβλέψεις, για να ξέρεις πως θα εξελιχθεί η νέα χρονιά στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου.

 

Ο Καρκίνος το 2023

Καρκίνε μου το 2023 είναι μία χρονιά η οποία θα σου προσφέρει νέες εικόνες και εμπειρίες που θα διευρύνουν τους ορίζοντες σου και δεν αποκλείεται να αλλάξουν και τον τρόπο σκέψης σου! 

Ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού μέχρι και τα μέσα Μαΐου επηρεάζοντας ευνοϊκά τον επαγγελματικό τομέα, καταδεικνύοντας ευκαιρίες για νέες επαγγελματικές συμφωνίες, αυξήσεις και πολύ πιθανόν να υπάρξει και μία βελτίωση στη δουλειά σε γενικότερο πλαίσιο. Ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου στις 16/5 και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο για έναν ολόκληρο χρόνο, κάτι που δείχνει πως ο φιλικός σου περίγυρος θα διευρυνθεί! Μέσα σε αυτή τη χρονιά φαίνεται πως θα γνωρίσεις νέα πρόσωπα, θα έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα που βρίσκονται στο κοινωνικό σου περιβάλλον και πολύ πιθανό να ξεκινήσουν και νέες φιλίες. Η εμπλοκή σου σε μία ομάδα ατόμων είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο για αυτό το έτος και μάλιστα φαίνεται πως εξαιτίας αυτής η δημοτικότητα σου θα αυξηθεί, κάτι που θα σε βοηθήσει ποικιλοτρόπως. 

Ο Κρόνος θα βρίσκεται ως και τις αρχές του Μαρτίου στο ζώδιο του Υδροχόου δημιουργώντας συχνά-πυκνά σκέψεις οι οποίες θα σε «παγώνουν» σε συναισθηματικό επίπεδο. Σε πρακτικό καλό θα ήταν να μην αφήνεις οικονομικές εκκρεμότητες, φορολογικές υποχρεώσεις και οφειλές να χρονίζουν καθώς η έγκαιρη διευθέτηση ή η ρύθμιση τους θα σε γλιτώνει από άγχη και ανησυχίες.Στις 7/3 ο Κρόνος θα αλλάξει ζώδιο και θα περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Ιχθύων αφήνοντας το συναισθηματικό στρεσάρισμα των προηγούμενων ετών πίσω σου. Από τη νέα του θέση θα σε οδηγήσει να φτιάξεις ένα νέο περίγυρο με ανθρώπους με τους οποίους θα έχεις την ίδια αντίληψη και νοοτροπία σε βασικά ζητήματα. Είναι γεγονός πως ο Κρόνος από το νέο του ζώδιο θα τεστάρει κοινωνικές, προσωπικές και συγγενικές σχέσεις φέρνοντας ξεκαθαρίσματα, κάτι που μεταφράζεται ως το ότι είναι πολύ πιθανό να απομακρυνθείς από ανθρώπους με τους οποίους θα νιώσεις πως υπάρχει χάσμα ιδεών. 

Ο Πλούτωνας θα βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω πιέζοντας για λίγο ακόμα όσους έχουν γεννηθεί κατά τις τέσσερις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σου, όμως αυτή τη χρονιά θα υπάρξει και ένα διάλειμμα, καθώς θα περάσει δοκιμαστικά στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 23/3 έως και τις 10/6. Εκείνο το διάστημα θα τονιστούν τα ζητήματα που αφορούν επιχειρηματικά σχέδια και υλοποιήσεις αυτών. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν οφέλη από άλλους -όπως από κάποιους συνεργάτες σου- και αυτά τα οφέλη φαίνεται πως θα σχετίζονται κατά κύριο λόγο με τον οικονομικό τομέα.

Οι εκλείψεις αυτής της χρονιάς θα είναι τέσσερις στο σύνολό τους και φαίνεται πως θα χωριστούν σε δύο άξονες καθώς οι μισές θα γίνουν στον άξονα Κριού-Ζυγού και οι άλλες μισές στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στις 20/4 (έκλειψη Ηλίου) η οποία θα γίνει στην τελευταία αναιρετική μοίρα (29η) του Κριού. Αυτή θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν την καριέρα, την εικόνα και την επαγγελματική σου αναγνώριση, ταυτόχρονα όμως αυτά τα ζητήματα φαίνεται πως θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Προσπάθησε να τα διαχειριστείς χωρίς συναισθηματικές εντάσεις και εξάρσεις, καθώς αυτή θα είναι η «παγίδα» αυτής της έκλειψης.

Η επόμενη έκλειψη (Σελήνης) θα πραγματοποιηθεί στις 5/5 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και φαίνεται πως θα φέρει ξαφνικές ανατροπές σε συναισθήματα, σχέσεις πολύ πιθανό να φέρει εντελώς ξαφνικά και την επιστροφή ενός προσώπου από τα παλιά.Στις 14/10 θα πραγματοποιηθεί άλλη μία έκλειψη Ηλίου (στο Ζυγό) η οποία μπορεί να δημιουργήσει πιέσεις για τη διευθέτηση οικογενειακών υποθέσεων και υποχρεώσεων, οι οποίες βέβαια μπορεί να έχουν ένα βαθμό δυσκολίας λόγω της ελλιπούς επικοινωνίας. Δώσε βάση στο αποτέλεσμα που μπορεί να έρθει από ένα εποικοδομητικό διάλογο και μην υποτιμήσεις τη δύναμη της επικοινωνίας.

Η τελευταία έκλειψη για αυτή τη χρονιά (Σελήνης) θα πραγματοποιηθεί στις 28/10 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Αυτό το φεγγάρι μολονότι μπορεί να δημιουργήσει κάποια σκαμπανεβάσματα λόγω συναισθηματικής υπερχείλισης, δεν αποκλείεται να φέρει και εύνοια σε ζητήματα που αφορούν φιλικές σχέσεις, αισθηματικές υποθέσεις και τη σχέση σου με τους άλλους σε γενικότερο πλαίσιο. Η διαχείριση αρκετών από τα ζητήματα που σε απασχολούν θα είναι οριστική, καταδεικνύοντας πως η τελευταία έκλειψη αυτής της χρονιάς θα κλείσει και ένα μεγάλο κύκλο προσωπικών εκκρεμοτήτων.

Τα αισθηματικά του Καρκίνου το 2023

Καρκίνε μου το 2023 θα είναι μία χρονιά που θα σε οδηγήσει να αναζητήσεις αυτόν τον ένα -ή αυτή την μία αντίστοιχα- με τον οποίο/α θα εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος και θα μπορείς να είσαι ο εαυτός σου.

Ο Κρόνος από το ζώδιο των Ιχθύων μετά το Μάρτιο καταδεικνύει πως θα είναι δύσκολο να έρθεις κοντά με έναν άνθρωπο που δεν έχετε την ίδια φιλοσοφία και αντίληψη για ζητήματα της ζωής, όσο και αν σε ελκύει εξωτερικά. Επίσης ακριβώς για τον ίδιο λόγο είναι πιθανό να απομακρυνθείς από ένα πρόσωπο που μπορεί να σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον ή να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που είχες απορρίψει κατά το παρελθόν.

Μία παρελθοντική αισθηματική υπόθεση είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνισή της από το τις 23/7 έως και τις 4/9 καθώς τότε η Αφροδίτη θα κινείται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Λέοντα και είναι πολύ πιθανό να ανοίξει ξανά αισθηματικές ιστορίες του παρελθόντος. Δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει να επαναξιολογήσεις ένα φλερτ, μία σχέση που υπήρξε τότε και να σε οδηγήσει να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σε αυτή, ιδιαίτερα αν μέσα σε αυτή τη σχέση ένιωθες συναισθηματική ασφάλεια και πληρότητα. Ο φιλικός σου περίγυρος θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στις αισθηματικές σου υποθέσεις, καθώς φαίνεται πως κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς μέσω φίλων και μέσα σε κοινές παρέες θα γνωρίζεις πρόσωπα τα οποία θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα για εσένα.

Αν είσαι ελεύθερος αυτή είναι μία πολύ καλή χρονιά σε περίπτωση που θέλεις να ξεκινήσεις ένα χόμπι -κατά προτίμηση μία συλλογική δραστηριότητα- ή ακόμα και να συμμετάσχεις σε εθελοντικές δράσεις, καθώς η συμμετοχή σου σε μία ομάδα ανθρώπων θα σε φέρει κοντά με νέα πρόσωπα, θα ανανεώσει τον κοινωνικό σου περίγυρο και φαίνεται πως θα αυξήσει τις πιθανότητες να γνωρίσεις ανθρώπους «που έχουν κάτι να πουν». Το να μπορείς να μοιραστείς με το υποψήφιο ταίρι σου δραστηριότητες, χόμπι, κοινά γνωρίσματα αλλά και το να βλέπετε τον κόσμο «με τα ίδια μάτια» θα παίξει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στην επιλογή που θα κάνεις σε προσωπικό επίπεδο.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μετά τον Μάρτιο θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα σε φέρει πιο κοντά με το σύντροφό σου και θα σου δώσει ευκαιρίες -αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο ο ένας στον άλλο και κάνοντας πράγματα μαζί- να διώξετε τη συναισθηματική απόσταση που ενδεχομένως να υπήρξε το προηγούμενο διάστημα.

Η διάθεσή για αλλαγές που θα έχεις μέσα σε αυτή τη χρονιά θα φέρει αρκετές ιδέες για να φύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, κάτι με τη σειρά του θα σε φέρει αρκετά κοντά με το ταίρι σου και θα ανανεώσει και τα συναισθήματά σας. Αφιερώστε χρόνο στην κοινωνική σας ζωή, στις επαφές με φίλους, σε δραστηριότητες μαζί τους, καθώς τα πρόσωπα που απαρτίζουν τον περίγυρό σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο και στο κλίμα της σχέσης σας.

Τα επαγγελματικά του Καρκίνου το 2023

Το 2023 προμηνύεται μία παραγωγική χρονιά σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς ο Δίας στο ζώδιο του Κριού μέχρι και τα μέσα Μαΐου θα φέρνει ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη και θα ανοίγει νέες προοπτικές στην καριέρα σου.

Αυτό σε συνδυασμό με την δυναμική σου διάθεση και τη θέληση που θα έχεις να εξελιχθείς επαγγελματικά φαίνεται πως θα φέρει πάρα πολύ καλά αποτελέσματα σε αυτό τον τομέα. Από τις αρχές Μαρτίου ο Κρόνος θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και δεν αποκλείεται να φέρει μία πρόταση για δουλειά στο εξωτερικό. Να θυμάσαι πως δεν θα είναι εύκολο εγχείρημα, όμως αν είναι κάτι που σε ενδιαφέρει και θέλεις να το τολμήσεις, τότε αυτή τη χρονιά πιθανό να υπάρξουν προοπτικές για να εκπληρωθεί το σχέδιο σου και αργότερα να ανταμειφθείς για τον κόπο και τις προσπάθειές σου.

Αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου φαίνεται πως ίσως υπάρχουν κάποια ζητήματα σε επαγγελματικό επίπεδο τα οποία θα δημιουργούν πίεση, είτε αυτά σχετίζονται με τη φύση της δουλειάς είτε με τα πρόσωπα που απαρτίζουν το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Μία πιο «άνετη» περίοδος για τα επαγγελματικά θα είναι από τα τέλη Μαρτίου μέχρι και τα μέσα Ιουνίου, που ο Πλούτωνας θα φύγει από τον Αιγόκερω και θα κάνει ένα «δοκιμαστικό» πέρασμα στο ζώδιο του Υδροχόου. Τότε θα είναι πιο εύκολο να διευθετήσεις ζητήματα τα οποία αφορούν τη δουλειά και να βγεις «αλώβητος» από επαγγελματικές απαιτήσεις και δυσκολίες.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης έκλειψης (20/4) είναι πολύ πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια νέα δεδομένα τα οποία θα σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα και μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Προσπάθησε να προσεγγίσεις τις καταστάσεις που θα αφορούν τη δουλειά εκείνη την περίοδο με σύνεση και καθαρή λογική, καθώς η συναισθηματική προσέγγιση είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει αδυναμία διαχείρισης συγκεκριμένων καταστάσεων. Όσο πιο αποστασιοποιημένα και σφαιρικά δεις τα δεδομένα στη δουλειά, τόσο πιο εύκολο θα είναι να επιλέξεις ποιες θα είναι οι κινήσεις οι οποίες θα σε βγάλουν κερδισμένο. 

Δες επίσης τι θα συμβεί αυτή τη χρονιά στα αισθηματικά και επαγγελματικά των αγαπημένων σου ατόμων στα Ζώδια 2023.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2023