Ο Τοξότης 2023 - Ετήσιες προβλέψεις

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Βαθμολογία: 
No votes yet

Ο Τοξότης το 2023 με τις πιο έγκυρες ετήσιες προβλέψεις, για να ξέρεις πως θα εξελιχθεί η νέα χρονιά στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου.

 

Ο Τοξότης το 2023

Τοξότη μου το 2023 είναι ένα έτος που θα ξεκινήσει έχοντας ήδη στρέψει το ενδιαφέρον σου -από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς- στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων.

Ο Άρης συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου -τους Διδύμους- αναμοχλεύοντας καταστάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, κάτι που πιθανό να αλλάξει και τις ισορροπίες που υπάρχουν σε αυτές. Η ανάδρομη πορεία του θα ολοκληρωθεί στα μέσα του Ιανουαρίου όμως θα παραμείνει στους Διδύμους μέχρι και το Μάρτιο, κάτι που δείχνει πως οι τρεις πρώτοι μήνες θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη ή στη διακοπή προσωπικών, κοινωνικών και επαγγελματικών σχέσεων.

Ευτυχώς ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού μέχρι και τα μέσα Μαΐου και θα βοηθά τον τομέα των αισθηματικών σχέσεων, καθώς φαίνεται πως ακόμα και την τελευταία στιγμή οι καταστάσεις θα διευθετούνται. Ο Δίας από τα μέσα Μαΐου και για έναν ολόκληρο χρόνο θα μετακομίσει στο ζώδιο του Ταύρου και από τη νέα του θέση θα αλλάξει εντελώς τις προτεραιότητές σου. Ο Δίας θα βρίσκεται στον 6ο ηλιακό σου οίκο στο κομμάτι που σχετίζεται με την καθημερινότητα, την εργασία σου αλλά και στο κομμάτι της φυσικής σου κατάστασης που φαίνεται πως θα σε απασχολήσει πολύ μέσα σε αυτή τη χρονιά. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να εντάξεις στην καθημερινότητά σου μία νέα δραστηριότητα ή να βάλεις σαν στόχο να ακολουθήσεις ένα πιο σωστό πρόγραμμα διατροφής, καθώς ο Δίας μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές και κραιπάλες.

Ο Ουρανός εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου -φέτος θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί στα μέσα του δεύτερου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου- πιέζοντας για αλλαγές σε περίπτωση που βρίσκεσαι σε μία καθημερινότητα που νιώθεις πως δεν σου ταιριάζει και δεν σε αφήνει να είσαι ο εαυτός σου. Η επαναστατική διάθεση θα σε ακολουθεί καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της χρονιάς, όμως προσπάθησε να μην την αφήσεις ανεξέλεγκτη ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν τον εργασιακό τομέα.

Ο Κρόνος θα βρίσκεται μέχρι και τις αρχές Μαρτίου στο ζώδιο του Υδροχόου τεστάροντας τα πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περίγυρο και δεν αποκλείεται μέσα σε αυτή τη χρονιά να εμφανιστούν κάποια ζητήματα σε συγγενικές σχέσεις, αυτά όμως δεν φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν για πολύ, καθώς από τις 7/3 ο Κρόνος θα αλλάξει ζώδιο και θα περάσει στους Ιχθύς. Από τη νέα του θέση θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στην οικογένεια, το χώρο που ζεις, πολύ πιθανό να περιορίσει κατά κάποιο τρόπο το χρόνο σου, καθώς δεν αποκλείεται να αναλάβεις κάποιες δουλειές ή υποχρεώσεις για λογαριασμό προσώπων της οικογένειάς σου.

Στο ίδιο ζώδιο βρίσκεται και ο Ποσειδώνας ο οποίος δημιουργεί το ακριβώς αντίθετο εφέ από αυτό του Κρόνου, δηλαδή ενώ ο ένας (Κρόνος) απαιτεί από εσένα σύνεση, πρακτικότητα και οργάνωση προκειμένου να μπορέσεις να φέρεις εις πέρας πράγματα που θα σου ανατεθούν, ο άλλος (Ποσειδώνας) τείνει να δημιουργεί ένα χάος μέσα στο οποίο δεν θα είναι εύκολο ούτε να οργανωθείς ούτε να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητές σου. Ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου -που φέτος θα επηρεάζεται περισσότερο από την ενέργειά του Ποσειδώνα- θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή στη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν γραφειοκρατικές υποθέσεις του σπιτιού, οικογενειακές υποχρεώσεις, όπως επίσης και αγοραπωλησίες ακινήτων, ώστε να μην υπάρξει κάποια λάθος απόφαση που θα μπορούσε να σε ζημιώσει.

Οι εκλείψεις αυτής της χρονιάς θα είναι τέσσερις εκ των οποίων οι δύο θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Κριού-Ζυγού και οι άλλες δύο στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Η πρώτη έκλειψη (Ηλίου) θα πραγματοποιηθεί στις 20/4 στην τελευταία μοίρα του Κριού, κλείνοντας ένα κύκλο στην προσωπική σου ζωή πολύ πιθανό αυτός να σχετίζεται με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ή ακόμα και με τα συναισθήματα τα οποία είχαν δημιουργηθεί από μία σημαντική σχέση που υπήρξε. Οι συναισθηματικές σου υποθέσεις θα βρεθούν στο προσκήνιο και θα επηρεάσουν τις σκέψεις, τις δράσεις και τις κινήσεις σου.

Η επόμενη έκλειψη (Σελήνης) θα πραγματοποιηθεί στις 5/5 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και θα εγείρει ζητήματα της καθημερινότητας. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες σχετικά με εργασιακές υποχρεώσεις ή με δουλειές που είχες αναλάβει δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους, καθώς αυτή η έκλειψη θα φέρει ζητήματα του παρελθόντος στο προσκήνιο.

Η επόμενη (Ηλίου) θα πραγματοποιηθεί στις 14/10 στο ζώδιο του Ζυγού τονίζοντας ζητήματα τα οποία αφορούν εσένα και πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Πολύ πιθανό μία φιλική σου σχέση να βρεθεί στο προσκήνιο μαζί με κάποια θέματα που χρειάζονται διευθέτηση. Η τελευταία έκλειψη για αυτή τη χρονιά θα πραγματοποιηθεί στις 28/10 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν την εργασία και την καθημερινότητα και ίσως να σε είχαν απασχολήσει το Μάϊο.

Ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου θα δώσει δυναμικό παρών σε αυτή την έκλειψη δημιουργώντας ευνοϊκές συνθήκες για τη διευθέτηση των ζητημάτων που θα βρεθούν στο προσκήνιο.

Τα αισθηματικά του Τοξότη το 2023

Η προσωπική σου ζωή και ο τομέας των σχέσεων θα σε απασχολήσουν πολύ μέσα στη διάρκεια αυτής της χρονιάς και αυτό είναι κάτι που θα φανεί από τους πρώτους κιόλας μήνες, με τον Άρη να διευλαύνει στο ζώδιο των Διδύμων. Ο Άρης απέναντί σου θα προκαλεί αψιμαχίες, εντάσεις και διαφωνίες σε προσωπικές σχέσεις και γνωριμίες, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό σκηνικό το οποίο θα επηρεάζει την εξέλιξη αρκετών ζητημάτων. Από την άλλη όσο ο Άρης θα είναι απαιτητικός προς εσένα τόσο ο Δίας που θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού μέχρι και τα μέσα Μαΐου, θα «λειαίνει» το έδαφος, τις διαφωνίες και τις αντιπαραθέσεις πετυχαίνοντας εν τέλει μία ισορροπία.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση οι πρώτοι μήνες αυτού του έτους θα είναι πιο απαιτητικοί καθώς θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου, όμως προσπάθησε να στρέψεις την προσοχή σου σε όλα αυτά που σε έχουν φέρει κοντά με το σύντροφό σου και όχι σε αυτά που μπορεί να σε απομακρύνουν. Αν μένετε μαζί, μετά το Μάρτιο μπορεί να ανακύψουν κάποιες σκέψεις που θα αφορούν το χώρο που ζείτε πολύ πιθανό να αποφασίσετε να βρείτε ένα σπίτι πιο κοντά στις ανάγκες σας, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει μία πιο απαιτητική καθημερινότητα μέχρι να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Πάντως να θυμάσαι πως ακόμα κι αν αυτή η χρονιά είναι απαιτητική για εσένα λόγω διαφόρων καταστάσεων και υποχρεώσεων, θα έχει και το «διάλλειμα» της το οποίο θα είναι από τον Ιούνιο έως και τον Οκτώβριο.

Τότε η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα δημιουργώντας πάρα πολύ καλές συνθήκες στην προσωπική σου ζωή, καλή διάθεση και εξωστρέφεια, κάτι που θα συμβάλλει στο να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου. Επίσης και ένα ταξίδι θα μπορούσε να συμβάλει το ίδιο, για αυτό κάνε τις κατάλληλες κινήσεις ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις. Αν είσαι ελεύθερος μέχρι και το Μάϊο θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες, να έρθεις κοντά με νέα πρόσωπα και φαίνεται πως ένα ταξίδι θα είναι αυτό που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Επίσης δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σε συναρπάσει με τις γνώσεις, τις απόψεις του και τον τρόπο που προσεγγίζει τα πράγματα σε γενικότερο πλαίσιο. Να θυμάσαι πως αυτό το έτος μπορεί να κρύβει για εσένα ένα μεγάλο έρωτα και όλα τα ενδεχόμενα για την προσωπική σου ζωή είναι ανοιχτά!

Άλλο ένα πολύ καλό διάστημα για εσένα θα είναι το καλοκαίρι αλλά και το πρώτο διάστημα του φθινοπώρου, καθώς η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα θα δημιουργήσει πολύ καλή διάθεση και μπορεί να φέρει και κάποιες «περιπέτειες»! Κατά το διάστημα που η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία (από τις 23/7 έως και τις 4/9) μπορεί να υπάρξει επικοινωνία με ένα πρόσωπο το οποίο έρχεται από το παρελθόν. Η αναζωπύρωση ενός παλιού έρωτα είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο για αυτή τη χρονιά, όμως πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με αυτό προσπάθησε να δεις με ρεαλισμό τα δεδομένα ώστε να μην βρεθείς προ εκπλήξεων!

Τα επαγγελματικά του Τοξότη το 2023

Τα θέματα της δουλειάς, οι εργασιακές υποχρεώσεις και όλα αυτά τα ζητήματα που απορρέουν από τον επαγγελματικό τομέα θα βρίσκονται στο προσκήνιο κατά διαστήματα μέσα σε αυτή τη χρονιά, καθώς οι δύο εκ των τεσσάρων εκλείψεων θα επηρεάσουν αυτό τον τομέα. Ο Μάϊος και ο Οκτώβριος είναι δύο κομβικοί μήνες για τα εργασιακά ζητήματα καθώς δεν αποκλείεται να φέρουν αλλαγές, επαναξιολογήσεις και αναθεωρήσεις στα σχέδια και τις κινήσεις σου. Ενδεχομένως να νιώσεις πως υπάρχει και μία δυσκολία στο να υλοποιήσεις κάτι που έχεις κατά νου και αυτό θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό, όμως να θυμάσαι το ρητό που λέει πως «κάθε πράγμα στον καιρό του».

Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι και την άνοιξη θα σε φέρνει συχνά-πυκνά σε αντιπαράθεση με συνεργάτες και πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο επαγγελματικό σου περιβάλλον και θα διαταράσσει τις ισορροπίες μεταξύ σας. Προσπάθησε να μην ξεχάσεις τις επικοινωνιακές και διπλωματικές σου ικανότητες, καθώς αρκετά από τα ζητήματα που μπορεί να προκύψουν θα είναι εύκολο να διευθετηθούν αν τα προσεγγίσεις με διπλωματία. 

Με το Δία να βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου κατά το δεύτερο μισό αυτής της χρονιάς θα δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για να βελτιώσεις την εργασιακή σου καθημερινότητα, η οποία φέτος θα παίξει το βασικό ρόλο στα επαγγελματικά δρώμενα αλλά και στις αποφάσεις που θα πάρεις για τη δουλειά. Αν βρίσκεσαι σε μία δουλειά που νιώθεις καλά αυτό θα σου δίνει κίνητρο να κάνεις πράγματα, αν όμως η εργασιακή καθημερινότητά σου προκαλεί περισσότερα αρνητικά συναισθήματα παρά θετικά, τότε θα χρειαστεί να αναζητήσεις τρόπους προκειμένου να τη βελτιώσεις και να την κάνεις πιο φιλική προς εσένα, ώστε να μπορείς να λειτουργήσεις καλύτερα χωρίς να νιώθεις «τάσεις φυγής».

Δες επίσης τι θα συμβεί αυτή τη χρονιά στα αισθηματικά και επαγγελματικά των αγαπημένων σου ατόμων στα Ζώδια 2023.

ΤΟΞΟΤΗΣ 2023