Δίδυμος 2024: Έγκυρες ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Βαθμολογία: 
No votes yet

Δίδυμε το 2024 είναι ένα έτος με ευκαιρίες για εσένα οι οποίες θα αρχίσουν να διαφαίνονται όταν ο Δίας θα περάσει στο δικό σου ζώδιο (26/5) και θα παραμείνει σε αυτό μέχρι τον Ιούνιο της επόμενης χρονιάς. Οι σχέσεις θα αποτελέσουν πεδίο δράσης και επέκτασης μέσα σε αυτή τη χρονιά και κατά το δεύτερο μισό της είναι πολύ πιθανό να κάνεις σημαντικές σχέσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό είτε ακόμα και σε κοινωνικό επίπεδο. Αξίζει να επισημανθεί πως αυτό θα είναι πάρα πολύ σημαντικό καθώς οι άνθρωποι με τους οποίους θα συναναστρέφεσαι, οι άνθρωποι που θα βρίσκονται δίπλα σου και θα σε στηρίζουν θα αποτελούν το κίνητρό σου για πολλές από τις κινήσεις και τις αποφάσεις σου αυτή τη χρονιά. Διαβάστε παρακάτω τι περιμένει τον Δίδυμο το 2024 από την αστρολόγο Φούλα Γρηγοροπούλου.

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο με τις κρίσιμες ημερομηνίες του 2024

Μέχρι το Μάιο ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου καταδεικνύοντας πως θα υπάρχει ένας σχεδόν ανεξήγητος και μαγικός τρόπος να αποφεύγεις ακόμα και την τελευταία στιγμή κακοτοπιές, λανθασμένες κινήσεις, αποφάσεις και οτιδήποτε θα μπορούσε να επιβαρύνει από τη διάθεση μέχρι την καθημερινότητά σου.

Ο Κρόνος εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων στον 10ο ηλιακό σου οίκο που σχετίζεται με τη δουλειά, την καριέρα, την κοινωνική και επαγγελματική αναγνώριση, καταδεικνύοντας πως αυτή είναι μία χρονιά που θα χρειαστεί να δουλέψεις αρκετά, πολύ πιθανό να αναλάβεις και νέες ευθύνες. Επίσης ίσως να κληθείς να αποφασίσεις σχετικά με το μέλλον σου σε μία δουλειά ή ενδεχομένως να υπάρξουν και διλλήματα αν πρέπει να διαλέξεις ένα καινούργιο επαγγελματικό δρόμο. Οτιδήποτε και αν αποφασίσεις χρειάζεται να δεις τους στόχους και τις επιδιώξεις σου μακροπρόθεσμα καθώς με αυτό τον τρόπο θα είναι πιο εύκολο να πάρεις τις αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν εκεί που θέλεις. Αυτή είναι μία «χρονιά σποράς» δηλαδή σε μία ελεύθερη μετάφραση «χρονιά κόπων», η οποία όμως αποτελεί προπαρασκευαστικό στάδιο για τις επόμενες χρονιές που θα δρέψεις τους καρπούς των επαγγελματικών σου κινήσεων και προσπαθειών.

Ο Πλούτωνας βρίσκεται πλέον στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω (θα φύγει στις 20/1 και θα επιστρέψει για ένα δίμηνο από αρχές Σεπτέμβρη μέχρι μέσα Νοεμβρίου σε αυτό το ζώδιο πριν αποχωρήσει οριστικά), καταδεικνύοντας πως όσοι έχουν γεννηθεί κατά τις δύο τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου ίσως κληθούν να αλλάξουν τον τρόπο που διαχειρίζονται οικονομικά ζητήματα καθώς και τις υποθέσεις που αφορούν οικονομικές υποχρεώσεις που σχετίζονται με δάνεια και ασφάλειες όπως και θέματα συνεταίρων.

Ο Πλούτωνας στις 21/1 θα κάνει το πέρασμα του στο ζώδιο του Υδροχόου όπου θα μείνει για τα επόμενα περίπου 20 έτη, η ενέργεια από το νέο του ζώδιο θα γίνει αισθητή σε όσους έχουν γεννηθεί κατά τις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Η νέα του θέση είναι πιο φιλική για εσένα και θα παρατηρήσεις πως -πολύ σταδιακά άλλα σταθερά- θα αλλάζει ο τρόπος που βλέπεις πολλά πράγματα  και αντιμετωπίζεις διάφορες καταστάσεις. Η κοσμοαντίληψη σου φαίνεται πως θα αρχίσει να διαφοροποιείται και ίσως μέσα σε αυτή τη χρονιά θα έχεις και τα πρώτα δείγματα για τέτοιου είδους αλλαγές.

Οι τρεις από τις τέσσερις εκλείψεις αυτής της χρονιάς -δύο ηλιακές και μία Σεληνιακή- θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Κριού-Ζυγού (25/3, 8/4 και 2/10) καταδεικνύοντας αλλαγές σε φιλικές σχέσεις όπως επίσης και καρμικές καταστάσεις στον αισθηματικό τομέα.

Η μόνη έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί σε άλλο άξονα είναι αυτή που θα γίνει στις 18/9 στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, καταδεικνύοντας πως το φθινόπωρο θα υπάρξει ένα διάστημα που θα κληθείς να πάρεις πολύ σημαντικές αποφάσεις  σχετικά με οικογενειακές και επαγγελματικές υποθέσεις.

Τα αισθηματικά του Δίδυμου το 2024

Αυτή η χρονιά μπορεί να φέρει αρκετά σημαντικές αλλαγές στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, καθώς από τη μία ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σου μετά το Μάϊο από την άλλη οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Κριού-Ζυγού δείχνουν πως θα υπάρξουν νέα δεδομένα τα οποία με τη σειρά τους μπορεί να οδηγήσουν σε πολύ σημαντικές αποφάσεις, κομβικές για την προσωπική σου ζωή.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μπορεί αυτή η χρονιά να έχει σε γενικότερο πλαίσιο αρκετή δουλειά και ευθύνες που απορρέουν από επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά θα έχει και αρκετές στιγμές οι οποίες θα είναι ευχάριστες, ξέγνοιαστες και πολύ βοηθητικές για την προσωπική σου ζωή, ιδιαίτερα προς το καλοκαίρι και μετά.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση χρειάζεται να κρατήσεις όσο γίνεται τις ισορροπίες ανάμεσα σε επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις, κάτι τέτοιο δεν θα είναι τόσο εύκολο όμως είναι απαραίτητο προκειμένου να μην δημιουργηθούν παράπονα από το σύντροφό σου. 

Αν είσαι ελεύθερος οι ευκαιρίες που θα έχεις για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα θα είναι σημαντικά περισσότερες από ότι τις προηγούμενες χρονιές μάλιστα είναι πάρα πολύ πιθανό μέσα σε αυτή τη χρονιά να ξεκινήσει μία πολύ σημαντική σχέση, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. 

Επίσης είναι εξίσου πιθανό -αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση- με το Δία στο ζώδιό σου να αποφασίσεις να κάνεις το επόμενο βήμα σε αυτήν, καθώς φαίνεται πως ο Δίας θα έχει μία «επεκτατική διάθεση» που μπορεί να σε οδηγήσει σε πολύ σημαντικές αποφάσεις.

Με την έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 2/10 είναι πιθανό να σε απασχολήσει αρκετά η επικοινωνία που υπάρχει με το ταίρι σου ή με κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κάτι που θα φέρει σημαντικές συνειδητοποιήσεις. Να θυμάσαι πως οι εκλείψεις αυτής της χρονιάς έχουν μία καρμική διάθεση, για αυτό χρειάζεται να είσαι προσεκτικός με τις επιλογές και τις αποφάσεις σου.

Τα επαγγελματικά του Δίδυμου το 2024

Με τον Κρόνο να βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων ο επαγγελματικός τομέας θα μπορούσε να  χαρακτηριστεί ως ο πιο απαιτητικός για αυτή τη χρονιά, μιας και ο Κρόνος είναι ένας αυστηρός κριτής και ένας πολύ σημαντικός διδάσκαλος. Αυτό που πιθανό να σου υπενθυμίσει φέτος είναι αρετές όπως η υπομονή και η επιμονή, προκειμένου να κατακτήσεις τις κορυφές που θέλεις και να κερδίσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους.

Ίσως κάποια διαστήματα αυτή τη χρονιά να είναι αρκετά πιεστικά στη δουλειά ίσως να αναλάβεις μία καινούργια θέση η οποία θα έχει περισσότερες ευθύνες αλλά και περισσότερες ευκαιρίες για την επαγγελματική σου εξέλιξη, όλα αυτά είναι πιθανά σενάρια με τον Κρόνο να βρίσκεται σε αυτή τη θέση.

Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως στο ζώδιο των Ιχθύων βρίσκεται και ο Ποσειδώνας εδώ και πολλά χρόνια (φέτος επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί κατά τις τελευταίες πέντε ημέρες του ζωδίου σου) και καταδεικνύει πως χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός με επαγγελματικές αποφάσεις, καθώς μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες «ευκαιρίες» οι οποίες όμως δεν θα είναι όπως φαίνονται. 

Πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση και πριν κάνεις οποιαδήποτε επιλογή αφορά τα επαγγελματικά θα χρειαστεί να έχεις κατά νου το ρητό που λέει πως «ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός» γιατί ο Ποσειδώνας μπορεί να δημιουργήσει μία θολή κατάσταση, η οποία θα κάνει αρκετές προτάσεις, επιλογές ακόμα και πρόσωπα να φαίνονται «χρυσή ευκαιρία» χωρίς όμως να είναι.

Ο Σεπτέμβριος  θα είναι ένας πολύ σημαντικός και κομβικός μήνας όσον αφορά επαγγελματικές κινήσεις και αποφάσεις, καθώς η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων (18/9) μπορεί να δημιουργήσει πίεση στη δουλειά, προσπάθησε να μην την αφήσεις να καθορίσει τις αποφάσεις σου. 

ΔΙΔΥΜΟΣ 2024

Για σένα που είσαι Δίδυμος να ξέρεις ότι το 2024 θα σου μείνει αξέχαστο! Μάθε το λόγο. Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529.

Διάβασε επίσης:

 Πως θα είναι ο Δίδυμος στα αισθηματικά του το 2024.

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
Αγορά πακέτα SMS