Ιχθύς 2024: Έγκυρες ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Βαθμολογία: 
No votes yet

Ιχθύ το 2024 είναι ένα έτος οριοθέτησης, δουλειάς και προσπάθειας για την επίτευξη των στόχων σου, ένα έτος «σποράς» που θα σε οδηγήσει να προσπαθήσεις τώρα γιατί μετά από λίγο θα έρθει και η ανταμοιβή. Διαβάστε παρακάτω τι περιμένει τον Ιχθύ το 2024 από την αστρολόγο Φούλα Γρηγοροπούλου.

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιχθύ με τις κρίσιμες ημερομηνίες του 2024

Η παρουσία του Κρόνου στο δικό σου ζώδιο θα τονίσει ζητήματα τα οποία αφορούν τις σχέσεις με τους σημαντικούς «άλλους» της ζωής σου, αυτό είναι κάτι που θα γίνει πιο έντονο το Σεπτέμβριο με την Πανσέληνο/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο δικό σου άξονα (Παρθένου-Ιχθύων) στις 18/9, που θα καταδείξει ακόμα πιο έντονα τοξικές σχέσεις και σχέσεις οι οποίες χρειάζονται επειγόντως αλλαγές. 

Το αίτημα του Κρόνου είναι να περνάς από το φίλτρο της λογικής και να βλέπεις ρεαλιστικά οτιδήποτε σε ενδιαφέρει σε κάθε επίπεδο, αυτό δεν θα είναι πάντα εύκολο καθώς στο δικό σου ζώδιο βρίσκεται και ο Ποσειδώνας που πρεσβεύει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που πρεσβεύει ο Κρόνος. Ο Κρόνος αναζητά όρια ο Ποσειδώνας λειτουργεί καλύτερα μέσα στο χάος και μέσα σε αυτό θα κινούνται κατά διαστήματα τα συναισθήματα αλλά και οι σκέψεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί να δώσουν όσοι έχουν γεννηθεί κατά τις πέντε τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου, καθώς θα βρίσκονται στην άμεση επιρροή του Ποσειδώνα για αυτή τη χρονιά. 

Ο Δίας θα είναι στο ζώδιο του Ταύρου έως και τις 25/5 κάτι που δείχνει πως θα έχεις έναν πολύ υποστηρικτικό περίγυρο και θα υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου οι οποίοι θα σε ακούν, θα σε συμβουλεύουν και θα σου προσφέρουν ηθική και πρακτική στήριξη σε ζητήματα που σε απασχολούν, κάτι που θα είναι πάρα πολύ σημαντικό και για τη ψυχολογία σου αλλά και για την επίτευξη των στόχων σου. 

Από τις 26/5 ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων (σε αυτή τη θέση θα παραμείνει για ένα έτος) δημιουργώντας ευκαιρίες για θέματα τα οποία αφορούν κάποιες οικογενειακές υποθέσεις, οικογενειακές υποχρεώσεις αλλά και σε οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι είτε μεταφορικά είτε κυριολεκτικά, δηλαδή σαν ακίνητο.

Φέτος ο Πλούτωνας θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου από 21/1 έως 1/9 και έπειτα -αφού γυρίσει για λίγο ανάδρομος στον Αιγόκερω- θα περάσει οριστικά στον Υδροχόο στις 20/11 και θα παραμείνει για 20 περίπου χρόνια. 

Η επιρροή του θα γίνει αισθητή μόνο σε όσους έχουν γεννηθεί κατά τις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου σου και φαίνεται πως θα ενισχύσει τη διαίσθησή σου αλλά μπορεί να δημιουργεί πιο συχνά σκέψεις οι οποίες θα σε βάζουν σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σεναρίων, προσπάθησε να φιλτράρεις αυτές τις σκέψεις και αυτά τα σενάρια ώστε να μην τα αφήνεις να σε επηρεάζουν. 

Οι τρεις από τις τέσσερις εκλείψεις για αυτή τη χρονιά θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Κριού-Ζυγού (25/3, 8/4, 2/10) καταδεικνύοντας πως ο οικονομικός τομέας θα είναι ο δεύτερος που θα σε απασχολήσει αρκετά (πέρα από τον τομέα των σχέσεων) και αυτός θα χρειαστεί προσοχή (ιδιαίτερα στα διαστήματα των εκλείψεων) και συνετές κινήσεις, ώστε να μην υπάρξει κάποια «απώλεια» στους πόρους και τα έσοδα σου είτε με άμεσο είτε με έμμεσο τρόπο.

Τα αισθηματικά του Ιχθύ το 2024

Με τον Κρόνο να βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και να δημιουργεί έντονα την ανάγκη για δέσμευση, αυτή τη χρονιά θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση. Μάλιστα σε περίπτωση που βρίσκεσαι σε μία σχέση η οποία σε καλύπτει, φέτος είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μία σημαντική δέσμευση όπως για παράδειγμα η επισημοποίηση της. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση για την οποία δεν είσαι σίγουρος όσον αφορά τις προσδοκίες σου αλλά και την εξέλιξή της τότε το φθινόπωρο με την έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο δικό σου άξονα (18/9) θα χρειαστεί να πάρεις μία πολύ σημαντική απόφαση, η οποία θα καθορίσει την εξέλιξη της και θα καταδείξει αν αυτή η σχέση θα συνεχίσει ή αν θα την αφήσεις πίσω σου.

Σε γενικότερο πλαίσιο αυτή είναι μία χρονιά η οποία θα φέρει σχέσεις και γνωριμίες στο προσκήνιο δημιουργώντας κάποια «τεστ αντοχής» σε αυτές, από τα οποία δεν θα επηρεαστεί μια σχέση/γνωριμία που έχει στηριχθεί σε γερές βάσεις. Αν έχεις γεννηθεί κατά τις τελευταίες πέντε ημέρες του ζωδίου σου θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση, καθώς ο Ποσειδώνας πολλές φορές θα πασπαλίζει με χρυσόσκονη γνωριμίες, λόγια, συναισθήματα, πρόσωπα και καταστάσεις, κάτι που θα δυσκολεύει τις αποφάσεις σου.

Αν είσαι ελεύθερος με το Δία να βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι και τα τέλη Μαΐου φαίνεται πως δεν θα δυσκολευτείς να βρεις το ταίρι σου, καθώς θα υπάρχει μία άκρως επικοινωνιακή διάθεση και κοινωνική άνεση η οποία θα σε φέρνει σε επαφή με κόσμο και θα σε «πηγαίνει» σε μέρη όπου δεν θα περνάς απαρατήρητος!

Επίσης νέες γνωριμίες φαίνεται πως θα έρθουν μέσω κοινών γνωστών και ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον, καθώς οι προσκλήσεις και οι κοινωνικές συναναστροφές θα αποτελέσουν ένα πολύ καλό μέσο για αυτές.

Να θυμάσαι πως το πιο απαιτητικό κομμάτι αυτής της χρονιάς είναι να κάνεις την κατάλληλη επιλογή για εσένα και να μην «ακολουθήσεις» πρόσκαιρα συναισθήματα, τα οποία θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν σε συναισθηματικά ριψοκίνδυνες αποφάσεις.

Τα επαγγελματικά του Ιχθύ το 2024

Αυτή η χρονιά μπορεί να φέρει επαγγελματική αναγνώριση και άνοδο όμως αυτές μπορεί να έρθουν μέσα από απαιτήσεις και καταστάσεις στις οποίες θα κληθείς να δείξεις τις ικανότητες και τις δυνατότητές σου.

Ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σου ενισχύει τη θέληση, την επιμονή και την υπομονή σου, οι οποίες θα αποτελέσουν βασικούς συμμάχους σου απέναντι στις απαιτήσεις και τις ευθύνες που θα συναντήσεις φέτος. Η ατσάλινη θέληση θα σε βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σου καθώς θα είναι πολύ πιο εύκολο να συγκεντρωθείς σε αυτούς και βήμα-βήμα να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με το Δία να βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι και τα τέλη Μαΐου είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνεις κάποια σεμινάρια, μία μετεκπαίδευση ή κάποιο ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους από το οποίο θα βγεις κερδισμένος. Φέτος χρειάζεται να επενδύσεις σε νέες γνώσεις καθώς αυτές θα είναι πάρα πολύ βοηθητικές για την επαγγελματική σου εξέλιξη.

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας σχετικά με την εξέλιξη κάποιων επαγγελματικών σχέσεων ή μιας συνεργασίας, καθώς η έκλειψη Σελήνης στις 18/9 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια και να καταδείξει κάποιες συμπεριφορές, οι οποίες ενδεχομένως να σε εκπλήξουν. Αυτό πιθανό να αποτελέσει και την αιτία για να βάλεις τα όρια σου απέναντι σε οτιδήποτε σου δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα και επηρεάζει τη διάθεση σου ή τη δουλειά. 

ΙΧΘΥΣ 2024

Για σένα που είσαι Ιχθύς το 2024 το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα βαρεθείς. Μάθε το λόγο! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529.

Διάβασε επίσης:

Πως θα είναι ο Ιχθύς στα αισθηματικά του το 2024

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
Αγορά πακέτα SMS