Κριός 2024: Έγκυρες ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Βαθμολογία: 
No votes yet

Κριέ το 2024 είναι ένα πολύ σημαντικό έτος για το ζώδιό σου καθώς οι τρεις από τις τέσσερις εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκειά του θα γίνουν στο δικό σου άξονα  (Κριού-Ζυγού) και θα φέρουν καρμικές αλλαγές, αποφάσεις αλλά και συνειδητοποιήσεις σχετικά με προσωπικές, επαγγελματικές ακόμα και κοινωνικές σχέσεις. Διαβάστε παρακάτω τι περιμένει τον Κριό το 2024 από την αστρολόγο Φούλα Γρηγοροπούλου.

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό με τις κρίσιμες ημερομηνίες του 2024

Η πρώτη έκλειψη (Σελήνης) που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου στις 25/3 θα δώσει τα πρώτα «δείγματα» και θα καταδείξει σχέσεις οι οποίες με κάποιο τρόπο χρειάζονται αλλαγές προκειμένου να συνεχίσουν να είναι λειτουργικές. Τα ζητήματα του παρελθόντος θα παίξουν μεγάλο ρόλο σε αυτή την πρώτη έκλειψη της χρονιάς και με βάση αυτά θα κληθείς να πάρεις τις αποφάσεις σου.

Η δεύτερη έκλειψη (Ηλίου) θα πραγματοποιηθεί στη 19η μοίρα του ζωδίου σου στις 8/4 και η περίοπτη θέση του Χείρωνα (ακριβώς δίπλα στον Ήλιο και τη Σελήνη) καταδεικνύει παλαιότερα «τραύματα» τα οποία θα έρθουν στο προσκήνιο και θα αποτελέσουν την αιτία ξεκαθαρισμάτων σε προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις.

Η τελευταία έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου για αυτή τη χρονιά θα είναι στο πολικό ζώδιο του Ζυγού (10η μοίρα) στις 2/10, η οποία θα δώσει και την τελική «μορφή» σε σχέσεις που σε απασχόλησαν όλη αυτή τη χρονιά, προσπάθησε να μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις κάτι που αποτελεί μεγάλη πιθανότητα. 

Ενδιάμεσα στις 18/9 θα πραγματοποιηθεί μία έκλειψη Σελήνης (η μοναδική που δεν θα είναι στο δικό σου άξονα) καθώς θα γίνει στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων (25η μοίρα) και θα φέρει στο προσκήνιο απωθημένα, βαθύτερα συναισθήματα αλλά και κάποια θέματα του παρελθόντος. Εκείνο το διάστημα θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή και στην καθημερινότητά σου, όπως επίσης και στα εργασιακά θέματα καθώς η παραμικρή πίεση θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή για ξεσπάσματα.

Ο Κρόνος εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων καταδεικνύοντας πως το μεγαλύτερο στοίχημα φέτος είναι να αφήσεις οριστικά πίσω ζητήματα που βαραίνουν την ψυχή σου και να μην αφήσεις ανασφάλειες και ανησυχίες να σε βάλουν σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών συναισθημάτων, ο οποίος θα εκφράζεται είτε στη διάθεσή σου είτε στην καθημερινότητά σου.

Ο Δίας θα βρίσκεται έως και τα τέλη Μαΐου στο ζώδιο του Ταύρου φέρνοντας ευκαιρίες για κέρδη κι έσοδα στο ταμείο σου, γενικότερα ο Δίας από αυτό το ζώδιο θα ενισχύει με κάθε τρόπο τους πόρους σου και πολλές φορές αυτές οι ευκαιρίες θα έρχονται εντελώς ξαφνικά.

Από τις 26/5 θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων (όπου θα παραμείνει έως και τον Ιούνιο του 2025) από το οποίο θα σε βάλει στη διαδικασία να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, να κάνεις νέες «συμμαχίες», να λύσεις τυχόν διαφορές με αδέρφια, ξαδέρφια και λοιπούς συγγενείς και να ενισχύσεις κάποιες σχέσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη ζωή σου. Επίσης κατά το δεύτερο μισό αυτής της χρονιάς είναι πολύ πιθανό να κάνεις και κάποιες συμμαχίες στη δουλειά, οι οποίες θα είναι πάρα πολύ βοηθητικές για τους στόχους σου.

Ο Πλούτωνας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω όμως δεν θα παραμείνει εκεί για πολύ καθώς στις 21/1 θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου, θα ξανά επιστρέψει στον Αιγόκερω στις 2/9 για να φύγει οριστικά από αυτό το ζώδιο στις 19/11. Το διάστημα που θα βρίσκεται εκεί ενδεχομένως να φέρει κάποιες προκλήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο -για όσους έχουν γεννηθεί τις δύο τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου- όμως καταδεικνύει πως αυτή η χρονιά αποτελεί το τέλος ενός πολύ απαιτητικού διαστήματος με πολλές προκλήσεις και τριγμούς στη δουλειά.

Από τη νέα του θέση στον Υδροχόο (θα βρίσκεται από τις 21/1 έως και την 1/9 και μετά θα περάσει οριστικά σε αυτό το ζώδιο στις 20/11) θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο που βλέπεις φιλικές σχέσεις και ανθρώπους που μοιράζεσαι κοινά όνειρα και στόχους. Αυτά φαίνεται πως θα περάσουν από ολική «μεταμόρφωση», κάποιες φιλικές σχέσεις θα εξελιχθούν κάποιες άλλες φαίνεται πως θα μείνουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, ιδιαίτερα αν συνειδητοποιήσεις πως δεν υπάρχει πλέον ταύτιση ιδεών και απόψεων.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ενέργεια του Πλούτωνα από το νέο του ζώδιο για αυτή τη χρονιά θα γίνει εμφανής μόνο σε όσους έχουν γεννηθεί κατά τις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου σου.

Τα αισθηματικά για τον Κριό το 2024

Αυτή η χρονιά θα είναι κομβική για την προσωπική σου ζωή καθώς όπως ήδη αναφέρθηκε οι τρεις από τις τέσσερις εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της θα γίνουν στον άξονα σου, κάτι που θα φέρει αλλαγές και συνειδητοποιήσεις. 

Αυτές οι συνειδητοποιήσεις είναι πιθανό να γίνουν μέσα από προκλητικές και απαιτητικές καταστάσεις αλλάζοντας τη ροή των αισθηματικών σου αναγκών, των επιθυμιών, ακόμα και των επιλογών σου, για αυτό και το 2024 θα αποτελέσει μία πολύ σημαντική χρόνια. 

Οι μήνες που μπορεί να φέρουν κάποιες αλλαγές είναι ο Μάρτιος, ο Απρίλιος αλλά και ο Οκτώβριος, τότε χρειάζεται να δώσεις προσοχή στο κομμάτι των σχέσεων και να αποφύγεις οποιαδήποτε παρορμητική κίνηση θα μπορούσε να οδηγήσει σε αποτελέσματα που δεν θέλεις. 

Η παρόρμηση θα είναι χαρακτηριστικό των αποφάσεων σου, ούτως ή άλλως ανήκεις στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, όμως φαίνεται πως αυτό το χαρακτηριστικό θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο αυτή τη χρονιά λόγω των εκλείψεων. 

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα χρειαστεί να σκεφτείς τι είναι αυτό που προσδοκάς από αυτή, αν οι συναισθηματικές σου ανάγκες καλύπτονται, αν νιώθεις έτοιμος να κάνεις ένα ακόμα βήμα ή για ποιους λόγους μπορεί να μη νιώθεις έτοιμος, όλα τα παραπάνω είναι ερωτήματα τα οποία θα σε απασχολήσουν πολύ μέσα σε αυτή τη χρονιά και θα καταδείξουν την εξέλιξη μιας σχέσης. 

Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό να συμβούν πράγματα τα οποία θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως καρμικά, καθώς μπορεί να υπάρξει μία πολύ σημαντική γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις και να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο θα σε οδηγήσει να δεις μέσα από μία εντελώς διαφορετική οπτική τις δικές σου προσωπικές και αισθηματικές ανάγκες.

Κατά το δεύτερο εξάμηνο αυτής της χρονιάς με το Δία να βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, να συναναστραφείς με ανθρώπους που έχουν μία διαφορετική θέαση των πραγμάτων και φαίνεται πως θα βγεις κερδισμένος σε διάφορα επίπεδα, καθώς θα έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που έχουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες απόψεις και πολύ πιθανό να κάνεις και μία σχέση με ένα πρόσωπο που θα βρεις εξίσου ενδιαφέρουσα την προσωπικότητα του.

Τα επαγγελματικά για τον Κριό το 2024

Το 2024 είναι ένα έτος το οποίο θα δημιουργήσει αντικρουόμενα συναισθήματα και διλήμματα σχετικά με τη δουλειά καθώς από τη μία είναι πολύ πιθανό να νιώθεις πως υπάρχουν πράγματα τα οποία σε κρατούν «παγιδευμένο» και δεν σε αφήνουν να ανοίξεις τα φτερά σου και να κερδίσεις επαγγελματικούς στόχους, από την άλλη όμως μικρά επιτεύγματα θα ενισχύουν την πίστη στον εαυτό σου και τις ικανότητές σου και θα σου δείχνουν πως μπορείς να κάνεις πάρα πολλά πράγματα αρκεί να το αποφασίσεις.

Το πρώτο εξάμηνο αυτής της χρονιάς φαίνεται πως θα φέρει περισσότερες ευκαιρίες για έξτρα έσοδα και νέες οικονομικές συμφωνίες μάλιστα τέτοιου είδους ευκαιρίες μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους εκεί που δεν το  περιμένεις.

Κατά το δεύτερο μισό της χρονιάς αφιέρωσε κάποιο από το χρόνο και την προσοχή σου σε ζητήματα τα οποία αφορούν σεμινάρια, πιστοποιήσεις και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σου προσφέρει νέες γνώσεις, καθώς αυτές θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο στην επίτευξη κάποιων επαγγελματικών στόχων.

Αν έχεις γεννηθεί κατά τις δύο τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου είναι πιθανό να  υπάρξουν και φέτος κάποιες προκλήσεις -ιδιαίτερα τις πρώτες ημέρες αυτής της χρονιάς και το φθινόπωρο- όμως έπειτα θα ξεκινήσει ένα διάστημα που δεν θα έχει τις απαιτήσεις που υπήρξαν μέχρι τώρα και σε ταλαιπώρησαν αρκετά.

Τέλος αξίζει να θυμάσαι  πως αυτή η χρονιά μπορεί να τεστάρει επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες κάποιες φαίνεται πως θα αντέξουν κάποιες ίσως να ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους, σε κάθε περίπτωση να έχεις στο μυαλό σου πως «ουδέν κακόν αμιγές καλού». 

ΚΡΙΟΣ 2024

Για σένα που είσαι Κριός μεγάλες ευκαιρίες έρχονται το 2024. Μάθε σε ποιον τομέα και τι θα γίνει στο 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529.

Διάβασε επίσης:

Πως θα είναι ο Κριός στα αισθηματικά του το 2024.

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
Αγορά πακέτα SMS