Λέων 2024: Έγκυρες ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Βαθμολογία: 
No votes yet

Λέων το 2024 είναι ένα έτος το οποίο έρχεται με καλά νέα καθώς φέτος οι εκλείψεις γίνονται σε ένα φιλικό άξονα ζωδίων προς εσένα (Κριού-Ζυγού), κάτι που δείχνει πως η ταλαιπωρία που υπήρξε τα τελευταία δύο χρόνια περίπου και αφορούσε οικογενειακές και επαγγελματικές υποθέσεις πλέον ανήκει στο παρελθόν! Αυτό είναι το πιο θετικό νέο για εσένα αυτή τη χρονιά που θα σε βοηθήσει να «ανασάνεις» και να δεις πλέον καθαρά και ξάστερα τα δεδομένα στον επαγγελματικό τομέα και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Διαβάστε παρακάτω τι περιμένει τον Λέοντα το 2024 από την αστρολόγο Φούλα Γρηγοροπούλου.

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα με τις κρίσιμες ημερομηνίες του 2024

Ο Κρόνος εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και να δημιουργεί πιο επιτακτικά την ανάγκη ορθής διαχείρισης ζητημάτων που αφορούν οικονομικά, κληρονομικά, δάνεια, ασφαλιστικούς φορείς και όλα αυτά τα οποία επηρεάζουν το ταμείο σου αλλά δεν ανήκουν σε αυτά που κερδίζεις από τη δουλειά σου αλλά σε αυτά που με κάποιο τρόπο διαχειρίζεσαι είτε μαζί με άλλους είτε για λογαριασμό άλλων. Μέσα από κάποιες καταστάσεις ίσως νιώσεις την ανάγκη να κάνεις μία πιο σωστή διαχείριση στα παραπάνω, αν έχεις κάποιο συνέταιρο θα χρειαστεί να δεις προσεκτικά και τα κοινά οικονομικά σας ζητήματα ώστε αυτά να μην αποτελέσουν αιτία διαξιφισμών και αντιπαραθέσεων.

Ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου έως τις 25/5 καταδεικνύοντας ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης και τύχη μέσα από κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες. Μία προαγωγή στη δουλειά είναι ένα επίσης πιθανό σενάριο, καθώς φαίνεται πως με κάποιο τρόπο κατά το πρώτο μισό του έτους θα βγαίνεις κερδισμένος σε θέματα που αφορούν στην καριέρα σου. 

Από τις 26/5 θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων καταδεικνύοντας πως στο δεύτερο μισό αυτού του έτους θα διευρύνεις το φιλικό σου περίγυρο, θα κάνεις νέους φίλους  και θα έχεις πιο έντονη κοινωνική διάθεση. Δεν αποκλείεται όχι απλά να γνωρίσεις νέα πρόσωπα αλλά να κάνεις και σχέσεις οι οποίες θα είναι πάρα πολύ σημαντικές για εσένα στη συνέχεια, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό είτε σε φιλικό επίπεδο.

Μία σημαντική πλανητική μετακίνηση αυτή τη χρονιά είναι του Πλούτωνα που θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου στις 21/1 θα παραμείνει έως και την 1η του Σεπτεμβρίου και έπειτα θα επιστρέψει για λίγο καιρό ανάδρομος στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω και θα περάσει οριστικά πλέον στον Υδροχόο στις 20/11.

Στη νέα του θέση θα παραμείνει για περίπου 20 χρόνια καταδεικνύοντας πως βρίσκεσαι στο κατώφλι μιας σημαντικής περιόδου που θα φέρει πολλές αλλαγές και ανακατατάξεις στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, αυτό για φέτος θα γίνει εμφανές μόνο σε όσους έχουν γεννηθεί κατά τις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Κάποιες προσωπικές σχέσεις όπως και κάποιες συνεργασίες θα μπουν στο μικροσκόπιο και μέσω συγκεκριμένων καταστάσεων θα κληθείς να δεις αν και κατά πόσο αυτές εξυπηρετούν κάποιο σκοπό στη ζωή σου ή αν βρίσκονται σε αυτή «τιμής ένεκεν». Ο Πλούτωνας θα οδηγήσει σε σημαντικές αλλαγές μεταμορφώνοντάς τον τρόπο που βλέπεις τις σχέσεις αλλά και κάποια πρόσωπα που αυτή τη στιγμή παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου.

Ένα άλλο σημαντικό γεγονός για εσένα είναι η ανάδρομη πορεία του Άρη που θα ξεκινήσει στο ζώδιό σου στις 6/12, καταδεικνύοντας πως ο τελευταίος μήνας αυτής της χρονιάς θα σε βρει να αναμοχλεύεις ζητήματα του παρελθόντος, κάτι που μπορεί να επηρεάσει και να περιορίσει την ενέργειά σου, καθώς θα σου δημιουργήσει εσωτερική κόπωση. Προσπάθησε να μην αφιερώσεις χρόνο σε ζητήματα τα οποία ανήκουν στο παρελθόν και δεν υπάρχει λόγος να βρίσκονται στο παρόν. Στο παραπάνω διάστημα θα χρειαστεί περισσότερη ξεκούραση και λιγότερο άγχος προκειμένου να μην επηρεάσει σημαντικά την ενέργειά σου.

Οι εκλείψεις αυτής της χρονιάς θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Κριού-Ζυγού (25/3, 8/4 και 2/10) καταδεικνύοντας την ανάγκη επίλυσης ζητημάτων που μπορεί να υπάρχουν σε συγγενικές, κοινωνικές ακόμα και φιλικές σχέσεις.

Μία και μοναδική θα είναι η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων (18/9) καταδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι τα οικονομικά ζητήματα θα παίξουν πολύ μεγάλο ρόλο μέσα σε αυτή τη χρονιά και όσο πιο συνετή είναι η διαχείριση τους τόσο καλύτερο αποτέλεσμα θα φέρουν.

Τα αισθηματικά του Λέοντα το 2024

Με τον Κρόνο να βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων αυτή είναι μία χρονιά ενδοσκόπησης και περισυλλογής, η οποία από τη μία θα σε φέρει πιο κοντά με τα συναισθήματά σου από την άλλη όμως μπορεί να σου δημιουργεί μια εσωτερική ανησυχία η οποία κατά διαστήματα θα επηρεάζει από τα συναισθήματα μέχρι και τη διάθεση σου.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, θα βοηθήσει πολύ να εκφράζεις σκέψεις ακόμα και ανησυχίες στο ταίρι σου διαφορετικά είναι πιθανό να δημιουργηθεί συναισθηματική απόσταση η οποία μετά θα μπορούσε να φέρει και φυσική απόσταση/απομάκρυνση.

Αν έχεις γεννηθεί κατά τις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου σου είναι πιθανό να υπάρξουν πολύ σημαντικές εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων, αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η οποία έχει κάνει τον κύκλο της τότε φέτος θα υπάρξουν οι συνθήκες που θα οδηγήσουν σε αυτή τη συνειδητοποίηση και έπειτα στη διαχείριση της με νέα δεδομένα. 

Αν είσαι ελεύθερος το πρώτο μισό της χρονιάς θα έχει ευκαιρίες για γνωριμίες μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό αλλά και στο ευρύτερο σου περιβάλλον, όμως φαίνεται πως μετά τις 26/5 με το Δία να βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων θα υπάρξουν ακόμα περισσότερες ευκαιρίες μέσα από κοινωνικές εμφανίσεις, προσκλήσεις φίλων και μέσω της ενασχόλησης σου με συλλογικές δραστηριότητες.

Στο τέλος αυτής της χρονιάς όπου ο Άρης θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου είναι πολύ πιθανό να έρθει η αναζωπύρωση ενός φλερτ από το παρελθόν, όμως σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στα δεδομένα που θα υπάρχουν εκείνο το διάστημα, ώστε να δεις αν αξίζει να αφιερώσεις ξανά ενέργεια και χρόνο σε κάτι που έρχεται από τα παλιά.

Τα επαγγελματικά του Λέοντα

Με το Δία να βρίσκεται μέχρι και τα τέλη Μαΐου στο ζώδιο του Ταύρου και σε κάποιες στιγμές να έρχεται πολύ κοντά με τον Ουρανό, φαίνεται πως και αυτή είναι μία χρονιά που θα υπάρξουν αλλαγές και ουρανοκατέβατες ευκαιρίες για εσένα στη δουλειά.

Μία επαγγελματική ευκαιρία είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνισή της κατά την Άνοιξη, αυτό που χρειάζεται είναι να δώσεις προσοχή σε οποιαδήποτε απόφαση και αν πάρεις καθώς φαίνεται πως οι κινήσεις που θα κάνεις φέτος για τη δουλειά θα φέρουν μόνιμα αποτελέσματα. 

Μία νέα επαγγελματική θέση ανήκει στα πιθανά σενάρια αυτής της χρονιάς βέβαια δεν αποκλείεται να υπάρξει και αύξηση της δουλειάς κάτι που από τη μία φέρνει περισσότερες ώρες εργασίας και πιθανό περισσότερες ευθύνες αλλά από την άλλη φέρνει και περισσότερες ευκαιρίες επαγγελματικής προόδου.

Το μεγάλο στοίχημα αυτής της χρονιάς είναι τα οικονομικά, χρειάζεται να δώσεις προσοχή σε αυτό το κομμάτι που σχετίζεται και με τα επαγγελματικά, κυρίως αν βρίσκεσαι σε μία δουλειά που έχεις συνεταίρους για παράδειγμα αν έχεις μία επιχείρηση με κάποιο ή κάποια πρόσωπα θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη σημασία σε συμφωνίες μεταξύ σας, στις επιχειρηματικές σας ιδέες αλλά και τις επενδύσεις σας οι οποίες χρειάζεται να είναι αποτέλεσμα προσεκτικού σχεδιασμού.

Το Φθινόπωρο και ιδιαίτερα ο Σεπτέμβριος είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός μήνας που μπορεί να φέρει αρκετές εξελίξεις σε σχέσεις με συνεταίρους και τα κοινά σας αποκτήματα. 

ΛΕΩΝ 2024

Για σένα που είσαι Λέων θα νιώσεις την αλλαγή του χρόνου με θετικά γεγονότα. Μάθε σε ποιους τομείς!

Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529.

Διάβασε επίσης:

Πως θα είναι ο Λέων στα αισθηματικά του το 2024.

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης: