Ταύρος 2024: Έγκυρες ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Βαθμολογία: 
No votes yet

Ταύρε το 2024 είναι ένα έτος που κατά το ήμισυ του ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σου -σε κάποιες στιγμές θα έρχεται πολύ κοντά και με τον Ουρανό που βρίσκεται επίσης στο ζώδιό σου- καταδεικνύοντας πως θα υπάρξουν αρκετές «εκπλήξεις», ευκαιρίες, αλλαγές και ξαφνικά γεγονότα στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Διαβάστε παρακάτω τι περιμένει τον Ταύρο το 2024 από την αστρολόγο Φούλα Γρηγοροπούλου.

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο με τις κρίσιμες ημερομηνίες του 2024

Δίας/Ουρανός μπορούν να κάνουν το ανέφικτο εφικτό (καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης αλλά και της τύχης) και να φέρουν «ουρανοκατέβατες» ευκαιρίες για νέες συνεργασίες, νέες σημαντικές γνωριμίες αλλά και νέες σχέσεις.

Η απόλυτη σύνοδος Δία/Ουρανού θα πραγματοποιηθεί στην 21η μοίρα του ζωδίου σου στα τέλη του Απριλίου, καταδεικνύοντας πως το τελευταίο δεκαήμερο εκείνου του μήνα θα είναι ανατρεπτικό και συναρπαστικό!

Μέχρι και τα τέλη Μαΐου είναι γεγονός πως θα πετυχαίνεις με μεγαλύτερη ευκολία και με τη βοήθεια της τύχης οτιδήποτε θέλεις, κυρίως αν σχετίζεται με τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. 

Από τις 26/5 ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων όπου θα μείνει για περίπου ένα έτος, αλλάζοντας πεδίο εύνοιας, φέρνοντας περισσότερες ευκαιρίες για τον οικονομικό τομέα. Κάτι φαίνεται πως αλλάζει εκεί αυτή η αλλαγή είναι πιθανό να έρθει μέσα από μία νέα επαγγελματική συμφωνία, η οποία θα έχει θετική επιρροή στο ταμείο σου, μέσα από τη διαπραγμάτευση μιας οικονομικής συμφωνίας που ήδη υπάρχει ή μέσα από μία νέα πηγή εσόδων.

Αυτό που χρειάζεται να έχεις κατά νου είναι να αποφύγεις το ρίσκο  και τις πρόσκαιρες επενδύσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε κέρδη αλλά θα είναι για λίγο. Επίσης θα υπάρχει μια έντονη διάθεση για σπατάλες προσπάθησε να την περιορίσεις, καθώς θα είναι εύκολο να εξανεμιστούν τα έσοδα σου.

Ο Κρόνος εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων καταδεικνύοντας πως και αυτή τη χρονιά  θα δεις κάποιες φιλικές σχέσεις όπως επίσης και τη συμμετοχή σου σε μία ομάδα ανθρώπων μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα και είναι εξίσου πιθανό να υπάρξουν συγκυρίες που θα τεστάρουν το αν και κατά πόσο κάποιες φιλικές σχέσεις έχουν σταθερές βάσεις και βασίζονται την ειλικρίνεια.

Ο Πλούτωνας θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω, όμως πολύ σύντομα μέσα σε αυτή τη χρονιά θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου (από 21/1 έως και 1/9) έπειτα θα περάσει ξανά για λίγο στον Αιγόκερω και στα μέσα του Νοεμβρίου θα περάσει πλέον οριστικά στον Υδροχόο. Το πέρασμα του Πλούτωνα σε αυτό το νέο ζώδιο θα γίνει αισθητό μόνο σε όσους έχουν γεννηθεί τις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου σου και είναι πιθανό να έχουν κάποιες αλλαγές στη δουλειά.

Τέλος οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν αυτή τη χρονιά θα είναι στον άξονα Κριού-Ζυγού κάτι που δείχνει πως η καθημερινότητά σου, η υγεία και η φυσική σου κατάσταση θα αποτελέσουν προτεραιότητα σου. Εάν έλεγες καιρό τώρα ότι θέλεις να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής ή να γραφτείς γυμναστήριο αλλά όλο το ανέβαλλες, οι εκλείψεις αυτής της χρονιάς καταδεικνύουν πως τώρα θα μπεις σε πρόγραμμα! Κατά τα διαστήματα που θα πραγματοποιηθούν (η πρώτη -Σελήνης- θα γίνει στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 25/3, η επόμενη -Ηλίου- θα γίνει στον Κριό στις 8/4 και η τελευταία -Ηλίου- θα γίνει στο Ζυγό στις 2/10) θα είναι τα πιο απαιτητικά διαστήματα τα οποία θα σε οδηγήσουν σε αποφάσεις που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σου αλλά και τις προτεραιότητες που έχεις μέσα σε αυτή.

Η μοναδική έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 18/9 θα φέρει στο προσκήνιο θέματα τα οποία μπορεί να αφορούν φιλικές ή προσωπικές σχέσεις, καταδεικνύοντας πως ίσως να υπάρξουν περισσότερες απαιτήσεις από τους άλλους και να νιώσεις λίγο αδικημένος με αυτό, αν έχεις διάθεση να «διαπραγματευτείς» κάποια ζητήματα που θα προκύψουν εκείνο το διάστημα τότε θα βγεις κερδισμένος.

Τα αισθηματικά για τον Ταύρο το 2024

Αυτή η χρονιά θα έχει εκπλήξεις για εσένα οι οποίες ως επί το πλείστον θα έχουν θετικό πρόσημο ιδιαίτερα για τον τομέα των προσωπικών σχέσεων, καθώς με το Δία να βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι και τα τέλη Μαΐου είναι πολύ πιθανό κάποιοι από τους εκπροσώπους του ζωδίου σου να επισημοποιήσουν μία σχέση που ήδη έχουν και κάποιοι άλλοι να ξεκινήσουν μία νέα σημαντική σχέση με τους καλύτερους οιωνούς! 

Επίσης φαίνεται πως θα αρχίσεις να  δίνεις μεγαλύτερη σημασία σε μία σχέση μία γνωριμία αλλά και σε όλα αυτά τα ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή, κάτι που θα βοηθήσει στην καλύτερη διαχείριση τους.

Ένας σημαντικός μήνας κατά τη διάρκεια του οποίου είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές και νέα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή, είναι ο Σεπτέμβριος καθώς τότε θα πραγματοποιηθεί η έκλειψη Σελήνης (18/9) που θα επηρεάσει αρκετά συναισθήματα, επιλογές, συναισθηματικές ανάγκες αλλά και αποφάσεις. Τότε είναι πιθανό να δημιουργηθούν κάποιες απαιτητικές στιγμές σε μία σχέση ή σε μία γνωριμία που μπορεί να δοκιμάσουν τις αντοχές της όμως αυτό θα έχει και τη θετική του πλευρά, καθώς θα καταλάβεις αν και κατά πόσο είναι σημαντική για εσένα και αν υπάρχει διάθεση εκατέρωθεν να αφιερώσετε χρόνο στα ζητήματα που την αφορούν.

Η προσωπική σου ζωή θα αποτελέσει προτεραιότητα για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα μέσα σε αυτή τη χρονιά, κάτι που θα σε βάλει στη διαδικασία να προσπαθήσεις περισσότερο για θέματα που την αφορούν είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση.

Τα επαγγελματικά για τον Ταύρο το 2024

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα σε αυτή τη χρονιά (από 21/1 έως 1/9 και μετά ξανά -οριστικά αυτή τη φορά- στις 20/11) καταδεικνύει πως θα υπάρξουν ρηξικέλευθες αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η επαγγελματική αναγνώριση και όλοι οι στόχοι που τη συνοδεύουν θα μπουν κάτω από το μικροσκόπιο καθώς ο Πλούτωνας από τη νέα του θέση θα «μεταμορφώσει» τον τρόπο που βλέπεις ζητήματα της δουλειάς αλλά και την καριέρα σου σε γενικότερο πλαίσιο, όμως αυτό θα γίνει αισθητό μόνο σε όσους έχουν γεννηθεί κατά τις δύο πρώτες ημέρες του ζώδιου σου. Ένα πολύ σημαντικό διάστημα για τον επαγγελματικό τομέα -για όλους ανεξαιρέτως τους Ταύρους- είναι από τα μέσα Φεβρουαρίου έως και τα μέσα του Μαρτίου, εκείνο το διάστημα θα χρειαστεί ιδιαίτερη ευελιξία για να αποφύγεις τις εντάσεις και τις προκλήσεις που μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους.

Πέρα από αυτό φαίνεται πως όλη η χρονιά θα έχει σκέψεις, δράσεις και μία αυξημένη κινητικότητα -ενίοτε και νευρικότητα- γύρω από ζητήματα που αφορούν τα εργασιακά και τα επαγγελματικά. 

Αν υπάρχουν κάποια θέματα σχετικά με τη δουλειά ή με κάποιες επαγγελματικές σου σχέσεις, τα οποία κρατάς μέσα σου εδώ και καιρό, τότε θα χρειαστεί να ασχοληθείς μαζί τους και να τους δώσεις προτεραιότητα καθώς από αυτά θα ξεκινήσουν όλες οι σκέψεις, οι δράσεις αλλά και οι αλλαγές που πιθανό να θελήσεις να κάνεις. 

ΤΑΥΡΟΣ 2024

Για σένα που είσαι Ταύρος μπορούν να συμβούν τα πάντα το 2024! Μάθε όσα θα γίνουν. Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529.

Διάβασε επίσης:

Πως θα είναι ο Ταύρος στα αισθηματικά του το 2024.

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
Αγορά πακέτα SMS