Καλοκαιρινές αισθηματικές προβλέψεις 2020, ανά ζώδιο.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (32 votes)
Από την Αλεξάνδρα Βενέτη

Πως θα είναι τα αισθηματικά σου το αυτό το καλοκαίρι; Θα γίνει το μεγάλο βήμα στη σχέση σου; Θα περάσεις αξέχαστες στιγμές με το άτομο που αγαπάς το καλοκαίρι;

Διάβασε το ζώδιο σου και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα είναι το φετινό καλοκαίρι στα αισθηματικά σου!

ΚΡΙΟΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους θα σας επηρεάσει σε συναισθηματικό επίπεδο, ίσως να μην είστε σε θέση να πάρετε γρήγορες αποφάσεις, ενδεχομένως να αμφιβάλλετε για τα αισθήματα σας. Κάποιες καταστάσεις θα τις θεωρήσετε μπερδεμένες και θα δυσκολευτείτε να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τι ακριβώς θέλετε και τι αναζητάτε. Σημαντικό θα είναι για εσάς να προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με τρόπο άμεσο χωρίς ασάφειες, οι απαντήσεις που θα δώσετε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρες.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Διδύμων-Τοξότη δεν αποκλείεται να κάνει κάπως επαναστατικό το πνεύμα σας, ίσως να προσπαθήσετε να αλλάξετε τα δεδομένα σας, ωστόσο θα πρέπει να κινηθείτε σκεπτόμενα και όχι παρορμητικά. Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο ενδεχομένως να βγάλει στην επιφάνεια ανησυχίες, αναγκαίο θα είναι να προσπαθήσετε να ισορροπήσετε τις σκέψεις σας, προσοχή στις εξάρσεις και στα ξεσπάσματα. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για μία νέα αρχή, ωστόσο θα πρέπει οι ενέργειες σας να είναι σκεπτόμενες. Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο σας θα σας ενισχύσει με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, ανάγκη σας θα είναι να κινηθείτε απελευθερωμένα. Πολύ καλά θα τα πάτε στις προσεγγίσεις σας, θα υπάρξει η δυνατότητα για καινούργια σχέση. Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Κρίο.

ΤΑΥΡΟΣ

Δυνατότητα επανασύνδεσης θα σας δώσει η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους, πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του, ουσιαστικά θα είναι στο χέρι σας αν θα δώσετε την ευκαιρία για μία δεύτερη αρχή. Θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας ενθουσιάσουν, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες. Προσπαθήστε να συντονίσετε τις σκέψεις σας, ίσως να χρειαστεί να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά προκειμένου να πάρετε αποφάσεις. Θα σας επηρεάσει τόσο η Σεληνιακή έκλειψη όσο και η Ηλιακή, δεν αποκλείεται να διαφοροποιήσουν τον τρόπο σκέψης σας, ίσως να επαναπροσδιορίσετε και να αναθεωρήσετε.

Εσείς που διατηρείτε σχέση θα πρέπει να προσέξετε πολύ καλά τις αντιδράσεις σας καθώς και τα σχέδια σας τόσο τα παροντικά όσο και τα μελλοντικά. Στην περίπτωση που σας ενδιαφέρει η δέσμευση καλό θα είναι να αποφύγετε τις πιέσεις, δώστε χρόνο στα γεγονότα, προσπαθήστε να κατανοήσετε συναισθηματικά το ταίρι σας. Θα έχετε τη δυνατότητα για μία νέα αρχή, εσείς που είστε χωρισμένοι ή εσείς που αναζητάτε μία καινούργια σχέση θα μπορέσετε να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα και να δώσετε μία δυναμική ώθηση στην προσωπική σας ζωή. Κινηθείτε με αμεσότητα, δώστε το πράσινο φως για προσεγγίσεις, καλό θα είναι να αποβάλετε τις αρνητικές σκέψεις και την αναποφασιστικότητα. Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο σας καθώς και η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Διδύμων-Τοξότη θα σας επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό. Ίσως να ξαναβγούν στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα που όμως τώρα θα πρέπει να ξεκαθαριστούν και να φροντίσετε με αμεσότητα να δοθούν λύσεις. Σε ζητήματα ή προβλήματα που την προηγούμενη περίοδο τα είχατε αφήσει να αιωρούνται τώρα θα αναγκαστείτε να επικεντρωθείτε σε αυτά, να μιλήσετε με ειλικρίνεια, να συζητήσετε και να τακτοποιήσετε οτιδήποτε εκκρεμεί. Θα υπάρξει το ενδεχόμενο για επανασύνδεση, θα δοθεί η ευκαιρία να συναντηθείτε με πρόσωπο από το παρελθόν, ανοιχτή θα είναι η προοπτική της επανένωσης, ουσιαστικά εσείς θα κρατάτε τα ηνία, το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τις δικές σας αποφάσεις.

Στην περίπτωση που προκύψουν καινούργιες γνωριμίες θα πρέπει η στάση σας να είναι ιδιαιτέρως προσεκτική. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις υποσχέσεις και τα παχιά λόγια, σιγουρευτείτε τι μπορείτε να προσφέρετε και ύστερα προχωρήστε σε υποσχέσεις. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου θα σας βοηθήσει να κινηθείτε με κάπως πιο σταθεροποιημένα αισθήματα, θα καταφέρετε να βγείτε από τις αμφιβολίες και τις αμφισβητήσεις. Η στάση σας θα είναι δυναμική, θα είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις. Δεν αποκλείεται να έχετε άνοιγμα για ένα καινούργιο ξεκίνημα, ίσως να προκύψει μία νέα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει και θα σας βοηθήσει να κατασταλάξετε συναισθηματικά. Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από τις αρνητικές καταστάσεις του παρελθόντος, οι σκέψεις σας θα είναι αισιόδοξες και πιο θετικές. Τα συμβάντα θα είναι ενθαρρυντικά, θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργια αρχή τόσο για εσάς τους χωρισμένους που επιθυμείτε επανασύνδεση, όσο και για εσάς που στοχεύετε σε μία καινούργια γνωριμία. Αντικειμενική θα είναι η αντίληψη σας, θα έχετε τη δυνατότητα να πράξετε με σύνεση και να πάρετε αποφάσεις μέσα σε ρεαλιστικά πλαίσια.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, θα παραδειγματιστείτε από παλιές καταστάσεις, θα κινηθείτε με σύνεση και δυναμισμό. Εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση θα μπορέσετε να προχωρήσετε τα βήματα σας, δεν αποκλείεται να παρθούν αποφάσεις σχετικά με το θέμα της δέσμευσης ή της μελλοντικής πορείας. Ο Άρης στον Κριό θα επηρεάσει τον τρόπο σκέψης σας, θα είστε σε θέση να προχωρήσετε σε δυναμικές προσεγγίσεις. Στην περίπτωση που προκύψει άνοιγμα για καινούργια γνωριμία θα έχετε τη δυνατότητα να κινηθείτε άμεσα, πολύ καλά θα κάνετε και δεν θα δημιουργήσετε φραγμούς, ουσιαστικά θα καταφέρετε να βγείτε από τις αναστολές και τις έντονες εσωτερικές ανησυχίες, η στάση σας θα είναι αποφασιστική. Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο.

ΛΕΩΝ

Με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους και με τη Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Διδύμων-Τοξότη δεν θα λείψουν οι αντιφάσεις και οι εσωτερικές ανησυχίες. Διαφοροποιείται ο τρόπος σκέψης σας κατ’ επέκταση και οι ανάγκες σας, θα είναι δύσκολο να διατηρήσετε την εσωτερική σας ισορροπία. Εσείς που έχετε σχέση ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις, θα είναι δύσκολο για σας να κατασταλάξετε συναισθηματικά, δεν θα λείψουν τα πισωγυρίσματα και τα μπερδεμένα συναισθήματα. Ίσως να προσπαθήσετε να επιβληθείτε στο ταίρι σας, αν πάρετε τα ηνία του δεσμού σας και θελήσετε να κατευθύνετε τις καταστάσεις θα πρέπει οι βλέψεις και οι ενέργειες σας να είναι συνετές.

Στην περίπτωση που κάνει την εμφάνιση της καινούργια γνωριμία προσοχή στη στάση σας, αναγκαίο θα είναι να αποφύγετε τις απερισκεψίες και τις παρορμητικές επιλογές. Ο Άρης στον Κριό θα συμβάλλει στον δυναμισμό και στην αυτοπεποίθηση σας, θα είστε σε θέση να προσεγγίσετε με δυναμικό τρόπο. Εσείς οι ελεύθεροι θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε και να κερδίσετε τις συμπάθειες. Οι προσεγγίσεις σας θα είναι άμεσες, ανάγκη σας θα είναι να φλερτάρετε και να δώσετε ένα καινούργιο νόημα στην προσωπική σας ζωή. Θα έχετε άνοιγμα για μία νέα αρχή, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα χειριστείτε τις καταστάσεις. Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους ενδεχομένως να σας φέρει δυσκολία στο να παρθούν αποφάσεις, δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα είδος εσωτερικής σύγχυσης που να μη σας αφήσει να συνειδητοποιήσετε τι ακριβώς συμβαίνει, αμφιβολίες και αμφισβητήσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους. Μετά τις 25 Ιουνίου η ορθή πορεία της Αφροδίτης θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε, να κατανοήσετε και να συνειδητοποιήσετε. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις, ωστόσο θα πρέπει οι αποφάσεις σας να είναι απολύτως συνειδητές.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Διδύμων-Τοξότη δεν αποκλείεται να φέρει συμβάντα που θα διαφοροποιήσουν τον τρόπο σκέψης σας, ίσως να μετανιώσετε για κάποιες ενέργειες ή επιλογές. Δεν θα λείψουν θα ανατρεπτικά γεγονότα, αναγκαίο θα είναι να κινηθείτε με ψυχραιμία, θα πρέπει να αποφύγετε τον πανικό και τις αρνητικές αντιδράσεις. Ο Άρης στους Ιχθείς από τη μια θα σας ενισχύσει με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, από την άλλη πλευρά όμως ενδεχομένως να σας κάνει κάθετους και απόλυτους, για να μπορέσετε να συνεννοηθείτε με το ταίρι σας θα πρέπει να είστε σε θέση να φανείτε διαλλακτικοί. Εσείς οι ελεύθεροι περάστε σε προσεγγίσεις, φλερτάρετε και κινηθείτε με αμεσότητα. Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο.

ΖΥΓΟΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους σας φέρνει αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμούς, αλλάζετε αποφάσεις και επιλογές, δεν αποκλείεται να δείξετε ενδιαφέρον σε πρόσωπα του παρελθόντος. Θα έχετε τη δυνατότητα να επανασυνδεθείτε με πρώην ταίρι, αναγκαίο θα είναι να εξισορροπήσετε τα υπέρ και τα κατά και αναλόγως να πράξετε. Σε μεγάλο βαθμό θα σας επηρεάσει η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου, ανατρεπτικά συμβάντα ίσως να σας φέρουν εκνευρισμό και να ενισχύσουν τις εσωτερικές σας ανησυχίες, θα πρέπει να προσπαθήσετε να κινηθείτε ψύχραιμα και μεθοδικά. Ο Άρης στον Κριό θα φέρει αλλαγές στις διαθέσεις σας, από πλευράς σας δεν θα λείψουν οι εξάρσεις, οι επαναστατικές τάσεις και η ανάγκη για ανεξαρτησία.

Εσείς που διατηρείτε σχέση θα πρέπει να προσέξετε πολύ καλά τη στάση που θα κρατήσετε στο ταίρι σας, προσοχή στην αντιδραστικότητα και στον εγωκεντρισμό. Ανταγωνιστικές θα γίνουν οι διαθέσεις σας, ίσως να προσπαθήσετε να επιβληθείτε και να περάσετε το δικό σας, προσοχή να μη δημιουργήσετε εντάσεις και καβγάδες που θα βάλουν σε κίνδυνο την πορεία του δεσμού σας. Οι ελεύθεροι  προσεγγίστε, κινηθείτε απελευθερωμένα, θα έχετε τη δυνατότητα να κατακτήσετε και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους θα έχει άμεση επίδραση στον τρόπο σκέψης σας, ανασφάλειες θα κάνουν την εμφάνιση τους, δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν διφορούμενες σκέψεις. Ίσως να μην είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις, προσοχή στις παρερμηνεύσεις, ενδεχομένως να μην καταφέρετε να εκλογικεύσετε τα συμπεράσματα σας. Είναι πολύ πιθανό να βγει στην επιφάνεια η αδύναμη πλευρά του χαρακτήρα σας, συναισθηματικά θα μπερδευτείτε, θα είναι δύσκολο για εσάς να βρείτε την άκρη του νήματος και να κατασταλάξετε συναισθηματικά. Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο θα σας βοηθήσει να βάλετε τις σκέψεις σας σε μία σειρά, θα μπορέσετε να εστιάσετε στη ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων.

Εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση θα έχετε την ευκαιρία να σταθεροποιηθείτε και να κατευθυνθείτε προς μία πιο δεσμευτική εξέλιξη. Ο Άρης στους Ιχθείς θα σας βοηθήσει να κινηθείτε δυναμικά, οι ελεύθεροι προσεγγίστε, φλερτάρετε, θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Σε περίπτωση που αναζητάτε μία καινούργια αρχή ή μία νέα σχέση θα σας δοθεί η ευκαιρία να διαγράψετε το παρελθόν για να προχωρήσετε μπροστά με καινούργιο πρόσωπο. Συντονίστε τις ενέργειες σας, προσεγγίστε, εκδηλωθείτε, προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τα ανοίγματα και τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμοί θα υπάρξουν στην προσωπική σας ζωή, δεν αποκλείεται να αλλάξετε αποφάσεις, ίσως να διαφοροποιήσετε τις βλέψεις σας. Με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους παρελθοντικά πρόσωπα, ενδεχομένως να θελήσετε να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία σε σχέση που στο παρελθόν είχε άδοξη κατάληξη. Εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό θα αναρωτηθείτε, θα συνειδητοποιήσετε και θα προσπαθήσετε να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Διδύμων-Τοξότη θα έχει άμεση επίδραση στον τρόπο σκέψης σας κατ’ επέκταση και στη συμπεριφορά σας, εσωτερικές συγκρούσεις και συναισθηματικές αντιθέσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους.

Δεν θα λείψουν οι εντάσεις και οι συγκρούσεις, θα πρέπει να αποφύγετε τους εκνευρισμούς, στις συζητήσεις με το ταίρι σας αναγκαίο θα είναι να μιλήσετε με αυτοσυγκράτηση. Ο Άρης στον Κριό θα τονώσει τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση σας, θα είστε σε θέση να προσεγγίσετε, δεν θα λείψουν τα ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες. Η στάση σας θα είναι απελευθερωμένη, στο χέρι σας θα είναι να ξεκινήσετε μία νέα σχέση με καινούργιο πρόσωπο. Φεύγει η διστακτικότητα και η αναστολή, θα μπορέσετε να κινηθείτε δυναμικά και απελευθερωμένα. Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για  σταθερή προσωπική ζωή, σε προτεραιότητα βάζετε τη μελλοντική εξέλιξη της σχέσης σας. Εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό θα έχετε το άνοιγμα να προχωρήσετε τα βήματα σας, ίσως να παρθούν αποφάσεις για συγκατοίκηση. Εσείς οι ελεύθεροι εστιάστε στη νέα αρχή, θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου θα έχει άμεση επίδραση στον τρόπο σκέψης σας, ενδεχομένως η μνήμη σας να γυρίσει πίσω σε παρελθοντικά συμβάντα, θα μπορέσετε να παραδειγματιστείτε και να πάρετε τις ανάλογες αποφάσεις.

Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε προκειμένου να βρείτε τον τρόπο να ξεφύγετε από καταστάσεις που σας προβληματίζουν. Εσείς που είστε σε σχέση προσπαθήστε να εκδηλωθείτε στο ταίρι σας, φανερώστε τις ανησυχίες σας, μιλήστε ανοιχτά για τα ζητήματα που σας ανησυχούν. Ο Άρης στον Κριό θα τονώσει τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση σας, από την άλλη πλευρά όμως θα ενισχύσει τον εγωκεντρισμό και την ανάγκη σας για κυριαρχία. Μέσα στη σχέση σας προσοχή σε ανταγωνιστικές τάσεις, ίσως να προσπαθήσετε να υπερισχύσετε. Οι ελεύθεροι κάντε το βήμα να προσεγγίσετε, θα  καταφέρετε να κινηθείτε δυναμικά. Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κινητικότητα θα υπάρξει στην προσωπική σας ζωή, βγαίνετε από την αδράνεια. Με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους παρελθοντικοί έρωτες, δεν θα λείψουν οι προσεγγίσεις και οι εξομολογήσεις, ωστόσο καλό θα είναι να μην αρκεστείτε στα επιφανειακά λόγια. Αναγκαίο θα είναι να επεξεργαστείτε πολύ καλά αυτά που θα ακούσετε και αυτά που θα σας υποσχεθούν, θα σας δοθεί η δυνατότητα για επανασύνδεση όμως καλό θα είναι οι αποφάσεις και οι επιλογές να μην είναι παρορμητικές.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Διδύμων-Τοξότη θα σας φέρει ανησυχίες και συναισθηματικές μετατοπίσεις. Εσείς που είστε σε σχέση ενδεχομένως να αλλάξετε στάση ως προς το ταίρι σας, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν αμφιβολίες. Στις συζητήσεις σας καλό θα είναι να αποφύγετε τους εκνευρισμούς και τις εντάσεις, μιλήστε με ειλικρίνεια για να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τα μελανά σημεία. Ο Άρης στον Κριό θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, θα νιώσετε την ανάγκη για ελευθερία κινήσεων. Εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι περιπτώσεις που θα σας ενθουσιάσουν, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε. Θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργια αρχή, κινηθείτε αποφασιστικά και άμεσα. Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο.

ΙΧΘΥΣ

Με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους προσοχή στις μπερδεμένες σκέψεις, στις εσωτερικές ανησυχίες και στις έντονες κυκλοθυμίες. Ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να αποφασίσετε ή να προσαρμοστείτε, γενικότερα θα εμφανίσετε δυσκολία στο να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε ή να συνειδητοποιήσετε. Παρελθοντικά γεγονότα θα απασχολήσουν τη σκέψη σας, δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους πρόσωπα από τα παλιά. Θα είναι δύσκολο για εσάς να πάρετε την απόφαση να επανασυνδεθείτε ή να διαγράψετε οριστικά. Κατά πάσα πιθανότητα θα προτιμήσετε την καθυστέρηση ή την αναβολή, θα νιώσετε την ανάγκη να κερδίσετε χρόνο, δεν θα είστε σε θέση να δώσετε άμεσες απαντήσεις.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Διδύμων-Τοξότη δεν θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ακριβώς θέλετε. Στις συζητήσεις που θα προκύψουν θα λάβετε πληροφορίες που ενδεχομένως να σας μπερδέψουν ακόμα περισσότερο. Εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση θα πρέπει να προσέξετε πολύ καλά τη στάση που θα κρατήσετε στο ταίρι σας, αν η συμπεριφορά σας είναι μπερδεμένη και τα λόγια σας αόριστα δεν θα μπορέσετε να φέρετε ισορροπία στη σχέση σας. Η εμφάνιση του Άρη στο ζώδιο σας θα είναι για εσάς ευεργετική, θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας. Προσπαθήστε να προβάλετε τη δυναμική και θελκτική πλευρά της προσωπικότητας σας, θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ.

Τελευταία ενημέρωση:
\n